viglink.com

Wednesday, July 18, 2012

Vägleds alltid från ert hjärta.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 17 juli 2012



Vägleds alltid från ert hjärta.

Var goda att idag låta oss ta upp några av frågorna som kanske orsakar förvirring eller oro för en del. Under de senaste dagarna kanske ni har sett våra namn vid några ganska så annorlunda meddelanden. Var goda och lägg märke till att, och vi erkänner dem, ni inte kan så några konflikter mellan dessa källor. Vi använder oss av så många kanaler som behövs för att nå den vidaste möjliga publiken och för att ta oss an de största områdena av oro.

Det framkommer kanske då och då meddelanden som påstås vara från oss, men vilka vi inte är källan av, eller meddelanden som är alltför sammanblandade med uppfattningar och förväntningar av kanalen, men dessa kan ganska lätt urskiljas av era hjärtan. Lägg bara märke till era känslor när ni läser eller hör meddelandet. Om ni känner er olustiga, är rädda, arga, eller har tvivel så ignorerar helt enkelt meddelandet. Micha-el, och det är så som vi har varit kända under århundraden, är kärlek och ljus. Vi för inte i våra meddelanden rädsla, ilska, eller tvivel. Vår konstanta intention är er frid och ert upplyftande.

Även om ni skulle få ett meddelande som var så upplyftande och som inte var från oss så skulle det väl inte vara så illa. Var goda och använd alla medel för att föra er själva in i kärlek, in i frid. Det finns känslor som dyker upp bland många av er nu som är något oroliga, men lustigt nog inte alls otrevliga. Vet att ni börjar få en stark känsla av att stora förändringar nästan har nått er. Det blir inte de katastrofala omvälvningarna som många förutspådde. Det är att ni nu står inför början av er manifestation på er utsida av den frid och kärlek, överflöd och glädje, som ni har varit så sysselsatta med att bygga på insidan. Ja, ni står fortfarande mitt emellan gamla idéer och uppfattningar, men som vi länga har sagt, kärlek och ljus är den starkare kraften.

Om ni ser runt omkring er nu så kommer ni att se spridda mellan det fortsatta trummandet av rädsla och distraktion fler och fler bitar av goda nyheter, överraskande nyheter. Det finns mycket mer av detta som sker än ni informeras om, särskilt om ni fortfarande lyssnar på de konstanta osanningarna och halv-sanningarna från era större nyhetskällor. Om ni läser våra kanaler så är ni kapabla att hitta era egna nyheter på internetet. Vi yrkar er att finna nyheterna som stöder ert fortsatta förhöjande av medvetande. Det finns mycket tillgängligt nu. Var dock försiktiga då det också finns gått om välmenande, men felaktiga rapporteringar som sprids genom ert internet likaväl.

Som alltid så låt er hjärta vägleda er. Det blir ert konstanta sätt för att navigera från och med nu. Det är lika bra att ni börjar förlita er på det vid denna tid.

Som vi sa till er i vår senaste konversation så känner ni absolut vår närvaro runt omkring er med ökande lätthet. Vi är tacksamma att det är så. En del kanske till och med ser strålar av vårt ljus vid vissa ögonblick. Det är roligt för oss när det händer. Vi hoppas att det är så för er också. Erkänn oss i era hjärtan vid denna tid och så kommer de säkerligen att öka. Stig fram i frid och kärlek nu och så kommer vi att tala igen. God dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: