viglink.com

Sunday, July 8, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 161




Överlevnadsmanuskriptet nr 161, 4 Juli, 2012


Låt oss börja denna skrivelse med att säga att dagens meddelande kommer att gräva djupare i ett ämne vi berört många gånger tidigare, nämligen de fysiska och mentala förändringar som ni alla går igenom. Det är som ni kanske vet, en pågående process, eftersom ni alla är ”under konstruktion” på så många sätt. Låt oss förklara. Er resa från en ren tredimensionell existens och in i en med flera skikt är en som kommer att ta er långt, långt bortom er gamla bekvämlighetszon på så många sätt. Det kommer inte att vara någon nyhet för någon av er, eftersom ni alla redan lidit er genom många perioder som bäst kan beskrivas som ”obekväma”. Detta är en liten ordlek med de välbekanta orden, men eftersom ni redan gått igenom ett flertal uppgraderingar redan, kommer ni att vara bekanta med vad de kommer lastade med. Både er fysiska och er mentala kropp kommer att kännas öm och blåslagen av denna process, och för många kommer dessa ”uppstigningssymptom”, för att använda en välbekant fras, att tidvis vara nästan för överväldigande. Det är verkligen inte någonting som kommer att upplevas som positivt, men som vi redan berört i tidigare meddelanden, är de alla tecken på utveckling. ”Ingen smärta, ingen vinst” (”no pain, no gain”) är en formulering många använder, och i detta fall, kan det nästan sägas vara sant. Vissa kommer, tyvärr, att gå vilse i någon ”smärta” så att de faktiskt förlorar ”vinsten” ur sikte. Med andra ord, att gå igenom denna process är i sig så påfrestande, att det kan föra många på avvägar och djupare in i förtvivlans och missmodets marker.

Det är inte något vi hånskrattar åt, i själva verket tar vi detta mycket allvarligt, eftersom vi vet att detta är vad som kommer att få många av er att fundera på att bokstavligen ge upp detta arbete och kalla det avslutat. Därför är detta delande av ord och energi nödvändigt, och detta är anledningen till att ni kommer att finna ett helt överflöd av meddelanden som dessa svämma över Internet. Ni får stöd på så många vis, så också genom detta, men vi vet alla att vi bara kan fungera som stödgrupp för er alla, eftersom ni är de som måste stå ut med de till synes ändlösa timmarna av obehag och oro.

Återigen, för många kommer detta att kännas som ett slags straff, och allteftersom denna aktivitet intensifieras, kommer de att skaka på sina huvuden, och försöka lista ut ”vad har jag gjort för fel som måste lida så här?”. Som alltid är svaret att ni inte gör någonting fel, ni gör allting rätt, och ni gör det vid exakt den tid ni ska. Men eftersom det är svårt för denna sanning att komma fram i tider som denna, kommer vi verkligen att upprepa det om och om igen. Denna process har noggrant planerats i förväg, och ni övervakas alla omsorgsfullt under den, och som sådan, kommer ingenting att lämnas åt slumpen, och det finns ingen chans att någon av er ”faller mellan stolarna” så att säga. Men er uppfattning av denna process kan vara mycket, mycket annorlunda än detta, och därför finner vi det klokt att upprepa detta mantra att ni är alla helt redo och beredda att ta nästa steg på den här resan, och i sig, så finns det ingenting att frukta utom er egna eventuella brist på uthållighet och tålamod. Det kommer att köras i botten, mer så i vissa än i andra, så kom ihåg att hitta en plats, både invärtes och utvärtes, där ni kan återansluta till ert eget hjärta och till era vapenbröder så att säga, därför att det är viktigt att ni inte sitter och lider i ensamhet.

Återigen, detta är så viktigt, eftersom det enda sättet att kunna vara kvar i denna kapplöpning mot mållinjen är att medvetet ansluta till likasinnade själar där ute, och än viktigare: ansluta till det allt-uthärdande och eviga kraftverk som ni alla bär inom er. Dessutom har ni så många hjälpande händer kring er hela tiden, men kom ihåg att fråga om hjälp om ni behöver det, eftersom vi inte har tillåtelse att blanda oss i om vi inte ombeds att göra det. Ni är alla suveräna varelser, och som sådana, bär ni alla det fulla ansvaret för hur ni kommer att gripa er an denna process. Med andra ord, om ni väljer att bokstavligen lida i tysthet under detta, kommer ert val som alltid att respekteras, och vi kommer att lämna er i fred för att göra just det. Men om ni väljer att öppna upp och bjuda in oss, kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa er att bära denna börda av personlig och kollektiv frigörelse från oken av en tredjedimensionell existens.

Trots allt är ni inte på denna resa av rent personliga skäl, ni gör detta inte bara för den här planeten, utan för hela Skapelsen. Det kan verka som om detta meddelande bara kommer att ge mer tyngd på en redan alltför tung börda, men vi säger det för att upprepa budskapet att även om ni känner er mer än överväldigade av denna uppgift redan, måste ni komma ihåg att ni arbetar på uppdrag av Hela skapelsen, så oavsett hur det kan kännas så är det verkligen inte en ensam resa. Eller, det är endast så om ni väljer att göra det så. Ni reser i själva verket i gott sällskap, på fler sätt än ni kan tänka er, och vi ber er igen att ta tillfället i akt att samarbeta med era medresenärer på vilket sätt som ni kan. Och med medresenärer, syftar vi naturligtvis både på nuvarande sällskap, men också på alla dem som ni ännu inte stiftat bekantskap med. De är så många, och om ni kunde se dem alla skulle ert hjärta säkerligen lyfta, därför att då skulle ni veta att även om vägen verkar lång och alltför brant ibland, skulle ni också se att det inte finns någon tvekan om att ni alla kommer att klara det till slutet. Ni är så många, och ni är så mäktiga, ni bokstavligen badar hela den här planeten i ljus redan.

Så var snälla och fokusera på detta ljus när ni börjar på nästa del av denna resa, och fall inte i fällan att bara se på den förtvivlan som omger er på alla sidor från de sönderfallande bitarna av den gamla världen. Det kommer bara att bidra till att ni känner er så mycket mindre än ni egentligen är, eftersom ni aldrig någonsin mer får glömma er storhet. Det är vad som tagit er så här långt, och det är vad som kommer att hjälpa er till slutet. Och kom ihåg, det är bara NI som kan få er att känna er små igen, medan resten av universum och där bortom endast kan se er storhet.

http://aishanorth.wordpress.com/

Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se

No comments: