viglink.com

Sunday, July 1, 2012

Fred har deklarerats!


St Germain

Kanal – Spirit Eagle 30 juni, 2012



Fred har deklarerats! Ett upphörande av allt lidande av Moder Jord och alla hennes kungadömen utvecklar sig nu. Det är tiden ni har väntat på! Det kan inte stoppas! De som skulle förhala genom olika trick bortförs nu. Ljusets vilja införs nu. Jag är Saint Germain!

Då ni går igenom er dagar nu, så vet att ni är vid slutet av en lång mörk tunnel och ni går in i ljuset av tiotusen solar. Vi är här med er! Ni är inte och har aldrig varit ensamma genom denna resa till Stjärnorna! Vi är era systrar och bröder av Hjärtat, och av Kärleken och Universal Vishet. Även om många känner återverkningarna av slutet av denna Resa, vet att detta är slutet av denna långa marsch genom vildmark i en värld som är sjuk och vars kropp blöder och också hennes Hjärta, men som till och med i sin vånda är full av kärlek för alla, och även de som har skadat henne mest!

Vid denna tid så är de som har hållit tyglarna i regeringarna i denna värld i ett tillstånd av panik, för de vet att deras fest nu är slut. Deras planer för att överta denna Jord går bet inom kort! De skulle förstöra livet på Jorden om de kunde! De sitter nu i en hörna och försöker att hitta en utväg! Deras försök är lönlösa, men Moder Jord kommer inte längre att bli skövlad! Hela Himlen är här och den Galaktiska Federationen av Ljus är här för att hjälpa och skydda Jorden från dessa Mörkrets undersåtar!

Ni, som är engagerade att skydda Jorden, och mänsklighetens säkerhet, detta är ert stora tillfälle! Detta är tiden som ni har väntat på! Med kärlek i era hjärtan, med mod och viljestyrka, med Frid och ert åtagande för frihet åt alla Varelser överallt, så gå framåt och bli en ledare i den stora Ljusarmén. Stå med era systrar och bröder runt om i världen och säg ”Nej, till Tyranni, och Ja, till Rättvisa”. Trummorna dånar av Moder Jords Hjärta. Synkronisera er med det, det kommer att hålla er jordade. Ta detta ögonblick och tillfälle och för ni Regnbågskrigare av Ljuset. Ni var födda för detta ögonblick i tiden!

Vi är vid er sida i denna Kamp för Mänsklighetens hjärtan, sinnen och själar. Tiden är NU.

God natt, mina kära, vila er väl, och var redo. Tag på er Ljusets rustning och Modets rustning och Kärlekens rustning.

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se 

No comments: