viglink.com

Saturday, August 3, 2013

SaLuSa via Gabriel Raio Lunar, 1 aug, 2013



Merkabah 


Ett nytt sätt att se på livet växer snabbt inom er alla. Detta är bilden av hur väl ni har förankrat de energier som har kommit till Moder Jord varje dag för att gynna ert uppvaknande. Det har varit gradvis för vissa och accelererat för andra beroende på er förmåga att acceptera saker och ting som de är.

Många av er har visat sig vara så otåliga med resultaten, att ni dömer en del av allt vi har tillkännagivit till er. Ni behöver inse att cykeln verkligen kom till sitt slut, men ert behov av att alltid utvecklas gjorde inte det och ni fortsatte lära er saker varje dag och ni har bara kommit till ytterligare en övning: lär er att vara tålmodiga, låt saker och ting ta tid.

På medvetandenivån upplever ni redan 4D och högre. Lägg märke till hur ni observerar saker på ett annat sätt och alltid från den goda sidan. Detta är ett tecken på att ni har nått ert mål för närvarande och vi bjuder in alla att titta er omkring och på de subtila sätt som ni är inblandade som ett vittne till det vi talar om. Som vi alltid har varnat för, utveckling sker på en individuell nivå och alla själar är på sitt speciella stadium, vilket vi alltid måste respektera som deras tidpunkt för höjning och alltid lita på att var och en kommer att komma dit de behöver komma och på vägen som ni skall genomkorsa, kommer ni att ta er igenom många experiment. Ni är bevisen för hur svårt detta experiment i de lägre dimensionerna var och på samma gång, hur underbar lärandemöjligheten var. Betänk att de själar som väljer att bli kvar ett steg bakom på ett sätt, de gör det av egen fri vilja och ingen av dem skall bli dömda för den bedriften, precis som ni ville i det förgångna, vill de fortsätta försöka ett par gånger till i de lägre dimensionerna.

Självklart kommer de längs vägen förenas alltmer av släktskapskänslor, de kommer att slå sig samman som ni gör vid tiden för deras utveckling och kommer att ha chansen att stiga upp precis som ni till högre dimensioner, precis som ni nu har den möjligheten.

Ja, kära ni, alla själar som är tillsammans nu i detta ögonblick av Ljus, gjorde också val i det förgångna att stanna i dualitet ett litet tag till, och blev förstådda och respekterade för sina val. De vandrade under en lång tid och har nu samlats för det stora hoppet. Universum är cyklisk, kära ni, och alla möts igen längre fram, alltid med nya erfarenheter att berätta om.

I detta ögonblick av ert nära förestående uppvaknande, håll varandra i händerna efter hur väl ni har vandrat tillsammans under all den här tiden, som förde er till den här punkten, lyft upp er till de högre rikena där ni är kärleksfullt väntade av era nära och kära. Låt också de själar som önskar att stanna kvar i dualitet, förenas med dem som relaterar till deras erfarenheter, som de kan få som planerat, och när det gäller er, håll kvar er Tro och vänta på dessa kära och nobla och modiga själar som önskar vara kvar i de lägre dimensionerna. De är, precis som ni, vackra varelser och är inte dömda för sina val. I en inte alltför avlägsen framtid, med tanke på Universums cykliska rörelse, kommer ni mötas igen och utbyta era underbara erfarenheter lika vackert och vist som allting är.

Nu, kära ni, känner ni en kraftfull styrka träda in i era hjärtan i sådana proportioner att ni i många fall inte vet hur ni skall hantera det. Var snälla och bara ge er själva med kärlek till Guds vilja, som ger er denna kraftfulla energi och genom den kommer ni kunna överta ert fulla medvetande. Universum är, som ni vet, för närvarande en pumpande rörelse av kraft som kommer att kulminera i en enorm explosion av Ljus som kommer att påverka hela Skapelsen. Ni känner redan effekterna av denna massiva energi som sänds till er från Moder Jord, precis som alla andra varelser i Skapelsen. Precis som ni, upplever vi också denna kraft och vi är smickrade över Skaparens godhet mot oss alla.

Jag är Tacksam till er alla för möjligheten att föra fram den information som är upp till mig och jag är väldigt glad att se er acceptans och förståelse för att vi, precis som ni, följer ett flöde och inte kan agera utanför det som planerats.

Gabriel: Kära SaLuSa, en kär broder sände en artikel till mig angående en pyramid som byggs eller redan har byggts i Area 51. Skulle ni kunna tala om det?

SaLuSa: Käraste NI, tiden är nu er, i vilken ni behöver fokusera bara inom er själva. Vi kan säga att vad som än har planerats av de mörka kommer inte längre vara effektivt. En sådan pyramid, som ni väl vet om dem i Egypten, har enorma förmågor att förankra energier och den som vår vän nämnde handlar om samma sak och att den kraften skulle användas till att gå ”Motsols”… Vi känner redan till deras intentioner att förvränga det som är som mest heligt för mänskligheten, eftersom de vet att allt som inte direkt ingriper i den fria viljan hos människor kan tillåtas.

Jag Är SaLuSa från Sirius och er Merkabah är väldigt aktiv just nu, redo för att ta er hem igen.

Var i Frid

Var i Ljuset!

Gabriel: Tacak så mycket, SaLuSa.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – ww.st-germain.sehttp://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/ 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)



No comments: