viglink.com

Thursday, August 1, 2013

De Uppstigna Mästarna och Hathors Ni Utvecklas Ständigt och Varaktigt Del 2/2 -Kanaliserat via Wes Annac-



Den Uppstigna civilisationen Hathor Talar

Med oerhörd uppskattning till kära Mästares kollektiv som har talat inför oss, vi är Hathors av Jordens Sols Astrala Plan. Vi kommer verkligen ge oss in i en diskussion angående den process som kanaliserar energierna Skapande och upprätthållande er verklighet, och vi vill informera er om de roller som ni spelar i en sådan ner-kanalisering.

Som vi har sagt fruktbart, skickar vi ner energierna som upprätthåller era verkligheter efter att ha fått erhålla dem från enheter stationerade i er Sols sfärer. Vi sänder ner dessa energier till lägre riken, efter att vi förvrängt deras naturliga renhet, så att de ska kunna matcha rikena vi sänder dem till.

Där finns många Jordiska riken emellan era och våra, och som sådana, varelser placerade inom dessa riken tar emot energierna ifrån oss, precis som vi tar emot dem från existenser inom er Sol, och de själva förvanskar sin renhet innan utsändandet av dem ner till ytterligare förvandskade nivåer av medvetande.

Slutligen, när de är tillräckligt förvanskade i renhet når energierna er kära själar genom Gaias planetariska chakran, som ni kommer att känna till när energi-portarna öppnas på Hennes himlar och inom många av Hennes stora grottor och berg.

Dessa portar erhåller energierna skapade och understödjande era verkligheter, och hjälper oss och olika andra varelser som sådana energier sänds till, innan de avges till era verkligheter, att säkert avta i beskaffenheten till vilken vi förändrar dem varje gång de sänds ner.

Vi förstår att vi vågar oss in på ett komplicerat område, men vi försöker nu och har försökt att förklara denna aspekt i processen på ett så lätt och förståeligt sätt som möjligt.

Vi, likväl som varelserna emellan era riken och våra som erhåller och fördunklar energierna ni erhåller, arbetar för att förminska den förvanskade naturen av denna energi varje gång vi kanaliserar ner dem, vilket menas att vi förminskar dess renhet obetydligt mindre varje gång den ges.

Återigen, har vi debatterat denna aspekt av processen liksom hela processen den är kopplad till, ganska användbart. Vi fortsätter att göra så för att expandera processen ytterligare och för att berätta vad som menas för er kära själar med den fortsatta nedgången i den förvrängning som följer denna energi.

Ni är i Ständig Utveckling

Vad det kanske i huvudsak betyder för er, som tar emot dessa energier och absorberar dem när de kanaliseras genom Gaias planetariska chakran, är att ni stadigt och konstant är i utveckling, i varje ögonblick. Vi överdriver inte eller försöker att måla konversationen med glittrande ord när vi berättar detta, kära själar.

Ni utvecklas varje ögonblick. Er uppfattning av ande-världarna ökar, och ni känner er mer upplysta i varje linjär sekund som passerar.

Tag några djupa andetag, kära själar, och fråga efter att känna de ökande-rena vibrationerna ni får. Vet och förstå att efter dessa få sekunder, har ert medvetande redan lyfts, inte nödvändigtvis för att ni ber om det, men verkligen hjälpte, men därför att energierna ni får är mindre förvrängda varje gång ni tar emot dem.

Vi frågar, hur känns det att veta att er uppstigning blir mer och mer verklig för varje ögonblick?

Medan vi har utfört denna process för en längre tid, blev den exponentiellt intensifierad vid slutet av ert år 2012. December 2012 kommer att bli ihågkommet av hela ert kollektiv, när det kommer att bli känt att våra uppdrag och de handlingskraftiga uppgifter vi tilldelades breddas vid slutet av denna månad.

Ni gavs en mycket stor höjning i medvetandet och uppfattningsförmågan som ett kollektiv, och medan detta inte än har uppenbarats för många av er, ber vi er att lita på det inre-arbete av det Gudomliga och vet att allting är omhändertaget i frågor angående er individuella och kollektiva uppstigning.

Detta är på grund av den otroliga drivkraft och motivation ni redan har visat för att uppfylla den underbara bedrift inför uppstigningen av Jorden som ni har, och på grund av det ihärdiga arbete som utförts av myriader högre-dimensionella varelser och kollektiv aktivt fixerade på Jordens uppstigning för så lång tid.

Den Universella Uppstigningen

Själar från hela Skapelsen har fokuserat på er lilla vackra blåa värld, på grund av den viktiga höjningen av ert kollektiv till en ny tidsram för medvetande, uppfattning och förståelse.

Några individer, eller bara några tusen individer som uppvaknar och assisterar mänsklighetens kollektiv i uppvaknandet också, är verkligen en bra sa.

?Men vi försöker att hjälpa hela er hop att vakna när energierna kommer att bli manifesterade från hela ert kollektiv och när ni finner en ny ram för förståelse som då kommer att sända ut chock-vågor genom hela Skapelsen och inse ett överflöd av andra planeter och civilisationer för att kunna utvecklas.

Den storslagna händelsen som är uppstigningen av ert Universum har bara börjat bli förklarad för mänskligheten. Djupare och mer invecklade överläggningar avseende er Universella uppstigning kommer att börja kanaliseras, eftersom upp till nu, har det varit en för komplex fråga för oss att försöka förklara.

Med de tilltagande-rena energierna i arbete, som hjälper er att hitta upplysning och en expansion av er förnimmelse på sätt ni inte har kunnat föreställa er, den mycket stora och spektakulära tilldragelsen som är och kommer att vara är uppstigningen av Universum, liksom många andra samtalsämnen kommer sedan att bli lättare för oss att förklara för er. Enkelt sagt; ni kommer att kunna förstå större högre-dimensionella, andliga och vetenskapliga begrepp när ni öppnar upp er själva för de renare energierna, som hjälper er att låsa upp sådana insikter.

De har alltid funnits inom er kära själar, väntande för att bli avslöjade och utnyttjade ännu en gång.

Nå, vänd er igen tillbaka till de Uppstigna Mästarna, när ni får vårt slutgiltiga intryck och vi uttrycker vår kärlek och hoppas att ge var och en av er vår fascinerande kommunikation.

Det är uppenbart för några som läser detta att vi försöker att ge driftiga perspektiv på uppstigningen av er Jord och ert Universum, och vi avser att ge mer information framöver angående er Universella uppstigning och de ännu-större roller många av er redan har kommit att spela.

Jordens uppstigning är mycket monumental och verkligen viktig, och kommer att assistera i den Universella uppstigningen exponentialt.

De Uppstigna Mästarna Talar

Med så väldigt mycket Kärlek till de kära Hathors, och vi uttrycker uppskattning till dem och till vår kära skrivare. När vi gör våra slutliga intryck i denna konversation, talar vi om att ni kommer att kunna fortsätta att uppfatta våra intryck när ni öppnar upp er mer och finner de större expanderande förmågorna tidigare nämnd av de kära Hathors.

Oh, hur vi väntar på tiden när ni kan möta oss personligen och ställa frågor till oss som ni vill angående vår existens, våra ursprung och våra avsikter med att assistera er och så många andra kollektiv och civilisationer för att möta Ljuset.

Vi ber er att se fram emot den överväldigande framtid ni bygger i varje ögonblick, när vi försöker att hjälpa er finna nöje i stunden av Nuet ni verkligen är lyckliga att existera i.

Vi upprepar att smärta och frustration kommer att vara saker i det förgångna, när ni öppnar er själva och upptäcker det Gudomligas mirakler på hel-tids förutsättningar, då Ljuset kommer att tillåta varje fasett av er varelse vid öppnadet av er själva och uppehålla en konstant uppkoppling till de högre dimensionerna.

Det är er rätt som Jordens medborgare och med gnistorna ifrån Skaparen att aktivt stötta era högre-dimensionella länkar från er lägre-dimensionella värld, och hjälpa medborgare av den världen att åter-upptäcka och skapa även sina egna länkar.

Ni utför var och en denna bragd för kollektivet, och handlingarna av Ljusarbetarna offentligt vid omvandlandet av huvuddelen av rådande täthet och akumulerande i ert kollektiva medvetande, likväl som ni hjälper en otrolig mängd av Ljus att flöda genom och upplevas av varje Jordisk själ, och som kommer att bli brett förklarad och uppfattad.

Ni Lyfter upp Kollektivet

Det kommer att bli klargjort att högre-dimensionella själar har valt att kanalisera ner och existera på Jorden i en ansträngning att föra Ljuset till Jordens yta och kollektiva medvetande, och för dem själva att uppleva Jorden och utvecklas att förstå den, när de själva upplyftes och eftersom de lyfte upp kollektivet.

Ni höjer verkligen upp kollektivet i och med era handlingar, och även om det inte verkar vara så, så säger vi att ni kommer att se effekterna som era handlingar och er närvaro på Jorden har haft, mycket snart.

Den Jordiska erfarenheten går bättre och bättre för många uppvaknande själar, medan några erfar svårigheter och kamp som tycks vara i förgrunden av deras erfarenhet.

Till dem som kan glädja sig mer och mer åt sina erfarenheter, säger vi fortsätt att vandra i era rena Skapelse-Ljus, då ni hjälper varje annan person runt er med Ljuset och det överflöd ni utger till dem.

För dem som fortsätter att brottas med Jordiska svårigheter, ber vi er att finna balans när det skulle vara lättare att inte ha det.

Vi ber er att vara i anden när de Jordiska erfarenheterna tycks bli överlastade eller få er att glömma ert heliga ursprung, och vi ber er att söka en plats av stillhet i ert sinne och öppna upp till energifrekvenserna ni får ta emot. Vi hoppas att det hjälper för er att veta att ni ges ökande-rena energier, som får er mer utvecklade i varje stund, som de kära Hathors nämnt tidigare.

Vi hoppas att detta kan hjälpa dem av er som inte känner att ni har gjort några framsteg, för ni har verkligen det. De rena energierna som ni får försöker inte att invadera er fria vilja genom att få er att utvecklas om ni inte är redo för det på ytan, men ni utvecklas även på er yta.

Vi Älskar er alla så väldigt mycket, vi ger er leenden varje ögonblick, när vi ser er fortsätta utföra era Jordiska ansträngningar. Fortsätt att vara de fyllda kanaler för Kärleken av Skaparen ni alltid har varit, och titta efter reflexerna i er utvändiga verklighet för den ökande-rena medvetenheten som utvecklas hos mänskligheten.

Tack till de Uppstigna Mästarna och Hathors av Jordens Sols Astrala Plan

Tack till de Uppstigna Mästarna.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

No comments: