viglink.com

Sunday, July 15, 2012

Det finns ingen mer trovärdig vägledning än...





Rådet av Venusstrålen.
Sökande Vägledning Inifrån.
Kanaliserat av AuroRa Le, 8 juli

Det finns ingen mer trovärdig vägledning än den som kommer inifrån. Detta är rösten som talar till dig ifrån hjärtat. Det är den plötsliga varningen du får i tider av fara, ett inre vetande var du ska gå och hur du skall komma dit, eller ett oväntat svar på en upprepande fråga. Detta är alla dessa saker och så väldigt mycket mer. Över tiden, när du lärde känna denna milda vägledning som ett Änglalikt ingripande eller en kärleksfull Guide som kommer till din hjälp; och ja, du hade alldeles rätt att anta att det verkligen var våra röster som du hörde. Har du ännu någonsin övervägt att denna visdom inte endast har sitt ursprung från en källa utanför dig själv, utan också från någonstans mycket närmare? Är det möjligt att detta är kunskap som du har haft hela tiden, men som har blivit gömd från dig av den lägre vibrationen och den tredje dimensionens begränsningar?

Uppmuntra idén att du är utan begränsningar och vis bortom någonting som du någonsin kan föreställa dig. Att du är ditt högre jag. Det högre jaget är inte någon överlägsen, separat persona som existerar långt bort och frånskild från vem du är i denna exakta stund-du, som lever och är hel och frodas inom mänsklighetens begränsade kroppsform. Det är inte en finare, gladare varelse som lever ett bekymmersfritt liv bortom galaxen, medan du kämpar på Jordens tätare plan. Inte alls. Det högre jaget är en del av din varelse som existerar och väntar på den tid då du har förmågan att sammansmälta med det som en. Det är faktiskt medvetet och tidlöst, och det upplever allting som du någonsin har gjort. Bakom minnesförlustens slöja är var du kommer att finna det, och det blir alltmer integrerat i ditt mänskliga medvetande för varje dag som går.

Du ser denna integration i era kanalers bredare öppning och den nyfunna enkelheten som du med lätthet går in i i ett meditativt tillstånd. Du kallar på oss och genast är vi där. Visioner är klarare, meddelanden är klarare, och du blir snabbt mer och mer klarsynt. Tänk på det - vet du inte bara saker, men har ingen aning hur du visste eller varifrån de kom? Begrepp som en gång ansetts förvirrande och bortom din förmåga att förstå kommer lätt till dig nu. Du har en medfödd förståelse för Universella begrepp om varför du är här och var du kom ifrån. Ingen annan behöver tala om för dig - djupt inuti, vet du bara. Du vet att du alltid har vetat. Förstå det med en fullständig säkerhet att denna vetskap är rösten från ditt hemkomna högre jag. Och nu består utmaningarna inte av mottagandet av informationen, utan att ha tillit till den.

Ja, naturligtvis, är vi fortfarande här och angelägna och redo att hjälpa dig. Vi älskar dig innerligt. Det finns ingenting som värmer hjärtana på era älskade Guider mer än att övertyga dig och bistå dig på din resa längs vägen till uppstigning. Det är vår djupaste önskan att få tjäna. Tiden har emellertid kommit för oss att lossa på tyglarna lite grann och tillåta dig att testa dina vingar. Tvivla aldrig en enda sekund att vi kommer att vara här för att fånga dig, om du skulle vackla. Men vi vet att du inte kommer att göra det.

Sök att upptäcka denna värdefulla gåva, som har givits dig i en tid när du mest behöver den. Du måste söka innan du kan finna, så gå inom och finn dig själv. Vi råder dig att ofta ta dig tid för meditation, och om tystnadstypen in är för dig, gör då det till tonerna av fin musik. Delikata toner och vibrationer kommer att förflytta dig till platsen av stillhet snabbare, och det är mycket fördelaktigt för att förhindra ditt sinne från att bryta igenom med sitt planlösa vandrande. När du är hemma, försök att slå av TVn och delta i tystnaden. På en tyst plats kommer rösten av ditt högre jag att höras klart som kommer från ditt eget medvetande, och du kommer att bli förvånad av uppenbarelserna som materialiseras framför dig. Till sist, föreslår vi kraftfullt att du läser och gör så ofta. Läsande är en rolig och spännande semester för sinnena. Utan att förlita dig på utvändiga stimulanser, kommer fördjupning i en bok att kräva att du tränar din fantasi. Du måste skapa utseendet av miljön och karaktärerna, och du måste titta framåt och undra vad som kommer att hända härnäst. Även om orden och intrigen är en annan persons skapelse, är det unika bildspråket du ger det din egen. Vi tycker detta är ett mycket trevligt sätt för dig att skärpa din visualiseringsskicklighet.

Var i frid. Kära Vänner, och sträva efter att lära känna er själva som felfria juveler i kronorna av det Gudomliga. Vi är Rådet av Venusstrålen, och kommer till er i Enhet.

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se Copyright Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice. http://theangeldiaries.org/ 

No comments: