viglink.com

Saturday, July 28, 2012

Den Kristallina Delfingruppen



Den Kristallina Delfingruppen, 25 juli 2012



Uppmärksamma kallelsen från våra Skapare – Moder/Fader Gud



Tiden har kommit för er att närvara vid er personliga healing, Kära Kusiner, och vi menar att det inte finns någon tid att förlora i detta, ert sökande efter helhet. Låter vi en smula passionerade denna morgon (skratt)? Men är vi inte alltid det? Ja, passionerade är vi med att vända oss till er med detta brådskande ämne. Ni behövs nu mer än någonsin tidigare. Inte sedan planeten tog sitt första andetag, har det funnits ett så stort behov av Ljusarbetare och en världsomspännande healing, som det är idag. Det krävs av er att ni är optimalt effektiva, och att ni blir energetiskt och fysiskt renade. För hur klart kan solens strålar passera genom ett smutsigt fönster.



Ni är väl bekanta med vårt lekfulla, skämtsamma sätt. Men i detta fall måste vi vara seriösa och välja våra ord väl. Ja, ja, ni hör det från vartenda gathörn, från böcker, på Internet och från era mentorer. Alla säger samma sak, att under de kommande veckorna är det dags för utrensning. Skadorna från det förflutna ska tas omhand. Ni måste rota fram hemligheterna som ligger gömda i skuggorna och föra in dem en efter en i Ljuset. Avstå från konsumtion av bearbetad och preparerad ”mat” och ät endast av Gaias gåvor. Frisläpp allt ni kan. Slut fred med era nuvarande och tidigare livstider. Ta bort allt från er energetiska sfär, som är giftigt för er. Jaga bort illusionen om att ni är fast här på Jorden mot er vilja, tvingade att lida bakom fängelsemurar av kött och ben. Ompröva uppfattningen om att ni inte har kontroll över utfallet av den Stora Händelsen. Nej, inte ett uns av detta är sant och det är verkligen dags att ni tror på det.



En stridssignal har gått ut från själva hjärtat hos Allt Som Är. Våra Skapare, må de bli välsignade - Vår Moder och Vår Fader, ställer upp sina trupper. De är naturligtvis ni och även vi. Vi är de inkarnerade. ¨Vi är de som ansvarar för att manifestera Gaias fantastiska mirakel, och vår egen uppstigning. Så, lyssna nu. Oavsett vad för jobb ni har i era 3D liv, så är de tillfälliga och måste betraktas som underordnade (secondary) till sin natur. Vi menar inte på något sätt att nonchalera era nära och käras behov eller att äventyra er förmåga att överleva. Oh nej, det skulle vi aldrig göra. Men vad vi rekommenderar är, att er andliga utveckling måste bli, inom er kärna, prioritet nummer ett. Det får inte gå en dag utan att ni gör någon form av arbete med att stärka er Gudomliga kontakt, för att uppgradera era utvecklande kristallina Ljuskroppar, och att rensa och förfina er kontakt med de Högre Världarna. Tid/rymd pressas snabbt ihop nu, och vi vet mycket väl att ni känner av det. Ni kanske tycker att världen verkar alltför lugn och att inget egentligen händer, men leta inom er själva, titta noga och ni kommer att hålla med om att det inte alls är så.



Vi, de inkarnerade av de Heliga Valarnas Broderskap, måste utföra dessa uppgifter lika rutinmässigt som ni gör. Havsvärlden, som vi bebor, är ofta en förgiftad domän, och så är er miljö. Precis som ni, navigerar vi mitt i ett välkänt minfält av rovdjur och ohälsosamma kostval, varje dag. Vi måste också samvetsgrant rena oss och arbeta för att stärka vår kontakt med Verkligheten. Vi måste alla uppmärksamma kallelsen vi hör eka i våra öron. Acceptera att motstånd är meningslöst, så försök inte ens att strunta i er Heliga Plikt. Tiden för självbelåtenhet har för länge sedan passerat. Kalla på oss och vi skall komma. Är ni ens medvetna om att var och en av er är en del av oss, och vi av er? Vi är släkt. Vi är här för att hjälpa till. Ta er tid och lär känna de kloka och mycket uppskattade Stora Delfin Mästarna från Sirius. De behöver bara ett kärleksfullt ord från er och de kommer. De står redo att omsluta er i en helande kokong av glimrande akvamarin, och att försiktigt lugna ert stridströtta inre barn.



Var välsignade, kära Kusiner. Simma fritt i absolut säkerhet och nåd. Var lekfulla, var i glädje.



Kanaliserat genom AuroRa Le



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se Copyright © Bella Capozzi. all rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.



http://theangeldiaries.org/

No comments: