viglink.com

Friday, July 6, 2012

Tiden är nu, det är det som är viktigt.



Ärkeängeln Michael via Ron Head, 2 juli 2012



Tiden är nu, det är det som är viktigt.

Mycket händer denna dag. Ni vet det. Ni känner det. Trots det, på grund av att er nyhetsmedia, vilken ni inte litar på, inte rapporterar om det, så tvivlar ni. Det skulle få oss att skratta, kära hjärtan, förutom det faktum att det inte tjänar er alls väl. Om ni inte kan rensa ut tvivlen från era sinnen, så försök åtminstone att ta ett steg tillbaka och titta på med förväntan.

Vi har nu kommit till en punkt då frågan om när inte längre är relevant. Svaret på frågan är nu. Vår omsorg är mot tankfullhet och säkerhet. Ni kommer att få era bekräftelser snart nog. Förändringarna som ni väntat på så länge går framåt. De kanske inte visar sig på precis det sättet som ni hade planerat, men de sker.

Om de får tillfället att förstå och förändra sina sätt så kommer många att göra så. Det är troligt att ni också i det förgångna har bidragit till problemen på vissa sätt. Är det inte så? Låt andra att se sina misstag nu, likaså. Ljuset av sanning kommer att orsaka hur många säger, ”Vad har jag gjort?” Det har redan hänt utöver hela er värld under en längre tid.

De som medvetet har orsakat skadan är en annan sak, och de tas om hand om. Det kommer att föra upp en hel del saker i era liv som har varit sovande under en lång tid. En del av det kommer ni inte ens att känna igen, då det är i ert DNA från gångna generationer. Det behövs bara att tittas på och sedan frisläppas. En del av det kommer ni kanske att bli överraskade över och finna häpnadsväckande och önskvärt. Ta för er och utveckla dessa, om ni vill.

Resten av ert år kommer att bli allt mer njutbart. Det kommer att finnas problem, men vi är säkra på att ni har vuxit tillräckligt för att hantera dem, och de kommer att helt balanseras av de framsteg som ni kommer att se, både inom och utom er själva.

Det finns fortfarande tillfällen för att nå ut och hjälpa andra. Om ni är i en position att göra det, så var snälla att göra så. Om inte, var snälla och skicka er böner och kärlek. Ta på allvar nu den effekt som era böner och intentioner har på er värld. Då fler av er lär er detta så stärks effekten än mer. Var goda och se era ansträngningar som att ni förenar er och hjälper varandra. Håll utsikt för varje chans att skicka er kärlek och ljus, precis som vi gör. Känn dess effekt. Förstå dess makt. Och mest viktigt, ge tack.

Och låt dagarna och timmarna sköta sig själva, kära vänner. De betyder så lite. Tiden är nu. Det är vad som är viktigt. När ni ser tillbaka så kommer allt detta att ha gått förbi på ett ögonblick. Vi erbjuder återigen vår kärlek och vår hjälp då ni kallar oss. Vi är närvarande med er. God dag, kära vänner. En fin dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: