viglink.com

Thursday, July 19, 2012

Spänn fast er...




Ärkeängel URIEL, 17 Juli, 2012

Spänn fast er - Ni är på väg mot en spännande resa.

Av AuroRa Le


Utan tvekan, kära vänner, känner ni effekterna av den kraftfulla energiutvidgningen som avfyras från Solens yta. Den slår ner på Jorden och dess invånare, osynlig, men icke desto mindre är den omöjlig att bortse ifrån. Kopplad till planeten Mercurius i retrograd, används denna intensiva period för att lägga grunden för massiva omvälvningar och förändringar. Era regeringar och finansiella system börjar just nu att uppvisa de första tecknen på detta, medan omkastningen och oron ända tills nu har kokat alldeles under den ökända radarn. I sinom tid kommer inget att gömmas för er syn och länge förväntade händelser och välplanerade planer kommer snart att förverkligas. Spänn fast er - ni är på väg mot en spännande resa.

Detta obevekliga angrepp av solljus lämnar inga aspekter av era liv opåverkade. Krukan har blivit omrörd. Bränningen stöter hårt mot strandlinjen, och allting som tills nu har varit gömt muddras upp och förs in med tidvattnet. I så många av era fall har bråtet och skräpet staplats upp ganska högt. Var medvetna om att ju mer ni drar ut på tiden och ju längre ni väntar med att försiktigt granska det som har knuffats framför er, ju väldigare blir uppgiften. Riv upp det och separera skatten från skräpet. Rensa bort avfallet och behåll bara, för er själva, dessa aspekter av ert liv som förefaller rent och intakt och vibrerar på en nivå som er egen. Fråga också er själv genom hela er utvärdering, "Befrämjar denna situation ett lyckligt, hälsosamt liv? Passar den ordentligt in i tablån jag har skapat till mig själv, har den en plats i den högre vibrationella Nya Jorden?" Stranden jag beskrev är en symbolisk framställning av ert liv till denna punkt, både i en fysisk och i en andlig betydelse.

Betrakta visionen av er Nya Jord att bli ett fantastiskt landskap som ni har valt att måla. Fortsätt sedan och föreställ er själva, med penslar i hand, att ni närmar er ett staffli på vilket det vilar en alldeles ny duk. Se hur ren den är, hur ny och orörd. Ni märker att den är uppseendeväckande vit och ursprunglig, en ren kula. Vad är det som ni vill måla där och vad vill ni utelämna? Er snabbt förändrade mänskliga livserfarenhet kan ses som just en sådan ny tablå. Färgerna representerar situationerna, idéerna, hoppen och drömmarna som ni har möjligheten att ge er. Er mänskliga farkost är penseln med vilken ni får det magiska att hända. I bästa fall känner jag att er uppstigning till den femte densiteten kommer att ses som en sorts pånyttfödelse, en återvinning av det sanna Självet till er befintliga och briljanta transformerande Jordiska form. Gaia själv genomgår precis en sådan transformation och det är upp till er att skapa en bekväm miljö där ni kan reda ut de många turer och vändningar hon står inför på sin väg till uppstigning. Ett lyckligt liv är som en ursprunglig ö; en fristad för er uppstigande själ och en plats när ni kan nära era kära och med medkännande leda dem längs deras egna resor. Detta kommer att bli er trygga hamn i stormens öga.

För att kunna uppnå ett sådant upplyst tillstånd, erfordras att ni gräver djupt in i det breda spektrum av saker som för närvarande sköljs upp på er strand. Mycket av det ni blottlägger kommer att vara de sista resterna av vad som nu är er sista inkarnation som en tredimensionell mänsklig varelse. Vad vill ni ta med er när ni flyttar in i den femte? Och vad vill ni kassera? Ni kommer att upptäcka att den större delen av ert liv fortfarande är ganska funktionell och kommer att fortsätta att tjäna er väl, medan andra delar ligger i spillror och är bortom räddning. Hänger ni fortfarande fast vid någonting bara för att det är välbekant? Är ni rädda för att om ni släpper det så kommer ett gapande hål att vara kvar där det en gång var och att ni aldrig kommer att få möljlighet att ersätta det med någonting av lika värde eller bättre? Eller är det så att ni av misstag tror att detta är allt ni vet? För många av er handlar det om skuld, en förrädisk illusion, som får er att hålla fast vid för mycket som inte längre tjänar er. Mina vänner, ni är inte illojala eller vad ni kanske anser "en smitare". Vare sig det är ett jobb, en bostad, en kränkande eller energetiskt toxisk relation, eller bara ett överskott av materiellt bagage…tillåt mig att övertyga er att det inte är så. Dessa övergångar är bara en del av er uppstigningsplan och, i de flesta fall, skrivna i kontrakten ni utformade. Att inte frigöra och gå vidare kommer bara att sabotera er stigande rörlighet och det ses av oss som en form av emotionell hamstring.

Allting över hela Universum kommer naturligt att falla in på sin korrekta plats. Lita på att allt är och alltid är i Gudomlig ordning. Uppstigning är en jämlik möjlighet, som kärleksfullt erbjuds alla levande varelser på planeten. Ingen kommer att lämnas kvar. Det är önskvärt att var och en av er växer och kommer in i ert egna medvetande i en takt som är bekväm för er. Jag lovar, det kommer absolut att inträffa, för er uppstigning är garanterad. Det är ingen tvekan om att ni kommer att lyckas. På samma sätt gör de nuvarande situationerna det omöjligt för er att ignorera behovet av att göra de nödvändiga förändringarna denna process kräver. Försöka att inte hålla fast det som är trasigt och inte kan repareras. Bara ni kan besluta ifall något kan lagas eller inte. Att existera i ett konstant tillstånd av ilska, stress, oreda eller även leda kommer antingen att stagnera eller hindra er framfart. Notera här att jag inte refererar till barn som fortfarande framstår som duktigt sovande. Inom de familjära och nära sociala strukturerna, förväntas det att inte alla kommer att röra sig framåt i samma takt. Jag refererar här till människor, situationer och saker som förorsakar er sorg och smärta och även gör att ni tvivlar på er själva; det som triggar oro, rädsla och depression. Det är i sanning bäst att istället för att bekämpa processen, att vara snälla mot er själva och tillåta denna period av livsgranskning. Låt det flöda och se vart det för er. Ändra era personliga omständigheter på ett sätt som känns bekvämt och på ett mjukt sätt. Förbli fokuserade, och lita på ert hjärta - och er vanliga känsla - att leda er.

Låt mig också ta detta tillfälle i akt att påminna er om att det inte finns en enda av er som inte är omringade av ett ständigt växande nätverkstöd. Det är inte nödvändigt att ni ser oss med era fysiska ögon, inte hör oss med era fysiska öron. Stig bort ifrån ert beroende av era fem tredimensionella sinnen och få tillträde till oss genom att vända er inåt. Genom att se med ert inre öga och höra med ert inre öra, kan ni använda er naturliga telepatiska gåva. Om ni inte tar bort någonting från vårt samtal idag, var snälla och kom då ihåg detta: telepati är det valda kommunikationsmedlet i alla dimensioner över den tredje. Utan undantag. Det är till dessa högre riken som ni har valt att komma till. Det är nödvändigt att ni förstår och praktiserar att använda detta nu. Ni är mer än kapabla att få information på detta sätt och det är hög tid att ni bortser ifrån ert självtvivel och idén att ni på något sätt inte är värdiga eller inte kan leva upp till utmaningen. Var uppmärksamma och ni kan inte missa tecknen på vår närvaro. Vi är redo, som vi varit hela tiden, att delta med er i dessa historiska förändringstider.

Fortsätt, mina vänner. Ni gör ett beundransvärt arbete. Känn er lugna i vetskapen att miraklerna bara har börjat!

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

Copyright©Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as the content remains complete, you do not alter it in any way and you include this copyright notice.http://theangeldiaries.org/

No comments: