viglink.com

Saturday, July 28, 2012

Känn vår djupa och bestående kärlek för er.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 26 juli 2012



Känn vår djupa och bestående kärlek för er.


Ni går igenom mycket höga energier just nu, och vi är förbluffade och tacksamma att ni går framåt med sådan lätthet. Som vanligt så fortsätter ni att göra bättre ifrån er än förväntat. Denna period kommer att visa sig ha varit mycket betydelsefull i er utveckling till den nya människan ni håller på att bli. Det var naturligtvis förväntat att det skulle vara så, men vi förväntade oss inte att ni skulle vara så redo för det.



Er assimilering av allt som har kommit tidigare är verkligen underbart. Det finns en kosmisk portal igenom vilken ni nu för er, vilken kommer att förändra för evigt både er och er planet. Det kommer att ta lite tid innan ni fullt förstår allt vad det betyder, men ni börjar absolut att redan känna det. Lämna nu bakom er alla tankar och känslor från er gamla tredje dimensionella existens, vilken gör er olustig. Ju bättre ni kan göra detta desto lättare kommer de närmaste dagarna att bli. Kamp, brist, rädsla, ovärdighet, och separation, bland andra, måste och kommer att bli undervisningsredskap som inte längre behövs, och att läggas ned och aldrig igen användas. Älska er själva för att ni nu till sist lämnar skolgården och ger er in i ett nytt liv där ni kan lära er utan att oändligen upprepa smärtsamma erfarenheter.



Det var ert behov av att lära er den viktigaste lektionen av alla, som höll er här under en så lång tid. Allt annat var avhängigt ert antagande att ni var separerade från er Skapare och varandra. Ni kunde se igenom den uppfattningen för ganska länge sedan, men ni har dragits tillbaka gång på gång via olika konstknep från de som inte ville tappa kontrollen över er.



Till sist börjar ni i sanning se var den sanna makten ligger. Ni har till sist börjat känna kraften och potentialen av era egna hjärtan. Förbindelsen till Allt-Som-Är finns där, och kunskapen av det gör vad ni är. Ni måste och lär er vem och vad det gör er till. Det är detta som ni lärdes att aldrig betänka. Även idag, så tror ett stort antal av de i era religioner att sådana tankar aldrig, aldrig skall tänkas eller uttalas. Ser ni hur det har använts för att förblinda er?



Spendera lite tid i beaktande av dessa sanningar och låt era känslor nå ut till oss. Möt oss som bröder och systrar, som familj. Känn vår djupa och bestående kärlek för er. Är detta inte ett mycket bättre sätt att vara? Om ni lägger till denna lilla övning till meditationen som vi har byggt upp så kommer era framsteg att accelerera underbart. Hur kan ni vaa mindre än någon när ni är jämlik med alla, en bror eller syster till uppstigna mästare och Ärkeänglar, barn till er Skapare?



Varje levande själ på ytan av er kära planet är samma sak. Nu när ni börjar se in i hjärtat av alla ni träffar så kommer detta inte att kunna förbli gömt från er mycket längre.



Det är dags för oss nu att börja korrigera all skada som har gjorts. Det kan förefalla som en utmanande och kanske omöjlig uppgift, men vi kan försäkra er att det inte är. Alla verktyg finns redan, och inte minst av allt ert nyfunna själv. Håll era huvuden högt, träd in i dessa sista få månader av er transformation och då kommer ni att börja att se vilka mirakelarbetare som ni i sanning har blivit.



Vi kan inte uttrycka tillräckligt hur glädjefullt det är att se hur ni når ert nuvarande och framtida liv. Ni kommer nu att lite snabbare börja se det som vi gör. Må era hjärtan fyllas av glädje och frid. Var starka lite längre. Ni har vunnit igenom. God Dag.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: