viglink.com

Thursday, August 1, 2013

Överlevnadsmanuskript nr 338 31 juli, 2013




Mina kära, ni har varit under inflytandet av detta enorma inflöde av energi under en ganska lång tid nu, men en del av er kämpar fortfarande med att finna balans i all denna förskjutning och ommöblerande. Det är dock förväntat, för då ni alla har era egna individuella sammansättningar, så kommer er fysiska kropp och i själva verket er känslokropp att agera i enlighet. Med andra ord, ni kanske finner er själva seglande i en något annorlunda riktning än de runt omkring er för tillfället, men oroa er inte. För ni kommer att inom er finna precis vad som är rätt och vad som inte är rätt, och det finns inget behov av att försöka tvinga er själva mot vinden. Eller med andra ord, om många runt omkring er rapporterar mycket av samma sak så finns det ingen orsak att bli alarmerad om ni finner er själva gående in en annan riktning. För dessa vindar kommer att ta er precis där det är ämnat för er att gå, och så länge som ni följer ert inre guidande så kommer ni också att finna denna trygga hamn som ni förefaller att söka så lönlöst för tillfället.

För kom ihåg att ni alla är på väg mot hamn efter en mycket, mycket lång resa, men även om er destination är den samma så kommer vägen via vilken ni kommer dit att variera i enlighet med vad ni för till hela denna operation. För ni bär alla på olika frön som skall sås, och precis som Moder Natur, så behöver ni sprida era frön där förhållandena för dem att växa är förmånliga. Så återigen säger vi att allt är väl, och följ er känsla i magen, som ni tycker om att säga. Och vet at vad än ni gör så kommer det absolut att bli godartat, både på kort tid, och men mestadels på längre sikt. För ni är de som sår frön av kärlek, och dessa frön måste spridas vitt och brett, I alla sorter av förhållanden och i alla kompassens riktningar.

För en del av er så sker såendet nära era hem, medan för andra så kommer ert arbeta kanske att starta lite senare, och det kommer att föra er än längre bort. Så återigen säger vi att er resa inte liknar någon annans så gör inte ett misstag och gå in i panik om ni ibland tappar bort era medresenärer. För ni för er alla framåt mot samma mål, men ni gör som från något olika vinklar. Så var säkra på att vad som än händer härnäst, och vart än ni kallas att gå – eller stanna där ni är – så gör ni precis vad ni var ämnade att göra, och ni gör så på rätt plats.

För en del blir det lite som ett aktivt bi som flyger runt omkring, utan vila, med för andra så kommer de att känna sig mycket mer stillasittande och till och med sysslolösa. Men åter igen så säger vi att ni båda kommer att göra samma arbete, men ni kommer att göra det på det sätt och i den hastigheten som har avgjorts som den perfekta farten för er. Och resultaten blir de samma, så ingen anledning till oro om att bidra med er del. För ni får allt ni har till detta, och vi menar det bokstavligen, då det är själva närvaro på denna planet i er fysiska kropp som ser till att detta åtagande blir framgångsrikt. Så återigen tackar vi er alla, och vi säger till er att fortsätta att segla, och vet att dessa vindar, oberoende av hur hårda de är eller från vilken riktning de kommer, kommer att föra er till er ämnade hamn vid den ämnade tidpunkten.http://aishanorth.wordpress.com/ Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

No comments: