viglink.com

Friday, July 20, 2012

Hälsningar, Ljusarbetare och likadana Ljusvarelser.

Sananda och Mira, 19 juli 2012



Hälsningar, Ljusarbetare och likadana Ljusvarelser. Vi kommer inför er idag för att tala om framsteg, framsteg i era Ljuskroppar och framsteg i er Värld, på Moder Jord.

Många sidor av er Varelse blir levande när vi talar. När ni ansluter till den Stora Centrala Solen, kommer många delar av er, som en gång var sovande, till liv. Det kanske kan vara lite svårt för er att inse fullständigt, men lita på våra ord att det händer.

Ni förflyttar er bort från dualitet mer och mer och accepterar era Multi-Dimensionella själv som en avgörande del av er Varelse.

Ta en stund nu och fundera över dessa frågor, allt eftersom vi framställer dem till er: Vilka är era prioriteringar? Dras ni fortfarande in i gamla tankesätt? Är ni fortfarande fokuserade på överlevnad? Eller lär ni er att släppa taget och lita på att ni är så mycket mer än era fysiska kroppar i dualitet och vågar er ut i det okända?

Vad som är i beredskap för er är många under. Kan ni släppa taget och lita på att ni håller på att expandera och är fulla av möjligheter? Har ni tillit till ert Högre Jag och Källa? Känner ni förbindelsen mellan er Själstjärna och den Stora Centrala Solen?

Badar ni i denna Pelare av Ljus som kommer från den Stora Centrala Solen genom alla era Chakran ovanför er kropp och inom den och nedanför den in i Jordens kärna? Känner ni kraften? Börjar ni förstå nya tankar och känslor som har att göra med era expanderande Själv, med er förbindelse med andra och med alla Varelser i Kosmos, inkännande och känslolösa?

När ni börjar att innesluta Ljuset och tillåter er själva att känna den fulla kraften av det, kommer ni att börja ha tankar av en mycket högre vibration, och att se saker av en mycket högre vibration. Börjar ni begripa förbindelsen mellan er själva och de Andliga och Galaktiska Rikena? Känner ni er mindre separerade från allt?

Var snälla och fundera på och omfamna dessa frågor. Var snälla och utvidga er tid i meditation som en kanal av detta Gudomliga Ljus som kommer från den Stora Centrala Solen och sprid det genom ert Hjärta och ner in till Jorden och tillbaka igen, i en konstant slinga mellan Jorden och den Stora Centrala Solen och sprida ut det till alla som behöver det.

Ni kommer snart inte kunna tyda en sådan massiv linje mellan Jorden och er själva, mellan den Stora Centrala Solen och er själva, och mellan er och andra. Känn detta, se detta, upplev detta och omfamna det.

Föreställ er själva simmande i en miljö av energi, såsom i en ocean av energi, där alla partiklar inte är separerade. Ni simmar och pulserar ut er positiva energi för att blanda er med andras positiva energi. Föreställ er det. Det blir lättare för er att föreställa er detta, blir det inte? Det beror på ert växande som Ljusvarelser, kära ni.

Ju mer Ljus och Ovillkorlig Kärlek ni sprider ut från er själva, ju mer är ni skyddade. Tillåt bara positiv energi att komma in i er Varelse och fördelas från er Varelse, eftersom ni upplever er själva i en större bubbla av beskydd.

Ni upptäcker underverk som ni inte tillät er själva att upptäcka förut när ni var så förankrade i dualitet. Ni stiger ut i den vidare Världen av Energi och Ljus och ja, Kärlek. Ert DNA tillåter er nu att omfatta vad ni inte kunde omfatta förut. Ni tar emot ljus-kodade informationspartiklar och använder och tillämpar dem.

Era minnen om hur ni en gång var när ni var fullt kopplade till Källan kommer till ytan, och era skapelsekrafter blir starkare. Använd dem för att skapa er nya Värld och släpp det gamla. Det är tid.

Många av er ser oss; många av er är kopplade till oss. Det kommer att bli lättare att höra och anknyta till och se oss eftersom ni blir mer fullständigt direktanslutna och mer integrerade med era Högre Själv och med Källan, med Skaparen, i dagarna som passerar. Ni kommer att motta mycket mer vägledning och hjälp och beskydd. Fråga bara efter det, kära Ni.

Kliv ur era "skyddsdräkter" mer och mer i era meditationer och upplev Lättheten av Varande. Tillåt det att utvidgas till era vakna stunder. Tillåt era Multi-Dimensionella Själv att bli en vana för er. Försök. Bli integrerad med ert Högre Jag, med Källan och med alla era Själv.

Ert rensande av alla gamla dualitetsprogram tillåter er att göra detta. Släpp taget och upplev hur det är att leva i Kärlek och Ljus hela tiden, med vägledning och information och vetandet som är tillgängligt för er hela tiden. Förvänta det och upplev det, kära Ni, Det är tid.

Tro inget annat: ni uppstiger. Det behövs bara lite mer rensande av rädslorna ni har av att fullt uppleva avfärden från dualitet in till era Multi-Dimensionella Själv, in till era Gudomliga Själv med så många färdigheter och förmågor och skapelsekrafter.

Släpp "sandsäckarna", så att säga, som håller er Uppstignings- "ballong" från att lyfta högre, "sandsäckarna" av rädsla, gamla trossystem som begränsar er, av att dras in i dömande och ilska och in i misstro om er Gudomliga natur. Tillåt dem att kopplas ifrån och tillåt er Uppstignings- "ballong" att stiga högre, kära Ni: Det är tid.

Vi är alltid till er tjänst,

Mira från Plejadernas Höga Råd och Sananda.

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

As channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirely and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are in included.

http://www.franheal.wordpress.com (Blog)

http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

No comments: