viglink.com

Thursday, July 26, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 171


22 juli, 2012

Ämnet idag kommer mer att handla om vad vi tidigare har berört, nämligen frågan om tid. Som vi redan har fastslagit, dagen kommer snart när ert begrepp om tid kommer att rivas sönder en gång för alla, och även om detta kommer att bli en befrielse på mer än ett sätt för alla, blir det också en räkenskapens dag. Låt oss förklara.



I dagarna framöver måste mänskligheten inse att allt den har stakat ut måste komma upp för betraktelse. Med andra ord, ingenting kommer någonsin att bli sig likt. Betrakta bara det faktum, att i tusentals år har mänskligheten fasthållit att de är de enda varelser i hela skapelsen, som är kapabla att agera på ett avancerat sätt. Frånsett alla andra levande varelser på er planet finns det inget levande alls i hela Universum, och som sådana räknar ni er själva som härskarna av skapelsen, eftersom ni är de mest avancerade varelser ni känner till.



När alla tidslinjerna kollapsar kommer ni att inse att inte bara tiden, utan så mycket mer, är väldigt annorlunda mot vad ni har trott fram tills nu, så också det faktum att ni inte är ensamma i hela detta vidsträckta Universum av varelser. Och det kommer inte att ta lång tid för er att också upptäcka att ni är i jämförelse långt, långt mindre avancerade än ni kanske tror för tillfället. Ni kommer bokstavligen att se med egna ögon att ni släpar långt efter så många andra civilisationer där ute, och ni har säkert en hel del att lära er för att minska avståndet mellan er. Detta kommer säkerligen att verka mer än lite skrämmande för er alla, och allt börjar med förmågan att ta till sig vad konsekvenserna av att ha många tidslinjer att välja mellan, för med sig.



Ni förstår, förmågan att kunna röra sig fritt mellan de olika tidslinjerna kommer bokstavligen att frigöra så mycket av er inre energi, eftersom inskränkningen av denna starkt begränsade er, och har också säkerställt att ni inte har haft tillgång till information i hela detta hav av möjligheter, som vi tidigare har talat om. Med andra ord, att befria er från denna ensamma tidslinje kommer också att göra det möjligt för er att dricka ur denna ocean av tid och information, eftersom tiden inte står ensam som bara en definition av rörelse och framsteg. Tid omfattar så mycket mer, eftersom det inte bara är en oavbruten följd av sekvenser, utan också en behållare av information. Vi vet att detta låter väldigt förvirrande nu, men vi vill att ni ska börjar tänka på tid som så mycket mer än att bara begränsa den till siffror på en skärm eller urtavla. Tid är ett mycket flytande begrepp och en mycket intelligent sådan också, eftersom den är så mycket mer än bara uträkningen av timmar och sekunder. Den är också intelligent på så sätt, att den i sig själv innehåller en massa energi, så att gå från en ensam tidslinje till en mångfald tidslinjer kommer också att bli som att gå från en ensam, begränsad energikälla och över till en med obegränsad tillgång. Ni kommer att kunna öppna upp till så mycket när denna ensamma tidslinje en gång motvilligt släpper greppet den har om er, och då kommer allt att bokstavligen öppnas upp framför er. Tillsammans med dessa gränslösa tidsalternativ kommer grupper av information, och denna information kommer att befria er från alla bojor ni har varit begränsade av fram tills nu.



Den kommer att befria er, men samtidigt kommer den också att ta bort alla de fundament ni har byggt ert liv på, och det kommer bokstavligen att bli omskakande för många av er. För vad ska ni tro på när allt ni känner till visar sig för vad det är, nämligen inget annat än ett litet fragment av allt som existerar? Och hur kan ni inte invända mot det faktum att ni, som en människa bara är ett pyttelitet fragment av alla förnimmande varelser som existerar i denna enorma Skapelse? Som vi har sagt tidigare, ni är de lyckligt lottade, eftersom ni har valt att bli utsatta för detta faktum innan avslöjandet, så att säga, så ni har börjat vänja er vid tanken att ni inte är ensamma i Skapelsen, men för resten av era medmänniskor kommer detta avslöjande att bli en chock, som kommer att bli för mycket att ta in, och följderna av detta kommer verkligen att bli många.



Låt oss bara avsluta dagens meddelande med att säga att det därför är viktigt att börja tänja era sinnen så mycket ni kan framöver, och börja göra plats för inte bara så mycket mer tid, utan också för mycket mer information. Det kommer att utmana mer än er förmåga mina kära, men bli inte förskräckta, för detta är faktiskt gamla nyheter för er alla. Kom ihåg att detta egentligen är ett fall av hågkomst och som sådant bär ni redan denna information inom er, men ni har ännu inte fått tillgång till det. Men det kommer ni snart att få, och precis som en muskel som inte har använts på länge, kommer det att bli lite obekvämt och klumpigt i början, men snart kommer ni att kunna spänna dessa muskler ännu en gång, och ni kommer att kunna lita på deras styrka och testa deras förmågor fullt ut.



Kanaliserat genom Aisha North. Wordpress.com/



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: