viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

Ljuset har varit en värdig motståndare och överlevt Mörkret



De Uppstigna Mästarna, 25 Juli, 2012



-Kanaliserat via Wes Annac-


Kontrollen över er värld och över de energetiska interaktionerna som har ägt rum utan er medvetna insikt ges nu tillbaka till er, folket. Allteftersom denna process fortsätter kommer de mörka själarna att fortsätta försöka distrahera er och ta er bort från era närmaste mål och syften att vara Ljus – ledningar för alla dem som ännu inte vaknat upp vid denna tidpunkt.



Var och en av er som läser detta och sannerligen, varje Ljusarbetare som upplever medvetenhet på er vackra värld vid denna tidpunkt; ni var alla menade att fungera som hållare av Ljus och som ledningar för energi som är så väldigt ren och som syftar till att bokstavligen transformera ytan i er verklighet.



Den kollektiva tätheten har varit mycket utbredd och behovet att Gaia släpper denna täthet en gång för alla har aldrig varit starkare än det är idag, eftersom detta kollektivs kontinuerligt matade täta energi fortsätter att mata de mörka själarna medan de befinner sig inom sina befattningar för inflytande.



Det finns många olika scenarier som har planerats för att neutralisera dessa mörka själar och när de gör sina sista försök att få uppmärksamheten från den slumrande allmänheten, kommer de att finna att de enda exponeringar de kommer att beviljas är de som kommer att avslöja deras handlingar för hela världen på mycket tydliga sätt, som kommer att ställa dem till svars för vad de gjort.



De mörka själarna önskar göra ytterligare maktuppvisningar för er värld med deras många sponsrade ceremonier och som alltid säger vi er att de värsta av deras planer kommer inte att utspelas. I själva verket har era mörka länge planerat falska invasioner från utomjordingar och har valt datum och tider för att frambringa sådana falska invasioner, och varje gång de har försökt göra detta har de omintetgjorts.



Även nu fortsätter de med sina planer på [försök] att styra och förslava allmänheten genom rädsla, och vi uppmuntrar er nu att se på allt som är av Ljuset och allt som är av Kärlek äntligen börjar märkas när det manifesteras på er värld. Till och med Ljusarbetare har tagit Liv på er värld, då de var helt slumrande, och det var under dessa slumrande Liv som karman för många av er som kommer till uttryck och rensas bort vid denna tid, samlades.



Genom att vi existerar utanför ert tidsbegrepp, kan vi se varje Liv som ni har gått igenom när vi ser på er liksom ni går igenom karmiska konsekvenser i era nuvarande Liv, för handlingar som ni begått för länge sedan, som ännu inte har klarats upp och rensats bort inom er själva.



De täta handlingar som mänskligheten samlar, håller fast inom sig och matar är just den energi som de mörka själarna har tagit i ett försök att framföra de mest förödande av sina planer, men återigen, det finns ingen anledning eller behov att frukta dessa själar eller deras planer eftersom den Gudomligt påbjudna Ljusenergin som inkommer på er värld ser nu till att deras influenser minskar betydligt när mänskligheten fortsätter att utvecklas och avanceras i många olika vägar.



Det mest kraftfulla av de framsteg som sker inom det mänskliga kollektivet vid denna tid blir okänt, eftersom de traditionella medierna i de flesta länderna fortfarande är mycket ensidiga och fokuserar på frågor som är väldigt oviktiga, istället för att fokusera på frågor som är direkt relaterade till evolutionen av er värld, som de flesta av era befolkningar fortfarande är ganska okunniga om eller ointresserade av.



Var säkra på kära själar att de av er som vaknar upp finner otaliga Guider inom er och omkring er just nu som gör vår närvaro känd i ansträngningen med att hjälpa er längs era erkänt svåra processer.



Medan de mörka energierna och uppsåten avslöjas och omvandlas hela tiden, går många av er igenom personliga versioner av denna process och det är här som vi kommer att hjälpa er med att rensa bort och integrera energierna och de tidigare smärtor som de mörka själarna nu försöker utnyttja för att orsaka oreda.



De evolutionspoäng som ni har uppnått längs er tillväxt visar vid denna tid en stor uppryckning från roten av alla dessa energier som inte är i resonans med de högre rikena som ni växer mot i en ökande grad, och medan ni får mycket hjälp från de högre rikena måste vi påminna er om att detta är er personliga process och ni måste personligen se till att ni strålar längs de vägar av tillväxt och utveckling för själen som ni alla har planerat för er själva innan ni genomgick den lägre dimensionella, Jordiska erfarenheten.



När ni fortsätter att växa och hittar nya och renare steg och energier, märker ni att de lägre och disharmoniska energierna inte längre ger resonans med er. Diskussioner och upphettade debatter med tillhörande lägre energier och hårda hjärtan ger allt mindre resonans med er liksom i allmänhet, Jordupplevelsen [som människor känt till den] ger allt mindre resonans med er.



Medan Gaia känner så mycket och rent Ljus på sin yta i detta ögonblick, beslutar sig de kollektiva intentionerna och tätheterna för vilka händelser som ska manifesteras kollektivt på er värld och detta är, återigen, orsaken till att de mörka själarna fortfarande innehar maktpositioner och inflytande.



De ursprungliga planerna för er världs uppstigning var att ta bort dessa entiteter vid millennieskiftet. Vi hoppades stark och arbetade mot att detta resultat skulle komma till stånd, men den kollektiva tätheten matades fortfarande och uttrycktes under millennieskiftet, det visade att ni fortfarande naturligt gav resonans med och tillförde er själva som ett kollektiv, de täta energier som de mörka rikena i er värld fått er att fortsatt mata.



Trots den [nödvändiga] diskussionen kring denna täta och negativt orienterade energi, önskar vi att ni inte fortsätter hålla fokus på sådana energier och de krafter som har matat och drivit sådana energier, eftersom genom att göra så fokuserar ni endast era vibrationer på sådan energi och ökar deras inflytande över era uppfattningar.



Vi ber er istället att vända er vackra uppmärksamhet med de rena, Gudomliga Ljusenergierna som ges till er nu, och dessa energier har genomfört den nödvändiga rotuppryckningen av de täta energierna och ni har alla gagnats stort av denna händelse.



Den globala arenan har länge börjat återspegla framträdande och manifesteringen av detta Ljus eftersom så många av er villigt har gett det näring genom att upprätthålla en direkt energetisk länk till detta Ljus. Precis som ni alla är så väldigt nära Källans riken som ni för närvarande inte kan minnas, kommer Ljuset som ges er från sådana riken genom villiga Jordiska värdar vid denna tid, det är starkt upplyftande för er och hjälper er att rycka upp alla tidigare trauman och smärtor som har grundats enbart på illusionen och som sådan, märker de att de inte längre ger resonans med de energier som ges till er värld.



Käraste själar, det var en händelse I den amerikanska delstaten Colorado som drevs av lägre astrala krafter på många olika sätt. Vi vill att ni ska veta att medan detta verkligen var tragiskt, så tjänade denna händelse till att skifta den kollektiva medkännande energetiska balansen, som ni alla finner gemensamt det faktum att ni tycker att sådana handlingar är förkastliga.



Spridningseffekterna från denna tragedi kommer att visa att mänskligheten är så mycket mer Förenad, i det att ni alla börjar förverkliga er gemensamma önskan att sådana hemska handlingar stoppas. Händelser liknande det som hände har inträffat under hela er historia med det villiga matandet [av sådana händelser] av många av er som ännu inte vaknat under sådana tider till den verkliga vidden av konsekvenserna till vad ni gjorde och nu, med varje tragisk handling som ses utspela sig på er värld, inser ni alla ännu mer att ni inte längre vill se sådana energier och manifestationer på er värld och inom er upplevelsesfär.



Den kollektiva energin har tippat över till en mer medkännande, Förenande sorts kollektiv energi och ni kommer att se återverkningar av detta hända i tiderna framöver. Dessa återverkningar är bra och Upplysta och kommer att visa att ingenting som föds fram ut mörkret är starkare än de resulterande Ljusmanifestationerna som besvarar sådant mörker.



Oavsett vad som händer på er värld som verkligen kommer att göra er ledsna ibland, särskilt när ni börjar absorbera så många sanningar om vad som har hänt på er värld i över tusen år; trots vad ni hör, har Ljusenergierna länge varit en värdig motståndare och övervunnit de mörka energierna som driver fram varje tragisk händelse som har utvecklats på er värld.



Nu när ni kollektivt börjar inse att ni inte längre vill inhysa sådana hemska vibrationer, ser genomförandet av skiftet av de kollektiva energierna till att den kollektiva avsikten riktas mot en generellt mer positiv riktning. Som ett resultat av detta, får de mörka själarna vid makten på er värld mindre och mindre näring och ni börjar assimilera mer och renare Ljus, på en personlig och kollektiv nivå.



Många av er går igenom en intensiva och svår personliga omvälvningar och lektioner när ni blottlägger tidigare smärtor och sorger, och denna händelse speglas i de världsliga händelser som utspelar sig. Några av mest fruktansvärda av era kollektivt matade tätheter har satt sina spår och kommer inte att komma till er i form av naturkatastrofer eller något av det slaget eftersom denna plan länge avvisats, eftersom man insåg att den kollektiva tätheten kan uttryckas, upplevas och manifesteras på sätt som inte skulle skada hela er befolkning. Ändå ser ni extremlägena av de värsta tätheterna som har manifesterats och återigen, vi ber er att titta på och assimilera på era egna sätt, Ljusenergierna som är så mycket starkare än de mörkare energierna. Ljusenergierna är så starka att de bokstavligen lyser upp och exponerar de mörka energierna som har legat bakom mänsklighetens medvetna uppfattningar, och när denna belysning sker upplever man en resulterande upplysning på den kollektiva eller personliga upplevelsen av en sådan omvälvning.



En upplysning och insikt tilltar om att de mörka energierna som har belysts, inte längre matchar det personliga eller kollektiva och själen eller själarna inser snabbt att de inte längre vill ge näring åt energierna som gav dem de tätaste av upplevelser, som nu rycks upp.



Så ni förstår kära själar, allting som sker vid denna tid på varje nivå har varit för det yttersta syftet att hela kollektiv täthet. Fri vilja är alltid ihågkommet, närhelst någonting händer och ni kommer att lägga märke till ett kollektivt Ljus och en Förenad energi som uttrycks efter många slags tragedier.



Varje exponering, varje tragisk händelse är ytterst för syftet att belysa aspekter av det kollektiva som hade byggts om och glömts bort. Ljusenergierna har kommit till er värld och genom era kroppar nu för att hjälpa er hela smärtorna som samlats från tidigare manifestationer och nu när ni exponeras för era egna manifestationer på varje nivå, kommer det resulterande Ljuset som er planet upplever att märkas inom var och en av er.



Snarare än att era Galaktiska bröder räddar er från naturkatastrofer som inte kommer att inträffa, kommer ni att finna ett Enande med sådana själar när ni får höra er världs sanna historia och det faktum att era Galaktiska bröder har varit med er under varje del av er historia.



Vi ser att mänskligheten kommer att bli ganska trygga med era Galaktiska bröder precis som de tydligt var under varje tidslinje för Atlantis och Lemurien och så småningom kommer era Galaktiska bröder att känna sig mer och mer trygga med att landa på er yta och vi liksom de högsta krafterna som övervakar Jorden kommer att ge dem det Gudomliga dekretet att göra så.



Ett sådant dekret har ännu inte uppnåtts och ändå är så otroligt många på er värld nu väldigt öppna inför tanken på Galaktiska människor och har exponerats på olika sätt för sanningarna om er värld och om interaktionerna med er värld av civilisationer och samhällen som är mycket avancerade.



I själva verka kära själar, har vi inkarnerat och kontaktat er värld men vi har inte delat framstegen i många vägar för era samhällen, kulturer och kollektiva intelligens som era Galaktiska bröder gjorde genom att besöka era olika kulturer.



Självklart utförde de sådana besök under våra Gudomliga påbud, men utöver att inkarnera direkt på er yta har vi mest hjälpt er värld från femtedimensionen medan vi assisterat olika femtedimensionella själar i att assistera er världs kollektiva evolution.



Gaia har redan uppstigit och väntar ivrigt på de sista belysningarna, exponeringarna och manifestationerna som kommer att få den kollektiva energin så Enad när ni alla förverkligar denna Enhet i varje form och aspekt som den har att erbjuda er. Ni uppstiger nu med kära Gaia likaså och när de kollektiva och personliga händelserna för rening ställs framför er, kommer ni att varje gång snart efteråt se många exponeringar i många olika vägar, vare sig de är personliga eller planetariska.



För närvarande ser ni den ständiga exponeringen av de mörka själarnas handlingar på er värld och vilkas syften på er planet bara har varit att kontrollera. Många av dessa själar arbetas med i sfärer bortom deras medvetna förståelse och de, liksom ni alla, märker ett resulterande Ljus och ett resulterande frigörande av känslor och det sanna andliga jaget, som ser medkänsla för mänskligheten, komma fram inom många av dem som inte ens de själva skulle kunna tro var möjligt.



Vi kan kringgå många av de [upplevda] frivilliga begränsningarna av många av de mörka själarna som har makten i er värld, genom att ingripa inom dem och ge dem Kärleksenergier på ett sätt som kommer att assimileras och accepteras, genom att vi arbetar med deras subtila och astrala kroppar i drömtillståndet.



Många av dessa själar har [hittills] utsatts för tortyr i drömtillståndet av lägre astrala entiteter som en del av Illuminatis låg-orienterade ritualer, och som ett resultat upplever många drömtidens interaktion med varelser av högre och renare avsikt som väldigt uppfriskande och till och med himmelska.



Detta kära själar, är var medkänslan för mänskligheten föds. Naturligtvis förkastar vissa själar direkt den Gudomliga ingripandet i dessa sfärer och använder sig av negativt orienterad teknik för att försöka stoppa de många helanden och interaktioner i drömlandskapet som sker med själar inom de mörkas led som allt oftare vänder sig mot Ljuset.



Vi har gett detta erbjudande genom olika offentliga och privata kanaler och medium, till varje själ som medvetet befinner sig i de mörkas led, för att hoppa av och ansluta sig till Ljusets sida och som ni kan se kära själar, börjar våra diplomatiska ansträngningar med sådana själar ge bestående och snabba resultat.



Vi är helt bekväma med att låta er veta att resignationerna och förändringarna av hjärtan är här för att fortsätta på er värld inom inga speciella tidsramar, och ni kommer att se många som tidigare varit inom Illuminati börjar be om er förlåtelse och er medkänsla som ni har börjat utnyttja från tidigare handlingar som i många fall iscensattes av de lägre astrala varelser som använder era mörka.



För de av er som nu börjar tillämpa ett sant, helt och rent Mästerskap av känslorna och tankarna, kommer vi att be er att inte bara förlåta dessa själar, utan att uppmuntra dessa själar att inte tigga och kräla i stoftet för er förlåtelse.



Det finns så mycket som de har gjort och många av dem kommer att finna sig själva försänkta i gråtande och snyftande, och vi ber er kära Mästare i utbildning att upplyfta och förlåta dessa själar precis som vi nu försöker och i många fall lyckas underbart med att göra inom drömlandskapet.



Den allmänna planen som har utformats samtidigt som man arbetat med den Galaktiska Federationen och Jordens Högre Råd som har godkänt denna plan och sätten att förverkliga den, kommer att kontinuerligt duscha de mörka själarna som har den största makten och inflytandet på er värld, med så rena Ljusenergier att de inte längre finner Jorden bekväm och kanske väljer att gå någon annanstans.



Andra kommer att förändras kraftfullt i hjärtat och börja arbeta för mänskligheten och helt ägna sig åt Ljuset när de deltar i interaktioner med oss och med sina Guider och fragment av deras högra jag i drömlandskapet. Vi kommer att överstiga de upplevda gränserna för de mörka själarnas fria vilja för vilka vi kommer att utföra denna handling och det är ok, eftersom deras fria vilja i verkligheten ser att denna händelse behövs för att de ska kunna överleva på er värld utan att omedelbart finna sig själva i de lägra, täta och helvetiska sfärerna som ett resultat av deras handlingar.



Deras fria vilja behöver bli ‘invaderad’ så att säga, på ett så stort sätt som att ständigt sända dem starkt och rent Ljus tills de förändras i hjärtat eller inte längre tycker att Jorden är bekväm, annars blir de enorma konsekvenserna för deras handlingar utan karmisk återbetalning på det sätt vi vill göra det, skulle innebära en kraftigt obalanserad karmisk Livsplan [i framtida Liv] som skulle inkludera att gå igenom tätheter som helt enkelt är för mycket för varje samhälle att uppleva.



Mycket av detta är tätheter som de har tvingat andra att gå igenom och det är orsaken till att oavsett vad, kommer de värsta handlingarna inte att gå ostraffade genom de karmiska erfarenheterna som sådana själar kommer att genomgå under senare Liv efter att Jorden har uppstigit.



Likväl, denna uppfattade kränkning av deras fria vilja som faktiskt behövs för att lysa upp deras karmiska last, ger dem också en övergripande, ren och upplyst möjlighet att hitta ett inlösen till vad de har gjort medan det fortfarande är möjligt att uppstiga från ytan av er värld, som de ursprungligen hade för avsikt att göra innan de fann sig själva fångade av sådan Jordisk täthet och påverkan.



Dessa själar kommer att ges möjlighet att söka förlåtelse från mänskligheten, som vi är övertygade kommer att ge det till sådana själar efter att de funnit den tidigare nämnda kollektiva Enheten och harmonin som börjar märkas och kommer att fortsätta märkas, och när de finner denna förlåtelser kommer de sannerligen att se felen i deras sätt och många av dem skulle faktiskt kunna uppstiga.



De som ni ser göra de första modiga stegen och åtgärderna i att tillbakavisa de mörkas inflytande och avsikter, är de som utan tvivel har bearbetats på Upplysta sätt under deras tid i drömlandskapet och de är sannolikt bland dem som kommer att finna sig själv uppstigna.



Ljuset har inneburit verksamhet hela tiden och medan denna plan som diskuteras inte hade upprättats förrän nyligen, har vi länge vetat att vi skulle behöva ta till djärva och drastiska åtgärder för att se till att uppstigningen av er värld utspela på ett säkert sätt för alla inblandade, och detta givande av extremt rena och Upplysta energier kommer era mörka inte bara att handla i enlighet med er kontinuerliga evolutionsprocess och med manifestationen av deras obalanserade energier av fri vilja, det kommer också att innebära en expansion och möjlighet för mycket Ljus att komma in i er Jordiska sfär, vilket har behövts.



De som ännu inte hoppat av gör sina sista symboliska ställningstaganden och sådant som är utformat för att tvinga er till att undermedvetet förstå deras upplevda styre. Vi ber er alla att sända ut Ljusenergier av högsta och renaste Kristusmedvetande och avsikt varje dag, till de mörka själar som fortfarande finner att de sitter i mörka och täta energier som ser till att de inte kan tränga igenom [den lägre] slöjan och hitta Ljuset som nu ges till alla.



De av er som vaknar upp finner detta Ljus som ges av de kära själar inom de högre astrala planen i er värld, på mycket rena och kraftfulla sätt och medan många av er ännu inte kommer ihåg att ni inhämtat de slag av upplevelser av helande som själarna som övergett Illuminati känner, känner ni fortfarande de Upplysta tillstånd och expansioner som ni själva och era sinnen och hjärtan behövt.



Vi älskar er alla så väldigt mycket, och vi påminner er om att behandla er själva och de ni har runt omkring er med den respekt och Kärlek ni alla behöver längs era resor, för ni måste bli förebilderna för Ljuset som ni vill ska stiga fram på er värld. Ni måste, på alla sätt ni kan, börja bli den förändring som ni vill se, för annars kommer ni bara att mata de lägre energierna från det förflutna.



Tack till de Uppstigna Mästarna.



Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se



WesAnnac.com



AquariusChannelings.com

No comments: