viglink.com

Sunday, July 29, 2012

Hälsningar från Rymdskepp Alfa




Många av er undrar (vi är väl medvetna om det) hur vi ser ut fysiskt och med vilket material våra fartyg är byggda.

Hälsningar från Rymdskepp Alfa!

Många av er undrar (vi är väl medvetna om det) hur vi ser ut fysiskt och med vilket material våra fartyg är byggda. Och vi är alltid redo att besvara alla era frågor, för det är bland annat därför som vi för närvarande kommer med information om våra steg och svarar på alla frågor, som vi vet att ni alla har där nere.

Tankarna flödar smidigt och lätt från mitt sinne till min kanals sinne, och det är så det ska vara. Mycket snart kommer ni alla att veta hur man tar emot våra telepatiska meddelanden utan att vi behöver spendera en massa energi på att förflytta oss genom den sammanhängande enheten av tid och rum (continuum of space-time).

På det sättet kommunicerar alla medlemmar inom den Galaktiska Federationen med varandra, förutsatt att det inte är nödvändigt att man mellan oss diskuterar frågor på djupet. Och vi kommer även att göra detta mellan oss och er, när ni blir en del av den Galaktiska Federationen, när ni är klara att bli en del av den.

Nåja, för att besvara den fråga som många av er har om vår fysiska konstitution, så måste jag först förklara, att vi som kommer från olika delar av galaxen och från andra galaxer ännu längre bort, har fysiska redskap som skiljer sig mycket sinsemellan.

Vissa har en kropp som liknar era, vilket är hur vi ser ut ombord på rymdskepp Alfa och andra skepp. Andra har en mer "elastisk" ämnesomsättning och cellstruktur (metabolism), beroende på att de har anpassat sig till sin atmosfär och sin miljö, och deras kropp kan vara mer gelatinaktig och mer formbar.

Vissa andra kan leva i en värld med kemiska medel i atmosfären där vissa gaser blandas med väte och syre, och därför behöver de en fjällbeklädd hud som skyddar dem.

Andra existerar inom världar där deras naturliga livsmiljö är vatten eller någon annan slags liknande vätska, så de kan ha något som liknar gälarna hos era fiskar, för att kunna andas under vatten. Deras extremiteter avslutas med simhudsförsedda händer och fötter, med brosk mellan fingrarna, så att de kan röra sig under vatten i hög fart som om man använde åror.

För att inte göra min presentation alltför lång, finns det även bröder som lever med kroppar av en mer gasartad form. Vi kan säga att de utgör länken mellan de som har en fysisk kropp och de som är okroppsliga väsen. De är till hälften ande och till hälften människa, förstår ni vad jag menar? De styrs av naturlagar som är annorlunda än era.

Det är viktigt att ni blir förtrogna med den här tanken. Så när vi gör vår första visuella kontakt, ta inte illa upp eller bli oroliga om ni ser några av era Stora Bröder och Systrar med ett något annorlunda utseende än vad er ras har.

I andra budskap har vi förklarat att de filmer som era filmmakare skapar, ger uppfattningen att vi inte kommer för att hjälpa er utan snarare för att "erövra". Men i det här fallet kan en del av era filmer verkligen ha hjälpt till att förbereda er, så att era sinnen accepterar en mängd mycket olika raser som besöker er. Jag syftar på de filmer där den mänskliga rasen reser med interplanetära rymdfarkoster och tar kontakt med civilisationer långt ut i Universum. Det där är inte science fiction, - det kommer faktiskt att bli på det sättet ganska snart, kära bröder och systrar på Jorden!

Det är inte bara nu ni fått besök, det har ni alltid haft. I alla tider har ni kunnat räkna med hjälp från andra civilisationer som besökt er, dock aldrig med en tillströmning av varelser så stor som i dessa tider. Nu behöver ni oss mer än någonsin, både för att skydda er, och för att hjälpa er att rensa upp i er naturliga miljö. Vi kommer även för att vägleda er och ge råd i er uppstigningsprocess.

Vad gäller vårt fysiska utseende, vi som befinner oss på Rymdskepp Alfa, är vårt utseende lika ert eftersom vi kommer från planeter med levnadsförhållanden liknande Jordens.

Slutligen är den fysiska strukturen hos våra skepp mycket annorlunda än hos era flygplan. När era piloter flög ert första flygplan, var de tvungna att kontinuerligt se över kontrollerna utan att släppa dem ur sikte för ett ögonblick. Senare fick era flygplan mer automatik så att planet kunde hålla sin kurs, vilket gjorde att piloten kunde slappna av och inte hela tiden vara medveten om alla navigeringsförhållanden.

Våra skepp har ett mycket större utbud av automatik. Det är bara nödvändigt att programmera in resvägen vid själva avresan. Eftersom skeppen är konstruerade med en mycket avancerad teknologi, är de kapabla att ta hand om sig själva under resans gång. De är så sofistikerade att vi skulle kunna säga att de består av ”självtänkande” ("auto-thinking") materia, som själv kan lösa eventuella olägenheter under resan.

Detta är en slags artificiell intelligens som ni inte är bekanta med, kära bröder och systrar, och som ni inte kan föreställa er, inte ens i era djärvare science-fiction filmer.

Men dess konstruktion, drift och underhåll kommer att överlämnas till er av våra ingenjörer, så snart vår Första Kontakt ägt rum.

Varma hälsningar från Rymdskepp Alfa.

Frid och Kärlek

Källa: Commander Sohin

Kanal: Kris-Won

Översatt: Gloria Muhlebach (engelska), Inga och Cagga Levander (svenska)

http://despertando.me/

www.navealfa.org

http://sohinalatierra.blogspot.com

http://galacticchannelings.com

http://vanner-i-galaxen.blogspot.com

http://www.st-germain.s
e

No comments: