viglink.com

Sunday, July 15, 2012

Förvänta er Mycken Sanning och Ljus att Framföras.

Meddelande från Plejaderna



Plejadernas Högsta Råd av Nio, 9 juli 2012 2012

Förvänta er Mycken Sanning och Ljus att Framföras.



Kanaliserat genom Wes Annac



Allt eftersom ni växer som ett kollektiv och nyare steg nås, så förändras planerade händelser på minuten eller på utmanande sätt. Det finns många planer som har angivits och några av dessa planer har diskuterats, men kära själar, allting är inte hugget i sten.



Vi skall förklara att vi ingående har följt varje möjlighet och scenario som har förts fram av de Änglalika själarna som vägleder oss i våra strävanden att assistera Jorden, och vi har haft sammankomster med många olika Råd om den mest troliga aktionsplan i förhållande till neutraliseringen av eliten i er värld, som annars skulle fortsätta förorsaka förödelse om vårt ingripande inte sker.



Hursomhelst, utmanande och genomgripande förändring kommer att ske i er värld och för närvarande förekommer denna förändring på ett personligt plan i era kärnor eftersom många av er upptäcker den intensiva förändringen av era gamla jag. Ljusinnehavet som har skett i er värld av så väldigt många inkarnerade stjärnfrön som har inkarnerat i er värld för de exakta syftena att hålla Ljuset, ser det kollektiva medvetandet skifta på mycket djupgående sätt och det har vi förutsett en tid. Det finns nu miljoner inkarnerade vandrare och stjärnfrön i er vackra blå värld, och de av er som öppnar upp till era sanna och helade högre jag, är också de som på många rena sätt går igenom de mest intensiva och uppryckande lektioner för närvarande.



De lektioner som ni går igenom, som i många fall är väldigt svåra och för er till era kärnor skiftar bokstavligen den kollektiva varseblivningen och medvetandet och eftersom det är miljoner av er som innehar mycket rent Ljus medan ni också går igenom mycket intensiva Livslektioner, skiftar det allmänna kollektiva medvetandet på ett sätt så att de (till synes) mer utmanande och mindre förlåtande fysiska händelserna i er värld blir mindre och mindre nödvändiga.



Vi har planerat att ge er, kära själar, så mycket information som möjligt i förhållande till de utbredda händelserna i er värld men det är faktiskt mycket som inte kan avslöjas beroende på att den rena beskaffenheten i vilka våra planer kan förändras, på ganska genomgripande sätt, i enlighet med de stigande Ljusenergierna och den oavbrutna rena Ljus-kvoten i majoriteten av mänskligheten. Många ouppväckta själar i er värld ser sig själva gå igenom mycket svåra Livslektioner eftersom de drivs mot att upptäcka den förvrängda naturen i vilken de har upplevt er vackra värld och det vackra medvetande som åtföljer tredimensionella Liv.



Den avgörande balansen som behövs för kollektivet, medan mycket kraftfulla uppryckningar och efterföljande kollektivt och individuellt lärande sker, (är att) vi måste vara ytterst försiktiga hur vi fortsätter med händelserna som är att ta eliten i er värld bort från sina inflytelserika positioner och därefter informera mänskligheten om allt som har hänt på er yta under nästan ett årtusende.



Ljuskvoten ser att dessa händelser kan manifesteras i tidsfönstren som förhoppningen var och som har blivit ändlöst uttryckt. Det är faktiskt en bestämd tid och datum för det fullständiga borttagandet av de mörka själarna i er värld, på vilket sätt det än blir så kommer det definitivt att åstadkommas. Vi säger att för tillfället är det inget konkret beslut och (igen) ingenting är hugget i sten hur det slutliga avlägsnandet av inflytandet från dessa själar skall ske. Scenariot, hur dessa själar blir allmänt arresterade i massantal, var ett som var allmänt avvägt och kraftigt övervägt till punkten att vi och många andra började bli bekväma i att uttrycka denna scenöppning genom kanaler, men vad som kanske saknades från några av meddelandena var sanningen att även detta scenario inte var så hugget i sten som många av oss inom våra Råd i den Galaktiska Federationen hade förväntat.



Hela ansträngningen har varit en enorm erfarenhet för oss, genom att vi hjälper er att stiga upp till medvetandetillstånden som vi för närvarande existerar i och njuter oerhört mycket av, medan vi på samma gång erhåller Guidning och ständiga råd från själarna som Guidar oss som kommit längre på sina vägar, och dessa skulle vara själarna vilka ni känner bäst som Ärkeänglarna och Änglar, Uppstigna Mästare och liknande.



Vi säger inte att det är en bestämd grupp av uppstigna själar som kommit längre på sina vägar och vilka bistår er, utan snarare är det väldigt många uppstigna själar som kommer överallt ifrån denna vackra Skapelse som bistår oss i Jordens uppstigning på deras egna särskilda och behövda sätt, och vi möter nya Guider varje "dag" som nu har kommit för att entusiastiskt hjälpa oss att hjälpa er planet att stiga upp till de underbara rena tillstånd som ni alla förtjänar att existera inom.



Vi har lärt oss så väldigt mycket medan vi arbetar med er värld och en lektion som vi är uppslukade av för närvarande, med att ta fram alternativa möjligheter i borttagandet av det mörka inflytandet, är att ingenting annat (i relation till avslöjandet av eliten) har ännu någonsin varit så garanterat som vi hade förmodat var så med möjligheten att de mörka själarna i er värld skulle arresteras i massantal, eftersom vi har diskuterat många olika möjligheter och att "Massarrest" scenariot alltid skulle vara det mest troliga scenario att föras fram.



Det är en lektion som vi lär oss och det räcker med att säga att vi uppskattar mycket möjligheten att lära den.



Det är en kollektiv lektion för mänskligheten samt för alla som läser och absorberar de många meddelanden som har förutsagt denna möjlighet att de mörka huvudena i er värld blir allmänt borttagna i handbojor, och det räcker med att säga, kära själar, att oavsett på vilket sätt influensen av dessa själar tas ifrån denna värld så kommer de att få svara för vad de har gjort med er värld genom de naturliga Lagarna av Karma och som ett resultat av den kraftfulla och enorma önskan från så många uppvaknade själar i er värld som vill se att de mörka huvudena ansvarar för vad de har gjort.



Med detta uttalanden, refererar vi inte till dessa som kanske intar ett hämndlystet eller våldsamt tankesätt när de förstår allt vad som har gjorts - vi menar istället dessa som har vetat vad de mörka huvudena har gjort i er värld och som har tagit till Fredliga och Upplysta sätt att få fram sanningen och sprida medvetenhet om allt som har gjorts. Många av er har arbetat så väldigt hårt för att se dessa sluttider komma till stånd och medan vi förstår fullkomligt att det kan vara påfrestande ibland att följa våra oavbrutna förändringsplaner och att tvingas höra på när sådana planer kan eller inte kan förändras; är detta vari svårigheten ligger, att dela varje bit av utbredd information och utvecklingstillstånd.



Vi vill inte att ni skall bli frustrerade, förargade eller rädda, vackra själar, som har väntat och arbetat så länge mot detta oundvikliga avgörande, och det är därför vi måste uttrycka det igen och oavsett hur dessa detaljer spelas ut är det fortfarande några viktiga avgörande element som kommer att kvarstå.



Sådana element är:



1. Att inflytandet från de mörka huvudena och från de lägre astrala väsena, liksom de som anställer dem, kommer att bli fullständigt avlägsnade från er yta och från varje annat rike över hela Gaias vackra struktur.



2. De mörka själarnas syften och agendor kommer att diskuteras, och mänskligheten kommer att ha mycket att suga i sig och mycket sanning att absorbera eftersom ni alla kommer att få kännedom om er sanna historia och hur er sanna historia har blivit förvrängd.



3. De mörka huvudena i er värld kommer verkligen att genomgå prövningar. Dessa kommer att vara Fredliga prövningar som kommer att utföras under auktoriteten av den Galaktiska Federationen, de Universella själarnas (och Råd), som alltid övervakat Jordens Skapelse, och den balans och upprätthållande kanaliseringen av Logos till alla Hennes riken, samt de Högsta Råden som övervakar Jorden och (övervakar) alla som tar Liv på Hennes vackra och underbara yta.



Mänsklighetens kollektiv kommer att ha förklarat för dem, hur mycket förlåtelsen av de mörka huvudena och elitfamiljerna behövs. Det kommer att förklaras att det är många inom sådana familjer som har inkarnerat för Upplysta syften, för att sprida Ljus i sådana familjer från några av de mörkaste hörn i Jordupplevelsen. Några av dessa själar kommer att välja att kliva fram med sina erfarenheter och hjälp till att avslöja många av de mest falska inre arbetssätt av Illuminatis ritualer och de falska doktriner som tvingas på varje själ inom Illuminatin.



Det skall sägas, kära själar, att några mycket viktiga nyckelarresteringar faktiskt har gjorts (enskilt), och de Änglalika och högre Jordråden som beslutar vad som skall manifesteras härnäst i förhållande till elitens syften och agendor; sådana själar skall göra de sista besluten hur åstadkommandet av det bestämda avslöjandet av eliten manifesteras.



De har sammanträtt med oss för att vi skall assistera på alla sätt vi kan hjälpa till med en sådan beslutsgörande process, och de har också själva sammanträtt för att diskutera återverkningarna och liknande som vi ännu inte kan förstå, för faktiskt kära själar, är det igen mycket (vi lär oss) om Jordupplevelsen och om den känsliga naturen i vilken er värld måste hållas i fullständig balans allteftersom dessa händelser manifesteras, eftersom denna balans är avgörande för utvecklingen av otaliga riken över hela Skapelsen i vilka vi alla lyckligt existerar inom.



Gaia är redo att se avslöjandet av de som har förorsakat Henne störst lidande och detta är varför Hon efterlyser avslöjandet av dessa själar, men på ett så medkännande sätt som möjligt.



Ni kommer under den närmaste perioden att få se många själar som kanske kan kännas igen som varelser i händerna på eliten, som kommer att välja att anta Ljusförändring och åtgärder inom deras ansedda inflytelsekretsar. Ni kommer att känna igen dessa själar som de som arbetar direkt med Ärkeänglarna som har bett många av dem att ta avstånd ifrån sina Illuminati motsvarigheter och ansluta sig till Ljuset, som alltid blir den ledande energin och bestämningsorgan av händelserna som manifesteras i er värld.



Som ett resultat av denna händelse kommer ni slutligen att se mycket Upplysta förändringar börja föras fram och vi måste upprepa att detta också är en stadig och långsam process som det måste vara för att försäkra balansen och stabiliteten av det kollektiva och individuella mänskliga medvetandet och en sådan stabilitet är mycket viktig för stabiliteten och den fortsatt utvecklingen för många, många andra riken och planeter vars uppstigning nästan rider på Jordens uppstigning.



Förvänta er mycket sanning och Ljus att komma fram inom den närmaste perioden framöver genom era vanliga media som faktiskt, just nu, fortfarande lägger fram många lögner och många blir fortfarande lurade genom att tona in på den vanliga propagandan som oavbrutet och utmanande passerar som sanning, men dessa begränsningar bryts steg för steg, lite i taget när var och en av er har som syfte att tillkännage er villighet till er själva att bryta er loss från inflytandet av den vanliga uppfattningen i er värld, när ni inser den sanna falska naturen av sådana vanliga uppfattningar.



För många av er som vaknar upp till dessa sanningar så ser ni omkring er just nu en fortsättning av det gamla och en fortsättning av användningen av alla de forna tankesätt som ni en gång glatt existerade inom och växte ifrån och nu ser som falska. För några kan detta vara mentalt och emotionellt smärtsamt, speciellt när ni ser och noterar andra som faller för fällorna som ni sedan länge har växt ifrån, och vi måste förstås betona viktigheten att aldrig döma när ni ser på andras Livserfarenhet.



Ni är alla i denna värld och upplever olika och varierande medvetandenivåer, och inte varje själ som är i er värld nu är här för att uppleva uppstigningen av er värld. Några är Jordhemmahörande eller Hemmahörande från Mars som valde att genomgå upplevelser på Jorden av flera olika skäl, och några kommer inte att välja att acceptera och integrera energierna av er Universella uppstigning som ges till er värld i ökande hastighet och renhet i denna tid.



Som ovan, så och nedan, kära själar, och varje förändring som ni antar inom er själva och varje disciplin som ni genomför i era egna Liv som kommer att se till att ni slutligen är i bättre linje med er egen fortsatta utbredda uppstigningsprocess; dessa händelser för med sig upptakten av elitens avslöjande i er värld liksom deras begynnade foglighet till de Uppstigna Mästarna och olika Änglar och Ärkeänglar som arbetar i förening med avhoppare från insidan som nu arbetar för Ljuset, medan de (Mästare) också arbetar med de Högre Råden som övervakar Jordens riken.



Faktiskt, kära själar, ser ni och kommer fortsättningsvis att se många exempel på Ljus och sanning framföras och förändring som antagits i er värld som det var nödvändigt att anta, genom de som tydligt kommer att bevisa att de arbetar för Ljuset. Vi säger att själarna som nu gör dessa val att vända sig bort ifrån dessa som har skymfat dem på många sätt förenar sig med Ljusstyrkorna och kommer att ges och finner mycket beskydd från Ljuset och använder sina påverkande ställningar för att föra fram Upplyst förändring liksom sanning.



Vi känner till varje själ som har blivit utsatta för elitens handlingar och inre bearbetningar, och vi har Guidat våra allierade på de olika positionerna de har antagit på Jorden att kontakta många människor inom Militären (USA) liksom många andra med högt inflytande och högt rankade själar inom etablissemanget såsom Militären, i ett försök att få sådana själar att framträda med vad de har upplevt så att det mänskliga kollektivet kan börja lära sig sådana saker.



Själen som är känd som Bill Brockbrader är ett utmärkt exempel på att detta händer, eftersom denna själ upplevde väldigt mycket och att djupt inom honom hade han länge önskat att informera det mänskliga kollektivet om detta.



Han och många, många fler kommer nu att få chansen att göra det och vi säger till dessa som fortfarande håller ut och fortfarande linjerar sig med eliten, att en sådan känsla av lätthet, av lindring, av allmän glädje och lycksalighet kommer att stiga upp inom er av att ha avslöjat allt det som ni har tvingats hålla hemligt så väldigt länge.



Det jongleras med scenarios och möjligheter just nu eftersom vi för fram olika möjligheter hur avslöjandet och bortförandet av de mörka själarna, som har installerat sig själva på maktpositioner i er värld så väldigt länge, skall ske. De som ansluter sig till Ljusets sida blir inte nödvändigtvis "förvarade" eftersom de inte på något sätt tvingas föra fram den Upplysta förändringen som många kommer att välja att föra fram under den omedelbara framtidsperioden.



Det kommer att vara många som kanske tror eller känner att de har blivit tvingade att anta den förändring i er värld som har behövts, och vi kan redan förutse att några kommer att vara ganska motsträviga att anta denna förändring och vi känner att de tvingas att göra så för att deras imperium hade fallit sönder utan att de sett förverkligandet av agendorna som andra i deras blodslinje hade planerat, generationer före dem.



Det kommer emellertid att vara många som gladeligen väljer att komma över till Ljusets sida och på något sätt kan de bli en del som informerar det mänskliga kollektivet och vi bönfaller er att inse att den kommande perioden och perioden direkt efter, kommer att vara mycket Ljusare än många av er kanske inser.



Ja, verkligen, det kommer först att bli kollektiv ilska och frustration och många kollektiva känslor som länge har gömts inom det undermedvetna och kommer i sig själv att dras upp med rötterna, avslöjad för och uttryckt av det mänskliga kollektivet. Testerna som ni alla kommer att genomgå i sådana tider (som har diskuterats förut) kommer att bli preludier till de underbara och Upplysta tider som vi talar om; där många av er kommer att komma samman för att informera er själva och varandra.



Det har också talats om det Enade kollektivet som kommer att samlas under den närmaste perioden framöver och detta kommer att bli ett resultat av att ni alla oundvikligen passerar de slutliga testerna som ni alla har planerat för er själva - dessa är, (om man vill) att vara rädd eller att acceptera när man lär sig många häpnadsväckande och uppryckande sanningar.



Ni kommer troligtvis att märka att temat för utrotandet/uppryckandet har uttalats mycket i detta meddelande, och ni förstår också att det är ett viktigt tema under den närmaste perioden för detta utrotande som kommer att ske har potentialen att stjälpa den kollektiva balansen om vi inte var här för att hjälpa till med energiförändringarna och avslöjandena av eliten på ett sätt som ser hur denna balans skall uppnås.



Igen är de fysiska manifestationerna och framställningarna om precis hur dessa händelser kommer att ske båda försäkrade och inte ännu fullt beslutade. Vad vi menar med detta är att, vilket som, dessa händelser kommer att manifesteras och vi har några utvalda och säkra nyckelscenarion planerade som vi och våra (och era) Änglalika Guider också vet fullständigt kommer att lösas överallt och vi arbetar bara med dessa få sista minuten detaljer och bestämmer bara vilka speciella händelser utav dessa få som skall bli de som faktiskt manifesteras.



"Massarresterings" -scenariot och det scenario som har blivit allmänt märkt "Inneslutning", är två mycket troliga möjligheter och det finns också ännu en möjlighet som vi för närvarande inte har friheten att diskutera, eftersom det involverar element av de mörkas avslöjande som de inte har varit medvetna om att vi vet eller förstår på något sätt.



Vi har länge informerat dessa själar att vi vet allting om dem som kan bli känt; men det är helt enkelt mycket som vi (ännu) inte vill avslöja till kanaler om dessa individer beroende på deras val av fri vilja för att allmänheten inte skall veta sådana saker före den kommande perioden som kommer att avslöja dessa själars agerande.



I denna period kommer det inte att vara något hinder att föra fram sådan sanning, på grund av de mörka huvudenas fria vilja, eftersom kollektivet då har stigit in i sådana rena medvetandeplan i denna vackra Skapelse, att det då är klart att avslöja eliten som förberetts av det mänskliga kollektivet på ett handlingskraftigt sätt.



Det är en mycket obalanserad åtgärd när det gäller dessa mörka huvudens fria vilja därför att de mycket grovt och djärvt har invaderat den fria viljan på så många i er värld så väldigt länge, och detta är också varför deras fria vilja inte kommer att vara något hinder i den omedelbara perioden framöver att avslöja många saker om dem eftersom sådana sanningar också kommer att vara väsentliga för att förklara de många sätt de kontrollerat er värld så väldigt länge.



Vid detta aktuella tillfälle är det fortfarande många i er värld som inte kommer att vara redo för sådana sanningar och ni förstår, kära, vackra själar, att det är en balans mellan de mörka huvudenas fria vilja och själarnas i er värld fria vilja liksom vem som ännu inte är redo att höra sådana saker.



Några av sådana själar är de som vi talat om, som kanske inte väljer er uppstigning och som istället kanske väljer att leva i andra världar, och genomgå den lägre dimensionella erfarenheten.



Till vårt nästa samtal, kära själar, så önskar vi uttrycka vårt hopp att målen med detta meddelande har framkommit som det var planerat. Sådana mål har varit att informera er om de existerande scenarios och möjligheter för att avslöjandet av era mörka förutom Massarresteringarna och att igen bekräfta att oavsett hur avslöjandena och bortrensandet av det mörka inflytandet kommer att ske så kommer det inte att vara någon orsak till rädsla och de mörka huvudena kommer att få sina handlingar avslöjade på samma, djärva sätt som kommer att få hela er världs uppmärksamhet.



Det kommer att vara den enskilt största händelsen som händer i er värld och speciellt i ert nuvarande samhälle i er historia, som har förvrängts av de mörka huvudena som har velat få er att tro att Jorden är så mycket yngre än Hon verkligen är och att er historia har varit lite mer än olika små och stora civilisationer som inte blev utvecklade fullt ut (på sådana sätt som moderna samhällen har).



Lita på , kära, vackra själar, att de mörka huvudena blir avslöjade och givandet av Upplyst sanning och teknologierna som kommer att följa sådana avslöjanden, kommer sannerligen fortfarande att manifesteras under den närmaste framtiden. För nu, ser ni många själar som väljer att träda fram till Ljusets sida, och detta är någonting som har planerats länge och är en lättnad för Gaia (så väl som för alla andra).



Kom ihåg, käraste, att er egen fortgående process och antagandet av disciplinerna som kommer att få er i bättre linje med era uppstigningsenergier, kommer också att få Jorden i bättre linje med dessa energier och kommer att få en kraftfull effekt så stor att det bokstavligen kommer att påverka hur och när varje händelse sker i er värld och i er upplevelse.



Tack så mycket till Plejadernas Råd av Nio.



WesAnnac.com



AquariusChannelings.com



Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se





No comments: