viglink.com

Monday, April 1, 2013

Otroligt utveckling! - Det suveräna folket i Irland Leverera Äntligen Dire Varning till Bankerna & Government!


av Gabriel Donohoe (Fools Crow)
Otroligt Breaking News!
I namn av de suveräna, fria människor i den antika land Éire, en Upphör & desist föreläggandet delgivits på verkställande direktörer i Central Bank of Ireland, den irländska banker, högre tjänstemän och Michael Noonan, finansminister .
Ordern sätter dem alla på Observera att de nu personligen ansvariga för den inneboende bedrägeri i alla inteckningar, för att bedriva irländska härskare för pengar, och för hotade och faktiska vräkningar.
Ordern citerar en laglig och juridiska Uniform Commercial Code Dokument # 2012114586 som har offentligt registrerat och unrebutted i Washington DC. Detta dokument bekräftar avskärmning av alla globala banker, däribland Bank for International Settlements, företag rättssystem över hela världen, och alla företag som masquerading som regeringar.
De som nämns i meddelandet har alla åtalats för brott mot mänskligheten och kommer att fortsätta och försökte i en gemensam lag Court, en domstol som liknar den där det tidigare påven ställdes inför rätta och dömdes i sin frånvaro.
Detta drag är utan motstycke i irländsk historia och visar ilska och indignation kände av belägrade suveräna folket i det här landet som har blivit misshandlade och blödde av en kriminell, rovgirig banksystem som arbetar i tandem med en lika brottmålsdomstol och en korrupt regering.
Är detta början på slutet av en gammal träldom system som har förslavat oss alla i årtusenden?
Tala högre, suveräna irländska folket, och låt ljudet av din vrede höras över hela världen!
http://nesaraaustralia.com/2013/03/25/incredible-development-the-sovereign-people-of-ireland-finally-deliver-dire-warning-to-the-banks-government/

No comments: