viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

Illusionen är er gemensamma uppfinning...

via John Smallman, 29 juli 2012




Illusionen är er gemensamma uppfinning och den är inte av Gud


Mänskligheten har mycket framgångsrikt befruktats med Guds gudomliga Kärlek. Fröet har alltid funnits där och nu för det närande regnet av det gudomliga energifält som omger Jorden det entusiastiskt till liv. Det har legat slumrande under en lång tid – även om det ibland varit frestat att svara på Guds ständiga ström av Kärlek – eftersom mänskligheten inte varit redo för det enorma perspektivskifte som är nödvändigt för att det ska blomstra. Allt det har förändrats och den oupphörliga näring den tar emot från det gudomliga energifältet, till vilken människans egen intensiva önskan att uppvakna har tillsatts, har väckt en oåterkallelig kedja av händelser som kommer att kulminera med ert uppvaknande.



Från vår utsiktspunkt i de andliga världarna är synen otroligt vacker. Ljusstyrkan i fältet av Kärlek som omsluter er alla är fantastisk! Så mycket framsteg har gjorts under så kort tid, jämfört med de eoner under vilken illusionen höll er fast i sin träldom, när Verkligheten låg dold för er bakom dimman av kaos och förvirring, föranledde en känsla av separation som snart omslöt er fullständigt och skar av alla minnen av vem ni var och var ni kom ifrån.



Den dimman löses upp och redan framträder glimtar av Verkligheten, när integritet, ärlighet och öppenhet börjar ersätta missvisandet och korruptionen som era världsliga angelägenheter har skötts med så länge. Den gamla ordningen faller sönder runt omkring er, trots de frenetiska ansträngningarna från dem som det stöder att förhindra att detta händer, och dess undergång kan inte hindras mycket länge till. Milda förhållanden, där ni kommer att leva och frodas, kommer snart att vara över er och ni kommer att finna att tiden under vilken ni har väntat och hoppats har spenderats exceptionellt bra.



En miljö där ni kan frodas och blomstra har länge förberetts för er; allt som återstod var för er att omfamna det helhjärtat. Och detta är vad ni nu är i färd med att göra, när ni arbetar med att frigöra alla de oförsonliga attityder och beteenden som har hållit er mycket fast förankrade i illusionen.



Verkligheten – miljön mot vilken ni är på väg – är Kärlek: en plats av fred, harmoni, kreativitet, acceptans, delaktighet och samarbete, där ingenting kärlekslöst någonsin skulle existera, eftersom det inte finns något annat. Allt kärlekslöst är en illusion och tjänar enbart till att dölja för er synen av det underbara i Guds gudomliga och allomfattande Verklighet. Eftersom det är en illusion är allt ni behöver göra att släppa det, genom att vägra att spela något av spelen som det försöker locka in er i – rädsla, ilska, dom, skuld, rättfärdighet, offerrollen, hat, avund – som alla är illusoriska men ändå mycket skadliga begrepp som bara förvirrar och distraherar er från glädjen och lyckan att leva.



Illusionen är er egen gemensamma uppfinning och den är inte av Gud. Ni byggde den för att bevisa för er själva att ni inte hade något behov av Gud. Och se var ni har landat. Ni har gjort ett bra jobb! Det är så övertygande att det för er verkar absolut verkligt – så verkligt att enormt många av er tror att det är allt som finns, och att det är de andliga världarna som är illusoriska.



Era vetenskaper – fysik, teknik, matematik, medicin (farmakologisk, kirurgisk, förebyggande, psykatrisk), psykologi, etc. – har för det mesta helt förnekat möjligheten att något kan existera som inte kan mätas eller kännas genom era kroppsliga sinnen eller genom eventuella förlängningar till sådana sinnen, såsom mikroskop, teleskop samt diverse andra elektroniska och elektriska apparater som bara förstärker de fysiska sinnena i den mänskliga kroppen.



Men nu blir det allt tydligare för dem som är villiga att vara medvetna om det att denna bild av verkligheten egentligen är helt otillräcklig, att det absolut finns riken andra än de ni blivit vana vid att uppleva fysiskt och som inte kan mätas med era vetenskapliga instrument.



Detta är ett enormt steg framåt för er. Det betyder att det inte längre möts med ogillande att undersöka de andliga världarna, även om den konventionella vetenskapen fortfarande har en del problem med detta. En gång i tiden, så var varje vetenskapsman som offentligt erkände sig undersöka möjligheten av en verklighet bortom den fysiska, någon som snabbt förkastades och blev utfryst. Det förändras, och de som har modet att utvidga sina områden för studier och undersökningar utöver de restriktiva fält som den konventionella vetenskapen godkänner, blir till slut hörda.



De konventionella vetenskapernas växande acceptans för de andliga världarnas verklighet är en del av mänsklighetens uppvakningsprocess. Många människor behöver vetenskap för att stödja nya idéer och övertygelser, genom att de förklaras vetenskapligt bevisade innan de kommer att acceptera dem. Denna nya och framgångsrika vetenskapliga forskning om andlighet hjälper dem att göra de nödvändiga förändringarna i sina personliga övertygelser så att de kan omfamna andligheten och acceptera i sina hjärtan energin av det gudomlig Kärleksfältet som ständigt omger er alla.



Detta är verkligen en underbar tid att uppleva livet på Jord planet eftersom all planering som har lett fram till detta ögonblick kommer att förverkligas och ni kommer alla att vara närvarande för att delta i denna extraordinära och betydelsefulla händelse.



Med så mycket Kärlek, Saul



www.johnsmallman.wordpress.com



Översättning Cecilia Sandberg – www.st-germain.se

No comments: