Genom  Zen Gardner
En vaken befolkning, är fiende till de som styr. Kriget mot terrorismen är ett krig på människors frihet genom att en dystopisk statlig struktur döljer sig som en skyddande surrogat förälder från en fiende de själva skapat.
Det är allt från antagande och generationer av tillståndet. Men slöjan kommer bort.
Tack vare sin militära uppfinning som kallas Internet upptäcker miljontals hela sanningen. Historien är en lögn. Religionen är ett styrsystem. Pengar är en bluff. Regeringen är ett vinstdrivande bolag.
Och vi behöver inte deras hierarki.
Medveten Sanningen kan inte stoppas!
Precis som de säger, kan du döda min kropp, men du kan aldrig förstöra min själ. Rädsla är deras verktyg för att kunna styra oss. Om vi inte fruktar de inte har någon makt.
Det överflöd av lagar skrivna och regler är oskrivna och omedvetna deras metod för indragning. Brott, straff. De definierar vad som är ett brott, och människor låter sig ledas av rädsla för straff.
Socialt det är samma. Bryt de sociala normer och var högröstad. Använd "fel" språk och du kan möta fängslande. Alla restriktioner som införts av dessa blivande kontrollanter. De är arroganta och oärliga och i sanningen är att de är livrädda för oss.
Vill veta deras inställning? Monstret George Bush Senior sade följande i en intervju publicerad av Sarah McClendon år 1992:
"Om folket skulle någonsin fick reda på vad vi har gjort, skulle vi bli jagade ner för gatorna och lynchades."





NWO är baktändning!
Folk märker de krafter som tycks intensifiera sina program för sent. Medan vanligt folk drar sig ut på gatorna på eget intiativ, för att få till stånd en förändring till mänsklighetens bästa.
Polisbrutalitet och även flera nya provokatörer har snokat ut av demonstranter beväpnade med kameror och internet. Bankfinansiering till polisen har upptäckts. Och även insatser från det demokratiska partiet har MoveOn.org och ACORN har identifierats och putsade.
Det är enorm.
Det handlar om personligt inflytande
Folk undrar varför saker inte förändras. Det är för att människor observerar och följer, observerar och följer. Samma gamla, samma gamla, hoppas att någon kommer att göra något. Val är inom noggrant konstruerade gränser till där de tror att de är gratis, men det är alla inom en hårt begränsad lekplats skapat av sociala ingenjörer och avrättades via sina akademiska och media undersåtar.
Ja, det är så kontrollerat. Eller så de försöker att vara.
Det vilda kortet är allsmäktig eviga mänskliga anden. När vi kommer till insikt om vad vi verkligen är, vi är en ohejdbar fiende till dessa tyranniska djur. De har använt vår planet till en människogård med människor hypnotiserade att bete sig som boskap övertygade om sin egen hjälplöshet.
Tyvärr, pojkar. Leken är slut. Denna underbara planet är vår rymdstation och du har ingen verksamhet att försöka ta över. Mänskligheten ökar ... och du är i vägen.
Eliten är de verkliga slavarna
Det som skiljer de psykopatiska styr eliten från sanna mänskligheten är en brist på empati. De är besatta av ett egennyttigt, själv-bevarande tänkesätt som de bokstavligen är förslavade till. De vet att de är inkräktare och utsätter sig själv med ritualer och tankekontroll för att vara säker på att de inte är påverkad av någon verklig känsla av mänsklighet som kan avskräcka deras plan.
I sin tur måste de utnyttja denna demoniska kontroll över andra, eftersom de själva utsätts för den för att få det världsliga makten de har övertagit från sina mentorer. Ja, övergreppscykeln. Den misshandlade blir missbrukare. I deras fall är diagrammet ondska.
Ja, de registeransvariga, ingen kontrolleras mer än mänskligheten. Men det kommer inte att bli vårt problem längre. Vi bör förpassade onda 1% eller vem eller vad de är till sin egen lilla ön, ta bort alla sina leksaker (och båtar) och låt dem få ta ut mellan varandra. Fri tyranni över andra tyranner förevigt, tills det förtjänar något bättre...




Ta kontroll - Hoppa nu!
Det kommer inte dröja länge nu. De har så mycket mörker i sig att det kommer bli svårt att undvika att se dessa psykopater försöka ta över hela världen i sin massdöd ritual galenskap. Vi kan behöva uppbådas igenom några riktigt svåra tider framöver, men jag tror att vakna upp är skrämma vettet på dessa bastarder och de är att behöver trampa på gasen för att driva igenom sitt program.
Det intressanta är bråttom och skynda inte är deras starka sida. Deras styrka har alltid varit en långsam bränna utan att folk märker att snaran dras åt runt halsen. Deras planer för global kontroll gå tillbaka århundraden och även årtusenden. Mänskligheten har varit en tuff djur för dem att försöka kontrollera, vi tycks  hålla åka ut med nytt liv och medvetande trots att deras krig på våra sinnen och kroppar.
Är inte det coolt? De kan inte kontrollera oss. 
De kan försöka så hårt som de vill, men de kommer aldrig att göra det. Trots sin fluidering på våra tallkottkörteln körtlar, genetiskt modifiera och förgiftar vår livsmedelsförsörjning, chemtrailing vår himlen med giftiga metaller och monstruösa bakterier och linor nano, döda på våra ungdomar och oskyldiga i krig, att införa virus i befolkningen, skjuter oss med anti- mänskliga cocktails och knuffande läkemedel ner i våra halsar, och försöker lamslå våra hjärtan och kontrollera våra sinnen med rädsla och propaganda ......
De kan inte hålla oss ner! 
Nyckeln .. Vakna upp dig helt och alla runt omkring dig!
Det enda sättet att helt vakna upp är att vidta åtgärder. Punkt. Om du inte öppnar tappen i ditt liv genom att söka  Sanningen, kommunikation, utträde ur systemet, stänga de traditionella medierna i varje form, varna andra om vad som händer, kommer du somna.
Det är så enkelt, och det är det bråttom.
Den medvetna uppvaknande mänsklighetens utspelas i en exponentiell takt och är med en effekt vi ser uppenbara dagliga inför våra ögon. Men om du någonsin försökt att driva en tung bil att hoppa starta det, eller försökt få en stor sten flyttas är det mest avgörande punkt när tempot är just börjat att rulla och det är att göra det eller bryta den för att få till det magiska kickstart hastighet.

Låt dig gå och se en fantastisk synkroniserad kärleksfull värld utvecklas omkring dig!
Laga om ditt hjärta ... tiden är nu.
Kärlek alltid, Zen
Mer nyheter och åsikter inläggen från Zen -  zengardner.com




Rösta på den här vakna världen postning med hjälp av stjärnor nedan. Dina betyg kommer att ge oss en bättre förståelse av ämnen som är viktiga för våra läsare.
Vi vill också tacka alla för deras fortsatta stöd till Wake Up World

57 röster

Related Posts

  1. VIDEO: Hur digitala världar kan hjälpa autistiska barn utveckla sociala färdigheter
  2. Titta Ancient Aliens Season 3 Episode 8 - Främlingar och Lost Worlds HD