viglink.com

Sunday, July 29, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 174



Först och främst, låt oss bara säga att denna dag kommer att vara en viktig dag i många människors liv, eftersom denna dag kommer att signalera början på ett annat viktigt incitament av energi. Det kommer inte att vara märkbart till en början, men den underliggande strömningen av denna transformerande energi är av en sådan dignitet att den bokstavligt kommer att spränga bort skyddet omkring alla dolda lager av osanningar, som fortfarande dröjer sig kvar hos mänskligheten. Vi talar i gåtor, som alltid, men tro oss när vi säger att denna till synes lugna morgon snart kommer att få ett eget liv, och snart kommer underströmmarna att bli synliga för alla. Mycket har gjorts för att återställa mänsklighetens framtid, men mycket har lämnats orört. Det kommer inte att vara så någon längre tid, eftersom krafterna som kommer att släppas lösa mycket snart, kommer att möjliggöra en total omvärdering av allt.

Ni förstår, så mycket har hållits hemligt för medborgarna på den här lilla planeten, eftersom krafterna som styr över er, hade så många fördelar av denna charad som de har spelat. Ni har bara sett toppen på det berömda isberget om vad som försiggår omkring er, men det håller på att för alltid förändras genom händelser som bokstavligen kommer att sätta strålkastarna på även de mörkaste hörn av er planet. Detta kommer naturligtvis inte att bli en odramatisk händelse, och många kommer att frukta konsekvenserna av alla dessa avslöjanden. Men precis som ett infekterat sår behöver utsättas för ren luft och solsken för att läka, så behöver er civilisation möta sina innersta, djupaste och fruktansvärt infekterade sår, för att skölja bort de smittosamma partiklarna som samlats där, innan de kan läkas. Själva processen är aldrig trevlig men den är verkligen viktig. I annat fall kommer korruptionen aldrig att upphöra och såret aldrig att läkas.

Så var lugna, söta ni, och bevittna när de första strålarna av ljus träffar det inre rummet hos hela mänskligheten, och börjar använda sin magi på alla de varbildningar som har hållits dolda under så lång tid. Tiden har kommit för att bokstavligen släppa in ljuset och luften i de tätaste och mörkaste hörnen, och var säkra på, att de som söker mörkret verkligen kommer att kämpa hårt när de ser att deras favoritgömställe har upptäckts. För en räv insnärjd i ett hörn kommer att kämpa våldsamt medan den försöker finna en flyktväg. Så kommer även dessa listiga rävar att göra, som har gjort er planet till sina egna jaktmarker. De kommer inte att ge upp så lätt, men vi kommer inte att ge dem någon chans att smita undan i skydd av mörkret. De kommer att tvingas fram ut sina gömställen, och tillsammans med dem, alla spår av den infektion de bar med sig till denna planet från första början.

Rengöringen är klar att börja, så bli inte förvånade om era fötter blir lite blöta i processen. Så länge ni håller huvudet ovanför vattenlinjen och är vända mot ljuset, kommer allt att bli bra. Men dessa som desperat försöker att dyka tillbaka ner i de mörkaste grottorna, kommer att bli översvämmade med livskraften som kommer in, och de kommer inte att klara sig till ”säkerheten” i deras gamla gömställen, innan kraften i denna renande flodvåg formligen spolar ut dem i det fria igen.

Kanaliserat genom Aisha North. Wordpress.com

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: