viglink.com

Sunday, July 8, 2012

Välstånd för alla.



Astria från Electra, 5 Juli, 2012

Vår Stigande Kollektiva Ljuskvot- Fred Och Välstånd För Alla.

Av, AuroRa Le.

POSTAD DEN 5 JULI, 2012 AV ÄNGELDAGBÖCKERNA


Hälsningar, mina kära Bröder, Jag, Archeia Astria från Plejadernas stjärna Electra, är mycket hedrad att samtala med er ännu en gång. Ni är var och en en skatt och en glädje. Varenda en av er är en ovärderlig tillgång till hela människorasen. Jordens samfund av människor är en varierande massa, minst sagt. Ni har nätt och jämnt skrapat på ytan av att veta vem och vad er befolkning egentligen består av, och vilket stort kärleksexperiment ni är. Så mycket har hållits dolt för er, eftersom detta innebär att hålla er undertryckta och ovetande om era Gudomliga ursprung. Hur jag, och alla de som kallar sig själva er sanna familj, skall glädja oss i er hänryckning och badas i ert glädjefyllda ljus, på den vackra dag som sanningen blir känt. Var och en av er bevaras i era kraftfulla fält, en sorts blåkopia. Den innehåller era minnen, era avtal, er tidslinje och sanningen om ert ursprung. Det har varit svårt, om inte omöjligt, för de flesta av er att få tillgång till denna information förrän nu. Ni har trott er bara vara mänskliga själar som reser på en utvecklande väg, och de flesta anser sig själva vara detta och bara detta. Men det är inte så. Ni är så väldigt mycket mer. Jordexperimentet är ganska färskt, i större Universella termer, och före detta projekt någonsin var på gång, levde ni. Ni har alltid levat, tidslösa och gränslösa. Ni är Heliga varelser. Ni har alltid varit ni, och ert ljus skall fortsätta att växa ljusare och starkare och mer varierat som ett resultat av era många erfarenheter. Vi skall befrias vidare från Hjärtat av En. Ni är en levande, andandes gnista av det Heliga Ljuset, och ni måste försöka komma ihåg detta som bevis på er förträfflighet.

Varje dag som går för oss så mycket närmare Hjärtat av En, Hjärtat av Gud. Jordens befolknings kollektiva vibration ökar stadigt, och när detta uppstår för flyttar ni er närmare er första destination - som är den 5e dimensionen. Jag säger först därför att Gaia stoppar inte där. Hon har ytterligare planer att nå än det. Men allt görs med måttfullhet, och hon skulle aldrig utsätta sina barn för något mer än hon tror att de kan hantera på en given tid. Var och en som vaknar påverkar denna kollektiva ljuskvot. Därför, ju starkare det blir, desto mer märkbart kommer det att bli för alla. Då kommer detta i sin tur att märkbart öka antalet människor som svarar an på denna märkbart ändrade vibration. Mer människor på er planet känner ett plötsligt missnöje med sina nuvarande sätt att leva, och de börjar att ifrågasätta vem de är och var deras liv är på väg. Beviset på denna otillfredsställelse har genomgående visat sig själv i era alternativa nya källor, och kommer snart att börja sippra ner i det gällande mediat. När ni ser att detta händer, överväg då att det är en aspekt av det påtagliga beviset som ni har bett om. Förändring äger med all säkerhet rum, jag lovar er. Var nöjd med detta som ett initialt tecken, för att vara nöjd är att vara i frid. Vad ni än gör, förlora inte sikten på ert slutliga mål och avstå från att bli desillusionerade av uppstigningens hastighet. Det är svårt, det håller jag med om. Det ser ut om om det inte händer fort nog, och det är några som känner att det inte kommer att hända alls. Ni möter samma sak, dag ut och dag in, utan några yttre tecken att någonting nytt finns vid horisonten. Ni känner en stor otålighet med denna vidlyftighet, och djupt in i er själ vet ni att det finns mer i livet än vad den tredimensionella världen har att erbjuda. Ni vet att något fantastiskt är på gång, men det är ledsamt att ni inte kan se det. Utmaningen här är att inte tillåta er själva att ge efter för dessa känslor av tvivel, och inte tillåta er själva att bli utslitna. Ha tillit till just det som era 5 fysiska sinnen inte kan förnimma.

Det är mer viktigt än någonsin, att tillbringa tid i tyst meditation varje dag, även om det bara är för en kort stund. Detta är den tid som vi kan tala med er, ostörda. Tysta det oavbrutna tjattret i sinnet och ignorera dess tjat. Gör ingenting och tänk på ingenting. Ni behöver bara stanna upp för en stund och vara. Ni kommer att höra toner och kanske en högre tonhöjd som ringer. Erkänn dessa som frekvenserna från Hemma. Lyssna ingående. Det ni hör är fysiskt bevis. Var också uppmärksam på alla bilder ni ser, eller om det är ett ord eller fras som upprepar sig själv. Allt detta är ledtrådar till lösningen av det underbara komplexa mysteriet som är ni. Jag känner också behovet av att påminna er att era fysiska mänskliga farkoster är i ett skede av omvandling, också, och att de yttre tecknen på förändring snart kommer att bli synliga, om de inte redan är det. Era kroppar förändras för närvarande från att vara täta och kol-baserade, till en ljusare kristallin-baserad struktur. Denna nya omslutning kommer varken att förstöras eller dö. Ser ni bevis på detta ännu? Undersök strukturen på er hud, frodigheten och styrkan i ert hår. Även era fingernaglar kommer att växa snabbare. Du kommer att upptäcka att du inte längre är sjuk, och du har mycket mindre behov av sömn och tung föda. Jag noterar bara några få av de inledande yttre tecknen av era DNAs expansion och återställande. Notera att dessa, också, är bevisbara, påtagliga tecken.

Var vid gott mod, säger jag er, därför att det gryr en ny dag. Detta är Platinatiden (the Platinum age), och det är en av frid och välstånd för alla. Stunden är snart kommen när ni tittar tillbaka på era 3 dimensionella livstider och undrar för er själva, "Hur kan det vara att jag inte visste detta? Hur kunde jag glömma?" Jag kommer att vara obegriplig för er att sanningen har funnits där framför er hela tiden. Snart kommer minnesförlustens slöja, som har lyfts väldigt redan, att vara förvisad till ingenting mer än ett kapitel i rekordböckerna. Denna Nya Tid för inte bara med sig jämlikhet och överflöd, utan en fullständig integration och återställande av alla aspekter av er själva. Gaias dyrbara folk vaknar en och en, och i en ökande hastighet. När var och en öppnar sina ögon och sitt hjärta och ändrar kurs från den förväntade vägen, så stiger också Ljuset. Var och en som bryter sig loss från hjorden, ökar hela tiden. Ni är herdarna, ni vet. Det är upp till er att visa dem vägen.

Från det Gyllene Healingtemplet på stjärnan Electra. JAG ÄR Archeia Astria, syster till AuroRa. Var välsignade.

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

No comments: