viglink.com

Sunday, July 1, 2012

Rothschild Guld fixeringsmedel, Dubai & Annunaki


Genom Dean Henderson 
theintelhub.com
20 maj 2012
Det var under 1980-talet USA / Saudi-finansierade mujahadeen offensiv mot det afghanska folket att Dubai - en av Emirates omfattar Förenade Arabemiraten (UAE) - blev en tullfri hamn och knarkpengar tvätt, som betjänar ungefär samma roll som Hong kong hade för Illuminati banksters under Vietnamkriget.
När Hong Kong hade finansierat CIA opium för armar swappar i den gyllene triangeln, tjänade Dubai CIA smacka för vapen handel i Golden Crescent - ett område som omfattar delar av Iran, Afghanistan och Pakistan.
Golden Crescent opiumproduktionen skuggan Golden Triangle produktionen precis som CIA växer till handling i Afghanistan. Medan internationella banker i Dubai tvättas vinning, Sharjah - annat UAE emiratets - inrymt en tullfri flygplatsen som specialiserat sig på hemliga vapen leveranser. [1]
Guld är valutan i narkotika och vapen människohandlare och Dubai är favorit navet i den globala ädelmetaller handeln. Den brittiska Bank of Mellanöstern dominerar Dubai guldet handeln.
Det är 100% ägs av Hong Kong Shanghai Bank (HSBC), som också monopoliserar Hong Kong guldhandel tillsammans med Kleinwort Benson, som har nära relationer med Rio Tinto, ett företag grundat på Matheson fortsätter familjen opium. Matheson arvingar är Keswick, och Swire familjer som dominerar styrelsen vid HSBC, Jardine Matheson, P & O Nedlloyd och Cathay Pacific Airlines. [2]
Kleinwort s Sharps Pixley dotterbolag är ett av fem företag som samlar dagligen på NM Rothschild & Sons i London för att ensidigt "fixa" priset på guld. Ett annat är Mocatta Metals som är majoritetsägt av Standard Chartered - banken Cecil Rhodes grundades - där P & O Lord Inchcape sitter i styrelsen. P & O är världens största hamn operatör.Mocatta är en favorit kanal för israelisk Mossad finansiering.
Midland Bank dotterbolag Samuel Montagu är en tredje London guld "fixer". Midland köptes av HSBC 1999 och är delvis ägs av kuwaitiska al-Sabah klan. De andra två guld fixeringsmedel är Johnson Matthey och NM Rothschild, som båda har överlappande skivor med anglo-amerikanska och HSBC. [3]
Anglo-American - som kontrolleras av Sydafrikas familjen Oppenheimer - äger både Engelhardt, som åtnjuter en monopolliknande ställning i förfina världens guld och DeBeers som monopoliserar den globala handeln med diamanter.
Det var den mystiska greve av Saint-Germain som först påstod att äga den esoteriska kunskap som behövs för transmutation av metaller som guld och för att ta bort fel från diamanter.
Greven stannade en tid med William IX av Hessen, vars ekonomiska rådgivare var Mayer Rothschild. Greven kan ha förlänats sin hemliga visdom till unga Mayer och hans House of Hesse arbetsgivare, som tillsammans kom att styra kabbalistiska Frankfurt frimurare Lodge som inhyste den tyska Illuminati. [4]
Diamanter är viktiga i tvätt av knarkpengar eftersom de är små och lätta att transportera, men har en stor värde. Sir Harry Oppenheimer s De Beers kontrollerar 85% av den globala grossistmarknaden diamanten marknad. De Beers är ett dotterbolag till Anglo-American, där Sir Harry sitter på bordet.
Den nuvarande De Beers ordförande är Nicky Oppenheimer. De Beers mest värdefulla diamant gruvor i södra Afrika. En som kallas Jwaneng, vid kanten av Kalahariöknen i Botswana, kan vara den mest värdefulla egendom på jorden.
Denna anda av kimberlit, som producerar diamanter, var endast upptäcktes 1973. De Beers gruvor även diamanter från off-shore plattformar utanför kusten Namibia.
Världens största lager av diamanter sitter under De Beers London högkvarter. Företaget säljer rådiamanter tio gånger per år i London till 125 handplockade kunder en take-it-or-leave-it fast pris. De Beers åtalades 1994 för fastställande av priser det amerikanska justitiedepartementet och denna dag företagets tjänstemän inte sätta sin fot på amerikansk mark av rädsla för de kan nabbed av amerikanska myndigheter. [5]
Diamond skärning var tills nyligen gjort på bara två ställen i världen-Antwerpen, Belgien och Ashkelon, Israel. I Antwerpen skär finansierades av Banque Bruxelles-Lambert, som styrs av Lambert familjen - kusiner till Rothschilds och ägare av skandalen-ridit Drexel Burnham Lambert.
I Israel skär finansierades av Bank Leumi, Israels största finanshus som styrs av den brittiska Barclays Bank. Sir Harry Oppenheimer sitter också på Barclay styrelse. [6]
Nyligen Gujarat, Indien har blivit platsen för valet för 90% av den globala diamant skära på grund av billig arbetskraft det ger. Bangkok, Tel Aviv och New York hanterar resten. Åttio procent av diamant handeln sker fortfarande i Antwerpen.
De Beers, som guld-fixer Standard Chartered, grundades av Cecil Rhodes i Sydafrika under 1880-talet. Rhodos testamente skapade Kungliga institutet för internationella frågor, som gett upphov till Council on Foreign Relations. Rhodos Forskare som Bill Clinton finansieras av Rhodos Trust.
Den huvudsakliga förvaltare för Rhodos gården är Herre Alfred Milner, som år 1899 provocerade boerkriget genom vilken Storbritannien och Rhodos fick kontroll över Sydafrikas diamant och guldgruvor. Där svarta sydafrikaner slita i en av världens farligaste jobb och få nästan ingenting för att berika Oppenheimers och deras kumpaner.
Världens tre största gruvföretag - BHP Billiton, Rio Tinto och Anglo American - styrs av Oppenheimer / Rothschild / RD / Shell mob. Under 2010 de två första talade om sammanslagning.
Rhodos var en ledare i den europeiska frimureriet, där han blandade med lik av Rothschilds, kung George IV, kung William IV, Lord Randolph Churchill (Winston far), markisen av Salisbury, Arthur Conan Doyle, Rudyard Kipling och Oscar Wilde.
Gruppen var upptagen med begreppet en arisk super-ras, en föreställning som delas av Adolf Hitler och det regerande paradigm för den sydafrikanska apartheidregimen. Deras "hemlig kunskap" av människans skapelse, som trotsar både kreationist och evolutionära teorier, binds upp i sagan om Anunnaki, som enligt nyligen avslöjats sumeriska lertavlor kom omkring 6000 f.Kr. i Sumer från planet Nubira.
Ett växande antal forskare under ledning av Sakarja Sitchin säga Annunaki uppfödd mänskliga slavar kända i den hebreiska Bibeln som Adamu och engelska som Earthlings att bryta guld som krävs för att lappa ihop ett hål i Nubira ozonskikt, som orsakades av en kollision med en annan planet.
En Anunnaki ledaren hette nazist. De främmande gudar som skapade "Adam" kallas deras mesopotamiska koloni E.DIN. De reste världen på jakt efter guld, som NASA-forskare är överens om skulle vara det bästa plåstret för vår egen ozon problem.Forskare har upptäckt gruvdrift går tillbaka så långt som 100.000 f.Kr. i Afrika, Syd-och Centralamerika. [7]
Den Adamus som lämnade Eden blev guldgruvor slavar och deras globala spridning kan förklara de många hålen i evolutionära och antropologiska teorier om dagen. Det kan också förklara fenomen som Nazca Lines i Peru och de stora pyramiderna i Egypten.
Adam och hans ättlingar blev slavar till dessa Lords. Den bibliska hebreiska termen AVOD som ofta översätts "dyrkan" betyder faktiskt "arbete". Adam och de bibliska karaktärer inte dyrka Gud, de arbetade för honom som slavar. Och "Gud" kan beteckna Anunnaki inkräktarna.
De sumeriska Tabletterna ger en spännande förklaring till varför människan bosatte sig i jordbruket i Mesopotamien från den mycket lättare och mer hållbar jakt och samlande.
Tabletterna anges bara att de Annunaki gudarna fick dem att göra det. Städer växte och Annunaki placerade en av dess gud / mänskliga hybrider som ansvarar för varje ny urbana centrum. Dessa härskare blev Kings, deras dynastiska rätten att avgöra baserat på blodslinjer till Anunnaki.
Den första kungen var Kush, som var Noas sonson och far Nimrod. Vissa forskare tror Jahve var faktiskt Annunaki jorden uppdragets befälhavare Enli, som var en brutal tyrann.
Abraham, som alla stora religioner hävdar som sin patriark, kan också ha varit en Anunnaki hybrid. Den hemlig kunskap Abraham purveyed utgör grunden för alla moderna hemliga sällskap, från frimureriet till Cabala till den muslimska brödraskapet.
Huruvida sanna eller inte, är det viktigt är att Illuminati eliten tror att dessa speciella blodslinjer ge dem den av Gud givna rätt att förslava alla jordbor.
I mitten av 1890-talet frimurare Cecil Rhodes lanserade Diamond Syndicate, vars efterträdare Central Selling Organisation fortfarande monopoliserar den globala handeln med diamanter. Rhodos plundringståg finansierades av familjen Rothschild.
I november 1997, när baron Edmond Rothschild dog i Genève, lämnade han i hans förtroende betydande innehav i De Beers. [8]
Enligt förre brittiske underrättelseofficer John Coleman, författare till kommittén på 300 ", Rhodos var huvudman agent för Rothschilds ... som berövas de sydafrikanska boerna deras födslorätt, det guld och diamanter som låg under deras mark."
Coleman inte nämna att boerna själva var inkräktare och att svarta sydafrikaner höll sanna förstfödslorätt till denna stora rikedom. Ändå verkar Coleman uttalande om Rhodos / Rothschild förhållande på märket.
År 1888 Cecil Rhodes skrev sitt tredje vilja och lämnade allt till Lord Rothschild. Rhodos, Milner och Rothschild grundade Business Roundtable i London i början av 1900 som listades en kurs för expansion av det brittiska imperiet och för Crown kontroll över den globala ekonomin som finns i dag.
[1] "al-Qaida och Gold Trail som leder genom Dubai den 11 september". Douglas Farah. The Guardian.2-19-02.
[2] Dope Inc.: The Book som körde Kissinger Crazy. Redaktörerna för Executive Intelligence Review.Washington, DC. 1992. s. 193
[3] Ibid. s. 194
[4] Regel av sekretess: The Hidden History som ansluter Trilaterala kommissionen, frimurarna och de stora pyramiderna. Jim Marrs. HarperCollins Publishers. New York. 2000.
[5] "Diamonds: The Real Story". Andrew Cockburn. National Geographic. Mars 2002.
[6] Redaktörer för Executive Intelligence Review. p.200
[7] 12 Planet. Sakarja Sitchin. Avon Books. New York. 1985.
[8] Marrs. s. 86
Dean Henderson är författare till Big Oil & Deras Bankers i Persiska viken: Fyra ryttare, åtta familjer och deras Global Intelligence, narkotika och Terror Nätverk, The Grateful Unrich: Revolution i 50 länder och Das Kartell der Federal Reserve. Prenumerera på sin vänstra Hook vecka kolumnen gratis påwww.deanhenderson.wordpress.com

No comments: