viglink.com

Saturday, August 3, 2013

Melchizedek, 29 juli, 2013




Merkabahs placering, en uppdatering 

Jag hälsar er hjärtligt, mina bröder och Ljusvänner. Under tiden jag talar med er idag sker bildandet och positioneringen av den så kallade Merkabah runt er planet, och jag kan bekräfta att allt utvecklas fantastiskt till ett högre och mer förfinat ljus.

Er planet Jorden, och er älskade Moder Gaia har fått hjälp av denna kraftfulla positionering, vilket förser Henne med den högsta nivån av de mest förfinade Ljusenergier. Svek och de mörkas makt är nu helt ute ur bilden. Det är verkligen en Ljusets och Kärlekens dag, så kände vi det och det gör nog ni också. Detta är en välsignad dag för alla er, såväl som för oss och för hela Universum. Mina kära, ni har inte den blekaste aning om hur denna dag kommer att påverka er och er verklighet i just detta ögonblick. Allt är fortfarande processen med att ta in och integrera i era celler, i er kropp, i ert hjärta och i er jordiska inkarnationer. 

Ett bokstavligt bombardemang och ett inflöde av Kärlek och kosmiskt Ljus har skickats ut till era hjärtan och era jordiska Ljuskroppar/tempel på det mest kraftfulla sätt någonsin. Hjärtat är kapabelt att ta in allt mycket bra och sporrar varje partikel av denna kosmiska essens till att aktivera, att integrera och att bli en del av er själva. Ert hjärta kan klara av allt, för det är inte bara ett organ för er överlevnad i en fysisk inkarnation, det är dessutom den viktigaste beståndsdelen för att ta hand om er Uppstigning, eftersom ert hjärta styr allting och innehåller allting för att hjälpa er att utvecklas vidare och tranformeras. Hjärtat är spegeln av ert väsen, av er sanna existens och ju mer ni är Ett med Jaget, desto mer kärlek kommer ert hjärta att känna. I dessa dagar har ert ego blivit ganska hårt tacklat och det kommer att försöka spela er några fula trick för att övertyga er om att stanna kvar i illusionen, vilken har utgjort en mycket bekväm zon för er under så många år. Tja, mina kära, det finns inte längre rum eller tid kvar för att fortsätta i denna bekvämlighetszon, och ögonblicket har kommit för er att komma ut ur ert välbekanta skal, och ha total tillit till det nya sättet att leva och att komma i kontakt med det.

Det finns här, redo att smälta ihop med er till ett medvetande. Allt som har blivit frisläppt idag (den 29 juli – Merkabahs positionering) och blivit aktiverat inom er, kommer att bli avgörande för er fortsatta utveckling och kommer att märka ut er väg, vilken kommer att vara redo och som kommer att hittas. Ni har färdats en lång väg på en anmärkningsvärt kort tid sedan den senaste positioneringen, som inträffade i december förra året, och vilken sträcka ni har tillryggalagt, mina kära? Det är verkligen häpnadsväckande hur fantastiskt ni har gått framåt i er egen utveckling. Och hur många av er har kunnat ta fram sitt eget väsen? Detta är minst sagt otroligt! Det är bara att gratulera och jag uttrycker min genuina tacksamhet!

Ge er själva lite tid de kommande dagarna att ta itu med dessa energier från den 29 juli, eftersom det alltid behövs några dagar för energierna att anpassa sig på en individuell och global nivå i världen. Vissa människor kommer att känna dessa energier mer och/eller fortare än andra, men en sak är säker; alla kommer att känna av dem, de bara hanteras olika, ett faktum som är avgörande för er individuella process och för er verklighet.

Om ni har koncentrerat er på er individuella process för att integrera er själva mer med er kosmiska aspekt eller med ert sanna Jag, då kan ni förvänta er att de första influenserna kommer in i ert liv, vilket kommer att föra er till den ni verkligen är. Ni kommer att känna en längtan efter individuell tillväxt och ni kommer att föras till stigar som ni förmodas aldrig ha gått förut, men som ändå känns så bekanta. Detta beror på att ni redan har gått på dessa stigar förut, och detta kommer att ta fram aspekter i ert liv som kommer att väcka minnena av dem. Allt är som det ska vara!

Om ni har fokuserat på Moder Naturs och mänsklighetens process med de förändringar som är förknippade med mänskligheten, då kommer ni att bli mer kapabla att börja arbeta globalt i Moder Gaias och mänsklighetens tjänst. Beroende på vad ni fokuserade på den dagen den 29 juli (Merkabah-dagen) kommer det att bli er verklighet, eftersom det legaliserades av det kosmiska Ljusets inflöde. 

Fortsätt att arbeta med dessa energier som nu är lagrade i era celler och i ert hjärta, eftersom de ännu inte är avslutade och är lika kraftfulla nu som de var vid positioneringen. Använd dem väl, använd dem först och främst i Kärlek, eftersom Kärlek stärker de ursprungliga, redan kraftfulla kosmiska energierna tusenfalt. Ni är medskapare nu och det är ingen saga, utan det är den nivån ni nu har nått i ert medvetande. 

Det fortsatta förloppet i den gudomliga Planen och i Uppstigningen, beror på dessa energier och hur ni som individer och som mänsklighet kommer att hantera dem. Så en helt ny och blank sida har vänts nu och kommer att skrivas på för första gången. Det är inte en omformulering av historien, utan en helt ny början! Gratulerar och mitt hjärtliga tack för att ni har hållit ställningarna så länge och aldrig gett upp. Vi har kommit fram och tar våra första steg på den nya världen!

Jag hälsar er hjärtligt, Mästaren Melchizedek.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered. http://awakeningtohigherlove.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 

---------------------------------------------------------

No comments: