viglink.com

Saturday, July 28, 2012

Hej mina älskade,

Sananda, 25 juli 2012




Hej mina älskade, Väsen av Kärlek och Ljus som ni är. Jag kommer idag för att tala om Kärlek i dess högsta form.



Vid det här laget upplever ni en djupare form av Kärlek, den allomfattande karaktären av den, den kraftfulla utvidgningen av den, den genomträngande kraften av den.



När ni tar in Ljuset med alla dess medförda Gåvor till er, vaknar ni till det faktum att Kärleken inte är delad. Ni tar in den i rikliga mängder i era celler och känner den villkorslösa karaktären av den. Att sprida ut den till alla är bara en del av den, för ni upptäcker att alla är ni och ni är alla. Ni Är Kärlek, Mina Kära.



Den fanns där hela tiden, den lämnade er aldrig. Ni behövde bara acceptera den och känna den och frivilligt invitera den. Den har blivit som en andra natur för er, ser vi. Det är en underbar syn att se från de Andliga Världarna. Ni väljer Kärleken, Mina Kära, och ni växer och lyfts av den hela tiden.



När era celler accepterar Ljuset och Kärleken som erbjuds er från de Andliga och Galaktiska Världarna, och från andra runt omkring er, blir ni uppfyllda av den. Den påverkar era tankar och era handlingar och det är verkligen fantastiskt!



Ni behöver inte längre ”försöka”, Kärleken blir ett sätt att leva för er, kära vänner. Ni kommer att minnas er rötter och vilka ni var innan ni gick in i dualiteten, vilka ni ÄR. Det fanns alltid en gnista som aldrig lämnade er, men den gnistrar så vackert nu när ni håller på att vakna till ert sanna Gudomliga Jag.



Ta en stund nu och blicka inåt. Finns det några kärlekslösa tankar kvar? Älskar ni er själva med fullständig hängivenhet? Med fullständig acceptans och utan att döma? Vet ni nu vad Villkorslös Kärlek verkligen är? Den har inga kvalifikationer, ingen delning, inga hinder, Kära Ni.



Håller ni på att upptäcka att ni är en perfekt Gudomlig Varelse, så full av Kärlek, så förtjänt av Kärlek, så kapabel att Älska, så omsluten av Kärlek? Lever ni i den?



Det gör det enkelt, gör det inte det, att låta den spridas när ni själva känner den så djupt? Det är det som är nyckeln. Nu är det dags att kasta bort alla era fördömande, alla era ”om” eller ”men” om er absoluta värdighet av Villkorslös Kärlek, hela tiden. Bada i den, duscha er själva med den. Ni kan aldrig få för mycket av den.



Simma i en miljö av Kärlek, kära vänner, och välkomna alla de andra i er omgivning som gör det samma. För ni är en och samma, födda av Kärlek och så förtjänta av den. Bli KÄRLEK!



Er kärleksfulla broder, Yeshua.



Kanaliserat genom Fran Zepeda



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.



http://www.franheal.wordpress.com (Blog)



http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

No comments: