viglink.com

Sunday, July 8, 2012

Kallbad

Sananda via John Smallman, 1 juli 2012

Mänskligheten går nu igenom ett kallbad


Mänskligheten går igenom ett kallbad just nu, då alla era olösta personliga frågor kommer fram för erkännande och frigörelse. Det är en mycket intensiv tid i er spirituella utveckling och ni får enorm hjälp från de andliga rikena. Ha som avsikt att erkänna och frigöra alla era personliga frågor, kom ihåg att ni alla har personliga saker som ni måste lösa, en del ligger gömda långt under ytan av det halvt medvetna tillståndet som ni har valt att uppleva medan ni förblir kedjade till illusionen.

Det är obekvämt att ta upp personliga frågor som ni har valt att inte erkänna. I vilket fall som helst så har ni ett överflöd av ofelbar spirituell assistans för att hjälpa er med denna uppgift och det måste ske innan ert uppvaknande. Då ni står inför dem, och vägrar att bli avskräckta av någon rädsla som kan uppstå, så upptäcker ni att det i sanning inte finns något att frukta angående dem, att bara stå upp till dem och erkänna dem är tillräckligt för att låta er smärtfritt släppa dem. Vad ni döljer för er själva skrämmer er; när ni öppnar upp och observerar så släpper ni rädslan och ni inser att i sanning så finns det inget att frukta.

Rädsla är ett hinder för kärlek. Det är en barriär, en slöja, en dimma som gömmer kärlek från er, och det tenderar att bli förknippat med de personliga frågorna, under eonerna, som ni har hittat på och sedan inte tg upp eller glömde bort att ta upp och frisläppa. Hjälpen som är tillgänglig för er nu, då ni öppnar upp till det gudomliga fältet av Kärlek, som omger er, kommer att se till att de är helt och hållet upplösta vartefter ni frigör dem, så att ni kan känna briljansen av Kärleksfältet som omfamnar er och lyser upp vägen hem för er.

Det Ljuset har alltid varit med er, men då ni sjönk alltmer in i illusionen, så började det blekna från er vy, då distraktionerna blev än mer förföriska. Separationen som synbarligen övertog er gav er också illusionen av makt för att besegra andra och bli överlägsna. Ni ville ha detta, och ni var beredda att slåss i alla riktningar för att uppnå exklusiva rättigheter till det. Och så började den långa resan av intensivt lidande då ni bekämpade varandra och vägrade att erkänna Kärleken från vilken ni alla hade skapats. Ni har ett uttryck, ”använd det eller förlora det”, och det är vad som hände med Kärleken: Den föll från er vy, ni glömde Den, och ni förnekade Dess existens.

Nu håller ni på att bli medvetna om Den igen. Många heliga personer har demonstrerat Den för er. Ni skrev ned deras historier, delade dem, och fortsatte sedan att slakta varandra i deras heliga namn! Nu kommer insikten, då det blir allt mer uppenbart att själv-tjänande ego-agendor inte fungerar och bara leder till mer konflikter och ytterligare lidande.

Kärlekens kraft är oändlig och evig, och sedan ögonblicket för er synbara separation så har Den konstant puffat er antingen direkt, eller som demonstrerat av de heliga personerna, som genom livet av illusion, konstant har besökt er för att hjälpa att väcka upp er. Äntligen så är Kärlek erkänd som den väsentliga ingrediensen för en fredlig, harmonisk, och glädjerik existens. Och de som gör det erkännandet och lever Den, delar den sedan fritt vitt och brett. Erkännandet av kraften som är Kärlek sprider sig exponentiellt allt igenom mänskligheten, chockerar många då de känner sig överväldigade av Dess underbarhet och ifrågasätter om det är verkligt. Det är. Denna enorma kraft skakar själva grunden av illusionen, som har startat att falla isär, och inget kan förhindra dess permanenta sönderfall.

Så, då ni var och en går igenom er eget kallbad påminn er själva hela tiden att detta är ett väsentligt steg på er väg mot uppvaknandet, och att ni har ett stort överflöd av assistans för att hjälpa er frisläppa denna förkrossande börda som ni har burit så länge. Slutet närmar sig då omfamnandet av det gudomliga Kärleksfältet håller er mjukt och ömt i Dess tröstande armar.

Er kärleksfulla broder, Jesus (Sananda).

http://johnsmallman2.wordpress.com/

Översättning Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: