viglink.com

Thursday, August 1, 2013

SaLuSa, 30 juli, 2013 Via MADAD



Saker och ting ökar i takt i er verklighet, vilket otvivelaktigt är ett av tecknen på att er transformation till Varelser med fullt medvetande fortgår enligt Planen. Vi är här för att påminna er om detta och andra förändringar som händer tills ni själva har förmågan att helt förena er med ert Högre Själv och Allt Som Är. Då kommer vi att hjälpa er att minnas hur ni skall använda all kunskap som blir tillgänglig för er. Nu, kommer denna kunskap flödande till er i bitar så att säga, men så fort ni når det tillstånd av medvetenhet som behövs, kommer ni att ha full kontakt med källan av all tillgänglig kunskap för ert medvetenhetstillstånd. Denna uppstigningsprocess kommer att fortsätta tills ni återvänder till Källan, dock mindre snabbt jämfört med denna Uppstigning av Moder Jord och er själva. I de högre rikena är inte tiden viktig på det sätt som ni är vana vid, läxorna som ni skall lära er är av högsta vikt och tills ni helt och fullt har förstått dem kan ni inte fortsätta framåt.

För vissa av er kan dessa dagar vara fyllda av stress och obehag, för när mer Ljus och Kärlek kommer in till Jorden, höjs även de äldsta frågorna upp och frågar efter er uppmärksamhet. Som vi har sagt förut, hantera dem med kärlek och medkänsla för om de är här, har ni valt att rensa dem i denna livstid för att röra er vidare och de skall inte längre stå i er väg under er utveckling. Kom ihåg att älska er själva och att ta er tiden att åtminstone någon gång per dag gå undan och träda in i er inre värld, vilket vi inte kan uppmuntra tillräckligt, tills ni själva märker att dessa stunder är oerhört hjälpsamma i er transformationsprocess. Det är livsviktigt att stanna upp i det rofyllda sinnestillståndet, för där kan ni höra er inre vägledning utan något störningsmoment, högt och ljudligt utan de tvivel som ofta kommer in i era tankar när ni är oroliga och rädda. Dessa tysta stunder kan ladda er med ny och fräsch energi och sedan hjälpa er att undvika oönskade reaktioner från ert eget perspektiv.

Vi ser att många av er redan har ändrat sina vanor angående hur de spenderar sin tid och de som låter bli att vara fångna i denna illusion kommer snart att känna och se en enorm förändring i sina liv. Alla kommer att släppa illusionen om tid en dag och det kommer att ske när de är redo, varken förr eller senare. Vi fortsätter att påminna er om att hur er transformation fortgår är helt upp till er fria vilja, så var och en av er rör er framåt i enlighet med er vilja. Moder Jord valde att ”vänta” på alla av hennes barn som är villiga att förändras, så var säkra på att alla människor kommer att tas om hand. De som är i linje med högre vibrationer är redo att kliva in i de högre rikena och fortsätta sitt lärande. Med beslutet att förflytta sig framåt, för de dessa högre riken närmare till alla andra, som då har möjlighet att förenas med dessa ”nya” upplevelser. Vi är här för att hjälpa er att nå det tillståndet av medvetenhet och nu, när dessa saker börjar röra sig mycket snabbare, justerar vi också farten på vårt arbete för att vara i linje med behovet av de efterfrågade förändringarna.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag är väldigt glad över att många av er tar emot våra meddelanden. Vi delar er glädje när ni kommer på att ni kan höra era egna Guider, vilka det nu kan vara, för detta ger er en försäkran om att ni inte är ensamma och snart kommer ni att känna Allas enighet om ni inte redan känner det. Var i frid och känn den omätliga Kärlek som sänds till er alla.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/ 

No comments: