viglink.com

Monday, July 2, 2012

Låt oss fira med Kärlek!



Ashtar Telefonkonferens, 26 juni, 2012
"Låt oss fira med Kärlek!"


“God kväll allesammans! Vi är så glada över att vara här med er, och vi berättar nu att allt går smidigt. Dominobrickorna faller – ni har hört rapporter och fått exempel.* De som verkligen är ansvariga för att åstadkomma de mycket välbehövliga förändringarna på Planeten Jorden gör det.

“Var säkra på att det händer; det händer med Kärlek – det finns ingen programmering av egot involverat – det är Kärlek till alla och några Oscar, om ni vill, till dem som har spelat sina roller så väl, oavsett om de varit goda (wearing a hat of white) eller onda (the hat of black), eller de många, många nyanserna däremellan. Det är inte för att engagera oss i dramer och trauman som vi i Ashtar command, och ni i markpersonalen, är här. Men det är snarare för att betrakta det hela med Medkänsla och Tacksamhet.

“Ja, Tacksamhet! Därför att det så tydligt definierar vad där finns av Kärlek och vad där finns som inte är det, och detta, Kära Ni, ska urskiljas. Det är inte för att undanhålla Kärlek från någon av aktörerna på scenen, utan snarare för att omfamna alla med Kärlek och Medkänsla. Det finns många, många, många som bär alla nyanser av hattar som lider, eller har lidit. Överväg möjligheten att var och en av er har burit en tämligen mörk hatt vid en eller annan tidpunkt i ett av era många liv, eller kanske, mer än en.

“Det är inte att känna skuld. Skuld är ett program som är ego-baserat och det är designat för att ni ska känna er ovärdiga, eftersom de som har haft kontrollen vill att ni ska känna er skyldiga, så att ni inte skapar allt det som ni förtjänar att ha och vara. Ni är alla Gudomliga, Kära Ni! Jag, Ashtar, är inte mer Gudomlig än er, eller låt oss säga, ni är lika Gudomliga som jag. Det finns ingen skillnad!!!

“Nu körs de program som ni kan kalla finansiella eller politiska till sin karaktär. Och det är allt underbart att faktiskt gå ut och ’Ockupera’ (’Occupy’) någonstans, eftersom det är ni som höjer er röst som den del av Den Vi Alla Är som säger att det är dags för förändringar. Det är inte okej att bära skyltar som säger döda någon, eller straffa någon. Ja, ni kan göra det, om ni väljer, men det vi säger är, det är inte Kärlek. Det är vad ni kallar rädslobaserade repressalier, eller hämnd. Och ni vet skillnaden. Vi vill bara göra detta tydligt, inte för att ni inte vet, utan för att vi har möjlighet att sända ut detta över hela världen, och det är exakt vad vi gör. Ni, Kära Ni, genom att vara här, assisterar och underlättar det vi måste dela med Världen!

“Vi har lärt oss i Ashtar command, att Kärlek är den enda vägen, den enda kraften, eller energin, som verkligen får det gjort lika för alla, så att var och en kan känna sin Gudomlighet, känna sin Suveränitet, känna den Frihet som de har, och inte vilja använda det eller göra det till någonting som inte är Kärlek. Ni förstår, när Kärlek överöser en varelses energifält kan det åstadkomma förändring. Kärlek kan transformera den mörkaste, svartaste hatt i universum till renaste vit – vi pratar om Kristus Medvetandets typ av Ljus här!

“Så, det är helt enkelt för att sända ut, inga beskyllningar, ingen hämnd, sannerligen inte rädsa; det är för att säga, ”Den gudomliga i mig hälsar det Gudomliga i allt liv!” Och från det perspektivet, om ni urskiljer att där finns en individ eller grupp som inte känner sin Gudomlighet eller inte sänder ut Kärlek, det är där som ni verkligen kan använda er kraft, göra lite Ho’oponoponos, sänd ut det, eftersom det är den största hjälp ni kan vara. Som vi har sagt, om ni vill ’Ockupera’, gör det, men hälsa hela resten av gruppen med Kärlek. Stråla era ljus och ni kommer att vara smittsamma, som vi brukar säga, och ni kommer att lyfta det mötet till någonting som kommer att bli en underbar överraskning för vissa och en välsignelse för alla!!!

Om ni vill ta några kastruller från ert skåp och gå ut, som de modiga kvinnorna gjorde,**, och gå ut och slå med era kastruller och säga, ’Nu räcker det, vi kräver förändring,’ gör det. Men om ni kommer att slå med kastruller, gör det kärleksfullt, inte som ni attackerar någon individ eller grupp av individer. Där finns en skillnad. Gå ut och sjung och få gruppen att börja sjunga. Det finns några helt underbara sånger som ni skulle kunna sjunga. Föreställ er att ni kunde få en grupp att börja sjunga på flygplatserna. Det finns en gammal en som ofta var en samlingspunkt som fick människor att lyfta, oavsett hur allvarligt ämnet var som de hade att göra med, den kallades We Shall Overcome – den är bra att sjunga. Vad sägs om The Hallelujah Chorus, de av er som känner att ni kan göra det, ser ni?

“Om ni tar med er höga vibrationer till alla sammankomster eller grupper, det som händer är att, ni blir ledarna i upplyftandet av gruppen. Om de har vad ni kallar den öppna mikrofonen, och om det känns rätt, gå upp och tala och säg titta, vi befinner oss alla i det här tillsammans och jag vet att Kärlek, och kärleksfulla handlingar och attityder och ord och uttryck, kan lyfta oss till en högre nivå där vi kan se med Medkänsla på alla involverade, där vi kan förlåta alla involverade och vi kan säga, Tack för att ni visar oss skillnaden mellan Kärlek, och vad som inte är Kärlek,’ eller hur ni skulle säga det.

“Ni, Kära Ni, ha magnifika uttryck, och allt vi säger är, om ni väljer att dela det med så bara en annan varelse, låt vara med en hel folkmassa, detta är verkligen underbart. Ge uttryck åt vem ni är, vilket är Kärlek, och låt andra känna era kärleksfulla vibrationer, och ni kommer att flytta, kanske inte så mycket berg, men ni kommer att ta ner en betongbyggnad eller två. Åtminstone kommer ni att förändra energin i den, och kanske en dag kommer det att finnas en vacker trädgård där denna byggnad stod där så många beslut togs och möten hölls av den mörka hattens slag!

“Det är över i alla fall! De är färdiga. De har slutligen fått meddelandet att de måste gå av scenen. Vi har talat om det under många år. Vi har gett dem meddelanden – vår Älskade Broder Saint Germain har varit ganska upptagen med att gå genom väggar och dyka upp på dessa möten, och han dyker upp på möten av politisk karaktär. Kan ni föreställa er att vara generalen för en armé och så kommer Saint Germain in och säger, ’Slå dig ner kompis, det är över,’ eller något sådant? Men Saint Germain kommer att säga, ’Ni är så älskade för allt som ni har gjort och ni har stora ting ännu att göra! Tillåt bara er själva att öppna ert Hjärta och låt Kärlek/Ljus komma in, och mer och mer kommer ni att bli de ni kom hit för att ge uttryck för. Ni kommer att återförenas med er själva, med Den Ni Verkligen Är, och sedan, kommer de största av era gärningar att börja!’

“Jag ska berätta, jag Ashtar, har varit i ackompanjemang, och vi har sätt att koppla ihop oss även om jag befinner mig på bryggan i mitt skepp, vi kan ta kontakt, och jag har sett genom åren, att i början var Saint Germains framträdanden uppseendeväckande, minst sagt, och möttes ofta med ilska – ’Vem tror du att du är som går genom väggarna på min ointagliga fästning?’ Men på senaste tiden, har det varit – ’Ah haa, tack så mycket för att du kommer och berätta gärna mer om vad jag kan göra.’ Inte alltid, dock. Har ni hört talas om Rovern?*** Tja, det är över, Rover! Och så är det.

“Det finns potential för alla de som fortfarande finns med oss i sitt energifält på något sätt, eftersom det finns några som Sekhmet redan har gjort det slutliga besöket hos, och vi är inte här för att gå in på det, det räcker med att säga, att om det finns någon i Universum som är ett fullkomligt uttryck för Kärlek, så måste det vara – eftersom att det är den primära kvalifikationen för det som hon ibland gör på sina uppdrag – det är Moder Sekhmet. Det finns några som hon har besökt i syfte att avlägsna helt och hållet, men det finns många, många som är, i sina energifält, fortfarande närvarande – deras själar existerar fortfarande.

“Och så är det att de alla har potential. Låt oss föreslå lite av en Övning, och vi inbjuder er att skicka era kommentarer, om ni vill, om ni vill dela dem med Familjen. Här är en Övning: Vi skulle bjuda in var och en av er att efter denna sändning är avslutad, eller kanske imorgon, inbjuda er själva, var och en av er, att välja ut namnet på någon, det spelar ingen roll vilket land de hör till, det spelar ingen roll om de är manliga, kvinnliga, vilken färg deras hud har, om de är religiösa eller inte spelar ingen roll, välj bara en individ som ni ser nu, som ni urskiljer, som bär en ganska mörk hatt – sätt den personen i fokus för era kärleksfulla intentioner, och se vilken typ av meddelanden ni får från dem.

”Om de är berömda eller någon som ni kanske känner, ni kanske till och med har möjlighet att se eller uppleva en första hands rapport av något som någon gör eller säger som tyder på att de förändrats en aning. Nu är detta en personlig, en-mot-en Övning. Var aldrig rädda, vi kommer att täcka hela Världen när Moder Sekhmet tar över podiumet här, men det här är bara något för de av er som njuter av att få lite av ett extra speciellt uppdrag att engagera er i. Och om ni får några telepatiska meddelanden som kommer till er, någon information som kommer till er från ert eget Hjärta, från ert eget vetande, ert eget Högre Jag, ert Guide Team, från individen själv eller kanske en liten nyhetsbulletin, och om ni skulle vilja dela det, skicka in det! Vi kommer att be Fabulous Fran att publicera det, för att dela det med Familjen.

“Ser ni? Ni har alla stigit fram, ni har alla anmält er frivilligt för att vara i de mänskliga kropparna och i de identiteter ni har i denna livstid. Och vi kommer att gå ut med det just nu, de flesta av er, när ni kom in, hade ingen aning om vilka ni verkligen är – en del av er visste, men de flesta av er visste inte. Och ni hade några ganska tuffa erfarenheter längs vägen, bara för att få det ur vägen, bara för att ta fram och utveckla er egen Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet; bara för att kunna återgå till att se allt med Kärlek, den Högsta Dimensionens Kärlek, och för att hjälpa er utvecklas på era egna stigar mot Uppstigning, eftersom ni alla kom hit för att vara Ledare i det!!!

”Det betyder inte att ni måste gå ut och tala till världen. Det betyder bara att ni tillåter er själva att uttrycka er från era vackra Hjärtan med Mod, som Moder Sekhmet säger, och hon är mycket förtjust i det ordet, vet ni – det är franska och ganska romantiskt – ’couer’, som betyder, Hjärta. Ja, känner ni? Bara känn Kärleken vibrera när ni säger det, när ni säger det till er själva och ni säger, ’Jag älskar dig mitt vackra Hjärta, och jag ÄR ett underbart Ljus i Världen, och jag har Modet att stå rak i mitt Ljus eftersom jag är med Den Vi Alla Är, och jag välkomnar Ljuset, det gyllene vita Ljuset av Kristus, den Högre Dimensionella Kärleken/Ljuset, att komma in i mitt Hjärta och, verkligen, genomsyra hela min varelse!’ Och så vidare, ser ni?

”Ni gör alla det, vissa mer medvetet än andra, men ni gör det alla omedvetet. Var tror ni att ni alla kommer när ni sover, om inte till era Högre Dimensionella upplevelser? Ibland till mitt skepp, Nya Jerusalem, ibland till mina andra skepp, ibland till era egna skepp, ibland till era planeter varifrån ni härstammar. Ni är redan multidimensionella varelser, det är bara att skifta lite för att få er iögonenfallande fysik till en nivå för att, ska vi säga, bli redo att ta fart, och leva i de Högre Dimensionerna där det bara finns Kärlek och Glädje!

“Vi är här för att fira och för att vara i denna Glädje! Det handlar inte om att ta så allvarligt på era uppdrag att ni gräver ner er, det är inte att oroa sig för om förändringarna sker tillräckligt snabbt eller långsamt, ni är redan Medlemmar som arbetar med de Galaktiska inom Ashtar Command, med de älskade Mästarna av Uppstigning i förverkligande, med Änglarna, med era Guider. Era referenser är mycket synliga för alla att se. Så vet Vem Ni Är i era identiteter bortom 3D och njut av den identiteten under så mycket av er tid, såsom ni mäter den, som ni möjligtvis kan göra, och sträck er alltid efter hundra procent med Glädje, med fest!!!

“Det är hur som helst redan gjort, koppla bara in till det och lev det, och låt oss fira era Högre Dimensionella Själv, som ger er skarpsinnighet att observera med Medkänsla och Tacksamhet och Förlåtelse, och att älska varje levande varelse i Moder Gaias kungariken. Och sätt er själva i täten som Ledare i Kärlekens Ljus! Tack så mycket, Kära Ni, för att ni är här, för att ni är i den här Familjen av Kärlek. För att ni utför era uppdrag med sådan Kärlek, är inte alltid lätt, vi vet, men fulla av Kärlek, fulla av Ljus. Och så låt oss fira!!! Salut!.”

Ashtars meddelande följdes av Let Us Remember to Dance, komponerad och sjungen av Lei'ohu Ryder, från hennes CD, Mary’s Songs.
www.leiohuryder.com .
* Tara och Ramas nyhetsrapport, som kommer att offentliggöras i ett kommande e-mail.
** Kvinnorna på Island demonstrerade genom att slå med grytor och kastruller.
*** Karl Rove.
http://www.ashtarontheroad.com/ashtar_celebrate_with_love.html

Transcription by Brian Coe.
Given through Susan Leland, June 26, 2012. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2012. All Rights Reserved.

Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se

No comments: