viglink.com

Friday, July 6, 2012

Gudomligt partnerskap

Hathors, 3 juli 2012

Gudomligt partnerskap - Peggy Black och "teamet" (Hathors) 


Vi är här och redo att bjuda in och uppmuntra dig att kliva fram i partnerskap med den gudomliga medvetandeströmmen. Vi har ofta bekräftat dig som en multidimensionell varelse; den fysiska aspekten som du upplever är bara en liten del av vem du i sanning är. I denna verklighet är det en viktig aspekt, vi vet att du håller med oss om detta.

Din mänskliga form tillåter samspelet med denna täta dimension, ändå är din sanna essens expanderat medvetande. Såsom multidimensionella stjärnvarelser är det dags att du erkänner och gör anspråk på att du är en galaktisk och intergalaktisk medborgare med fantastiska färdigheter som formar och skulpterar din sanna existens och ger dig också privilegier och rättigheter att samspela med andra verkligheter och riken. Vi inser att människor älskar det tänkande sinnets aspekt; det är denna aspekt som många människor "tror" definierar vem de är. Emellertid, så är det känslonaturen, den emotionella komponenten som är den mest kraftfulla. Det är den känslomässiga frekvensen som känns in i hjärtat som verkligen utvecklar medvetandet och förvandlar din verklighet. Vi fortsätter att bjuda in var och en av er att föra det tänkande sinnet och det kännande hjärtat tillsammans i ditt medvetande. Människan lär sig sällan eller är medveten om sin otroliga auktoritet, sin allmakt, sin personliga kraft att föra in i verkligheten och manifestera sin högsta vision samt ansluta sig till rådet av andra medvetna livsformer.

Vi fortsätter att bjuda in dig att omvandla de kompakta osammanhängande, rädslobaserade känslorna, hat, dömande och påverka enskilda och samtliga emotionella vibrationer som är livsbegränsande. Många av våra överföringar har fokuserats på denna inbjudan och denna service. Vi har erbjudit många verktyg för att stödja detta arbeta, och bekräftar alltid att det är hjärtats kalk som är den sanna omvandlaren. Användandet av syfte (intention), ljud och andra medvetna energiarbeten kommer att fortsätta att höja de täta dysfunktionella vibrationerna i den kollektiva matrisen.

När din medvetenhet är i ditt hjärta, blir det portalen eller inkörsporten till de icke-synliga verkligheterna. Ditt hjärta är dörröppningen och förbindelsen till andra medvetandeströmmar och andra dimensioner. Detta är en mycket viktig aspekt för dig att inse och förstå. En del av vad som förekommer inom mänsklighetens utveckling är att många människor börjar att inse att en del av deras roll är att vara den som bjuder in, den fysiska förbindelsen till dessa högre vibrations- och frekvensriken. Du är vaken och medveten, intuitiv i en fysisk och mänsklig form, och du är också ett ankare eller mottagare i din verklighet, kapabel att ansluta till andra varelser och former av medvetande som vibrerar på en annan frekvens. Det är dags att du erkänner din förmåga att interagera och återanknyta med medvetandets energiströmmar som erbjuds av andra livsuttryck.

Din värld myllrar av icke-fysiska varelser som är redo att kontakta och erbjuda information och vägledning. Det är inte menat att du skall vistas i den täta fysiska verkligheten utan hjälp. Det finns ljus- och kärleksvarelser som väntar på din inbjudan. Emellertid så kommer aldrig icke-fysiska varelser att påtvinga sig själva, de kommer alltid att hedra din fria vilja.

Vi vet att många börjar att anknyta till dessa osynliga varelsers essens. Varje enskild person är unik på det sätt som de anknyter och med vem de anknyter. Vi vill bara påminna dig om denna möjlighet och detta privilegium. Kom ihåg att din upplevelser av detta förslag och denna expanderande övning är beroende av dina föreställningar och din öppenhet för alla möjligheter.

Det har varit de i er historia och era myter som har anknytit och som blivit vägledda genom sin förmåga att känna, eller se dessa varelser och ta emot och översätta deras vägledning. Ni har givit dessa, med denna utomsinnliga förmåga, titlar och namn, såsom vis gammal man, siare, orakel, kanal, medium eller profet.

Dessa ord som du läser nu erbjuds av vår älskade "överförare". Hon tar emot vår energi och har förmågan att översätta eller överföra denna energi till en form av ord och överföringar som vi erbjuder dig. Detta är en egenskap som fler och fler människor/multidimensionlla upplever.

Du är fri att resa eller att besöka andra verkligheter och dimensioner. Det är bara en fråga om var du fäster din uppmärksamhet. Kom ihåg att energi följer tanke. Ändra dina tankar och ändra din känslonatur, kasta av dig dina begränsande föreställningar och det begränsande nät som håller dig förankrad i bara en verklighet. Allting du upplever som solitt och "verkligt" är energivibrationer, hållna eller låsta på plats genom trossystem. Om du kunde åsidosätta alla mentala program om din verklighet så skulle du uppleva en annan verklighet. Det finns dimensioner och multi-verkligheter tillgängliga för de som kan tillåta och bjuda in.

Vi uppmanar dig att expandera och knyta an till dessa högre vibrationer av medvetande. Detta är ditt nästa steg i din egen personliga utveckling. Börja att överväga ett aktivt partnerskap med det gudomliga, tillåt dig själv att knyta an till ditt eget personliga "team" eller guider. Börja att överväga att du villigt kan öppna möjligheterna att ta emot meddelanden och vägledning från uppstigna mästare, avatarer, himmelska eller stjärnvarelser, änglar och också elementarernas medvetande, elementen och feernas riken.

Om du granskade dina livserfarenheter skulle du erinra dig tider där du tog emot vägledning som gynnade ditt välbefinnande och din trygghet. Denna vägledning är alltid tillgänglig när du är villig att börja öppna portalen eller dörröppningen. Börja att fråga, börja att invitera. Gudomlig Ande i alla dess många former av kärlek och ljus vill ha ett medvetet partnerskap med dig. Det är dags.

Det är värdefullt att meditera, promenera och tillåta tystnad och kreativitet att flöda. Det är på dessa platser som du försiktigt glider in i en annan frekvens och tillåter dig själv att börja känna andra vibrationella uttrycksformer. Naturen är en utmärkt plats att praktisera att knyta an till andra subtila verkligheter. Öka din personliga vibration till en högre resonans. Balans, skratt, glädje och tacksamhet är vibrationella biljetter som låter dig gå in i dessa nya verkligheter av under och vördnad. Var öppen och mottaglig för möjligheterna.

Tillåt dig själv att vara lekfull med detta; att vara lätt om hjärtat är nyckeln här som kommer att öppna dörrarna till rikena och de andra verkligheterna. Föreställ dig för ett ögonblick att du kan höra/känna/förnimma vibrationerna av essenser av den av ett vackert träds överlysande elemental eller en fantastisk stenformation. Tillåt dig själv att föreställa dig och visualisera en gräsäng med blommor och kalla på energin av en gudomlig varelse att förena sig med dig där. Se dig själv resande till en stjärna och var öppen att intuitivt anknyta till vad som erbjuds. Dessa är enkla och grundläggande processer. Vi vet att du kommer att vara kreativ i din utforskning av dessa möjligheter. Kom ihåg att skjuta alla förväntningar åt sidan hur kontakten kanske inträffar. Du är unik och du börjar öppna upp till alla dina paranormala förmågor såsom en stjärnvarelse. Så tillåt dina kontakter till de andra rikena att öppna sig med lätthet. Det kanske blir visuellt, eller en sensation som känns inne i kroppen, du kanske hör med din inre medvetenhet. Vi försäkrar dig att tids nog, med övning och villighet kommer alla dina utomsinnliga förmågor att uppstå och de kommer att knyta an och forma partnerskap med kärleksfulla icke-fysiska varelser av kärlek och ljus. Det är med kommunikation och gudomligt partnerskap tillsammans som du kommer att omvandla din värld, Föreställ dig att du kunde ta emot information och metoder som kunde assistera din planet att rena vattnet och luften, eller processer som kunde ersätta det skadliga användandet av olja och gas som energikälla. Föreställ dig att ta emot en nedladdning av data som kunde ändra det totala hälso- och healingparadigmet inom den mänskliga kroppen. Vi tror att du förstår vad vi antyder.

Vi hyser stor respekt och ära för dig. Vi glädjs av att dela denna inbjudan med dig, för vi vet att du är redo att utvecklas. Du känner och anar dessa skiften och förstår att slöjorna mellan världarna blir mer och mer genomskinliga. Så stig in i din sanna storslagenhet som en galaktisk medborgare i partnerskap med andra gudomliga och storslagna varelser av kärlek, ljus och sanning. Detta Gudomliga partnerskap är mänsklighetens nästa steg. Vi är tillgängliga för alla som ber om det; vi erbjuder vår tacksamhet för ert mod och att vara ankaret för denna service.

"Teamet"

www.morningmessages.com

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

No comments: