viglink.com

Sunday, July 15, 2012

Världens finansmarknad genomgår total kollaps


Här hittade jag en sida som skriver om det som inte vår dagspress skriver om p.g.a hot eller om det beror på ägarna, vem vet?!?


VARNING: 
Världens finansmarknad genomgår total kollaps

http://alternatenewsmedia2012.wordpress.com
9.7.2012

Den har börjat - den inofficiella kollapsen av euron som jag har aviserat redan i slutet av juni. Den har börjat rinna ut i massiva raviner, som sprickor i den finansiella världen. Webbplats efter webbplats och expert efter expert prata i det oändliga om dettaramverk bestående av hela det västerländska finansiella systemet, men de ser inte huvudpoängen.
Det finns fortfarande "livstecken, såsom uttagsautomater som fungerar (för det mesta i alla fall) transaktioner via nätet fungerar också till största delen. Den inofficiella Eurokollapsen har påskyndat förfallet inom olika sektorer runt om i den finansiella världen. Låt oss börja med några av dem.
Derivat: Jag har dokumenterat tidigare om den verkliga förlusten hos JPM (JP Morgan). London handeln består intialt inte av $ 2billion eller av de nu erkäna $ 9 000 000 000, utan av $ 150.000.000.000 i total förlust. Detta kommer från en Zombie bank som tar emot 77% av sin vinst från regeringen. IR Swappar som spelar på detta område är astronomiska och står för mer än 85% av alla derivataffärer.
Så vad betyder detta? Jag ställde många gånger frågan, när folk har frågat mig, "vad är det första tecknet på en finansiell kollaps?" Jag har alltid sagt att den kommer att börja på derivatmarknaden först. Vi har ju en ohållbar värld med en enorm derivatskuld som räknas i biljarder. . $ 1,4 kvadriljon är den allmänna uppskattningen. Vad betyder detta och hur kommer den att utspelas? 
Nedskärning: De förmodade "nedskärningar" som sker i över 60 banker samtidigt är ingenting mer än att deras rörliga medel och tillgångar rinner ut. Det är en dimridå, en skenmanöver, inom ett tyst smygande bankväsende som drivs av eliten. Varför i all världen förekommer det plötligt en total tystnad inom media gällande detta? De medel som har tagits ut har pressats in i dessa miljarder dollar i förluster . Den totala tysta uttagsanstormningen berör närmare 200 banker.
LIBOR: På alla nyhetssändningar hör du om alla dessa skandaler. Faktum är, att alla de stora multinationella bankerna har behållit räntan konstant låg. Dessa rånar dig på dina utdelningar och förintar ditt sparande, men profitörerna inom bankväsendet tar riskabla chansningar med dina pengar. De banker som berörs av denna LIBOR röran består totalt av ungefär 200, alltså samma banker som bara råkade vara de som helt plötsligt blev föremål för nedskäringar. Denna LIBORskandal äventyrar en marknad på 800 000 000 000 000 $ som består av besparingar, investeringar, inteckningar, lån och pensionskonton . Ta en slägga och förinta förtroendet för hela den globala marknaden och det av väst uppbackade banksysteme.!
Jag skrattar åt dessa förståsigpåare som talar om LIBOR. Mina vänner, det finns ingen tillsyn över LIBOR, det är bara en massa skurkar som avgör vad de kommer att debitera för utlåningen sinsemellan och de vet hur de kan lura dig. LIBOR uppfanns för att manipulera själva utformningen. Du måste undra varför LIBOR nu plötsligt har blivit en fråga? Läs på!

Hela västvärldens banksystem håller på att spolas ut, hela huset brinner ner till markenför att ge plats åt det nya. Om du fortfarande har något i pappersform du är galen!
Läs mer på STEVEQUAYLE.COM.



http://www.nyapolitiken.biz

No comments: