viglink.com

Thursday, August 1, 2013

Sananda och Himlens Sällskap, 28 juli, 2013 Spegla er i Härligheten i er nyfunna Frihet och Lycka Kanaliserat av Fran Zepeda



Hälsningar från hela er himmelska familj! Vi kommer i frid och kärlek för att hälsa era hjärtan och för att bönfalla er att absorbera som mycket av energierna som ni bedömer att ni är kapabla till under de kommande dagarna. För då ni tar in de vackra energierna som erbjuds er blir ni expanderade varelser, expanderade Ljusvarelser av Kristusmedvetandet, er kärna blir än mer upplyst genom att detta gynnsamma Öppnandet av Lejonporten och den nytillkomna formationen av Davidsstjärnan.

Nu är det tid att expandera era förmågor att absorbera dessa energier genom att fokusera på er kärna och den kärlek ni känner för er själva och för andra. Sakta in till takten av era hjärtslag och var stilla, kära ni. Andas in ert gyllene andetag vilket är fyllt med så mycket potential att lyfta er högre och högre upp till er rättmätiga plats av ära och härlig gudomlig essens.

Ja, vi ber er att inte låta denna möjlighet gå er förbi. Avstå från aktiviteter och tankar som för er energi nedåt till ert lägsta grundfokus av trygghet, överlevnad och gamla vanor; släpp er upptagenhet av ”hur, varför och vad” om saker och ting och var i tillståndet av klarblå stillhet, som om ni flöt på en lugn sjö som skimrar av gnistor från solen och tillåt den att helt och fullt stödja er när ni överlämnar er till dess stillhet och frid. Lyssna till stillheten; känn stillheten, känn lyxen av att överlämna er till tilliten av att känna det totala stödet som vattnet ger er då ni slappnar av i det. Och som en baby som flyter i livmodern, litar ni på att allt är tillgängligt för att ge er trygghet och näring.

Men olyckligtvis känner ni inte att det är tillräckligt att bara överlämna er och andas in det gyllene ljuset när det kommer in i er. Det är dock ert arbete nu, kära ni. Ta in så mycket ni kan och flyt på de himmelska energierna då de kommer in, ungefär som ni skulle flyta på den uppfriskande vattenytan som ni nyss visualiserade. Mycket uppnås just nu med er acceptans och överlämnande och mottaglighet. Mycket existerar under dess yta. Mycket rör sig. Allt omfattas. Allt är gott. Allt lyser med varje gyllene andetag ni tar nu. Sätt er tillrätta och infria er själva på nytt och som förnyade.

I denna expansion har ni möjlighet att undersöka många världar inuti ert eget hjärta, många portaler leder till fler uppvaknanden och mer expansion. Tänk på det som om många lotusblommor öppnas upp inuti er. Känn lättheten och friheten av att lösa upp begränsningar omkring er när ni känner den fritt flytande känslan av att sammanblandas med de expanderade energierna i er Ljuskropp och bortanför den. Den har bara de begränsningar som ni tillåter, kära ni. Driv ut dem och expandera.

Känn den Gyllene Kristusessensen av er varelse expandera då ni omsluter energierna och tillåter dem att tränga igenom er. Känn varje cell, varje ljuscell välkomna energin och ljuset, det Gyllene Ljuset, lite i taget, sakta men säkert, pågående och en ständigt närvarande expansion till evigheten, kära ni. Grunda er i känslan av trygghet som detta ger er då er Ljuskropp hittar en ny balans och känsla av säkerhet och placering i total integrering. Ni hittar en ny känsla av stabilitet i själva expansionen och lättheten som skiljer sig väldigt från er tidigare känsla av fysikalitet. Känn pulserandet av er nyfunna lätthet då ni rör er genom dessa energier.

Vi gratulerar er för att ni släpper taget och upplever varje portals öppnande och inflöde av ljus. Nu ser ni möjligheterna att öppna era egna portaler och då blir det nästan ofattbart vilka möjligheter och vilken medvetenhet ni vinner genom denna resa.

Och så justerar ni varje ögonblick med de nya känslorna av upphöjning och expansion. Och vi välkomnar er, käraste ni. Ni lär er att existera på så många nivåer och att älska er själva så mycket som vi gör och vi applåderar er för det. Ni lämnar bojorna från förgångna tider bakom er, vilka band er till begränsade perspektiv på saker och ting. Ni lämnar band bakom er som bara tjänade till att sänka er djupare ner i den gamla verkligheten.

Ni lär er att bli fria, något som ni inte har upplevt sedan de upplysta åren för många eoner sedan när ni la ut rutten för denna resa, som ja; blev komplex många gånger, men ni tar er ut ifrån den, ungefär som en simmare som stadigt simmar upp från vattnets djup, för att till slut komma igenom vattenytan med så mycket upphetsning och upprymdhet. Ni gör det nu, kära ni.

Vi älskar er från det innersta av vår kärna, så oerhört djupt, precis som Skaparen gör. Ni håller på att bli alltmer bekväma i den kärleken, det ser vi och det kommer också att öppna fler dörrar för er. Vi lämnar er nu för att reflektera över våra ord och för att spegla er i härligheten av er nyfunna frihet och lycka. Er kärleksfulle broder Yeshua och Himlens Sällskap.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.coStartsidam (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

No comments: