viglink.com

Saturday, August 3, 2013

Archangeloi av Elohim, 30 juli 2013 Budskap till Mänskligheten Kanal: Karen Doonan


Hälsningar kära ni, vi är Archangeloi av Elohim och vi har kommit för att vägleda er att stödja och expandera de energiska frekvenserna av ALLT på och inom planeten jorden. Moder jords rörelse genom den dimensionella portal som på ”mänskligt” språk kallas ”Lejon Portarna” är NUET. De som är anpassade till Jordens nya frekvenser och hennes folk kommer nu att vara FULLT på plats och börja sitt arbete i SANNING. De nya dimensionella frekvenserna rör sig nu inom människans farkost och har nu börjat hos många av er och vi guidar er för att tillåta att denna process uppenbaras och rör sig med en fart bestämd av JAGET. Kära ni tiden för MÄNSKLIGHETENS GYLLENE ÅLDER ÄR NU VERKLIG.

Vi finns här nu för ALLA i detta ögonblick, vi kommer tydligt att ge er våra symboler och våra tecken till ALLA som nu är fullt linjerade med våra energier och som är här på jorden som sändebud av LJUS i SANNING för de nya Archangeloi av Elohim, väktare för moder jord. Den heliga geometriska formen av METATRONS KUBEN har nu blivit fullt förankrad av moder jord och koderna av det nya jordparadigmet kommer nu att förankras och införlivas inom den mänskliga farkosten som del av vad som betecknas ”UPPSTIGNING”.

Det är viktigt att ankra i och inom er moder nu, koderna kommer att börja splittra de lägre dimensionella frekvenserna och några ”rester” kan dröja kvar inom er cellstruktur. Denna process med ”röjande” och ”förankring” är hela tiden övervakad av er SJÄL. Vi ber er att ”SLÄPPA TAGET” nu, den mänskliga logiska hjärnan har INGEN referenspunkt för någonting av vad som händer runt, inom och genom er mänskliga farkost och att hålla fast hårt vid de gamla jordiska paradigmerna för människan kommer bara se till att olika symtom börja uppstå inom den mänskliga farkosten. 

Det tjänar ingen för världen av kaos att snurra inom den mänskliga farkosten och ändå försöker den gamla världen att lära er att ni är i detta kaos hela tiden. Rörelsen in till den nya jorden är den av HJÄRTAT, för att vara i fullt flöde måste ni anpassa er helt med HJÄRTAT och förstå att under denna process den ”hela bilden” temporärt inte är tillgänglig för er vid nivån av medvetandets mänskliga uppvaknande sinne.

Tills ni helt har bearbetat och förankrat de nya kodningarna av MÄNSKLIGHETENS GYLLENE ÅLDER kommer ”den hela bilden” att förbli illusorisk, det är så för att tillåta ”ta av er” det gamla och omfamna det nya. ALLT har tidigare blivit väglett, och inget av det gamla kan inträda in i det nya, frekvenserna är för långt ifrån varandra. Många av er försöker att hålla fast vid ”något” av människans livserfarenhet övertygande att ni håller fast vid ert”sunda förstånd” och vi vägleder er för att förstå lärorna som försöker att utagera inom detta senario.

Det som ni har inkarnerat för att uppleva är NUET, SJÄLEN har tagit beslutet att uppleva expansion vid MÄNNISKANS MEDVETNA NIVÅ av UPPVAKNAT SINNE, och ändå håller många tillbaka, rädda för vad som kan komma. Kära ni det är alltid NU och ALLT BARA ÄR. Att vandra i de höga dimensionella tidslinjerna kan behöva någon justering till att börja med, men det är bara den mänskliga farkosten som försöker att hitta sin balans i ett högre handlingskraftigt klimat. Vi ber er ALLA att vara medvetna om behovet att vara i balans och att vila och koppla av när denna process börjar svepa genom, runt och inom JAGET.

Det här handlar inte om ett klargörande för att ”komma ihåg”, men mer som en befallning till er för att LEVA kära ni, ni har förnekats upplevelsen av ”LIV I SANNING” på denna planet och detta har nu börjat på varje nivå av er VARELSE. Vi ber er ALLA att handla i TILLIT och med FÖRTROENDE för JAGET i detta ögonblick. Förstå behovet av att släppa ALLT för att kunna OMFAMNA SANNING.

Vi är Archangeloi av Elohim och vi kommer att vägleda er mer framöver. Legionerna av änglar som nu flödar över och genom planeten jorden kom för att stödja och guida processen av SANNING inom den mänskliga rasen. Vi ber er att förstå att ni inte är ensamma, ni övergår ifrån en gestalt till en annan, och det tillåter er att ömsesidigt påverka på en djupare nivå med ALLT i UNIVERSUM av 3? för i SANNING,

ALLA ÄR ETT. ? (UNIVERSUM av 3 = hög dimension, guidad av Archangeloi av Elohims höga frekvenser).

Copyright Karen Doonan, all rights reserved 
http://www.whisperinguniverse.net 
http://www.thegalacticportal.com 
http://www.labrynthschooloflight.com


No comments: