viglink.com

Thursday, July 26, 2012

Uppvaknande var förutbestämt...

Sananda via John Smallman, 22 juli 2012


Uppvaknande var förutbestämt stunden ni gick in i illusionen.




Energitrycket byggs upp kraftfullt när ni, Ljusbärare och -hållare, intensifierar era ansträngningar och mer beslutsamt fokuserar på er gudomliga uppgift att assistera och föra mänskligheten framåt till den punkt där den kommer att vakna. Och många av er finner denna uppgift extremt tröttande, om inte utmattande. Vet att ni är varsamt ärade för vad ni gör, så att era belöningar vid fullbordandet av denna enorma uppgift kommer att vara häpnadsväckande, och att ni kommer att bli mycket förbluffade när ni upptäcker ännu en gång undret av vem ni verkligen är.



Kärleken som Gud har till Hans skapelse är totalt bortom era förmågor att även föreställa er, och Hans Vilja för er är att vakna och uppleva Det direkt, personligt och evinnerligen. Ni har tillbringat alldeles för lång tid med att dölja er i illusionen och gått miste om det oändliga under och glädje som Han erbjuder er konstant. Ni måste vakna upp! Och ni kommer att vakna upp - för att veta och uppleva den sublima och eviga lycksaligheten av att värma er i er Faders kärleksfulla famntag för evigt.



Detta uppvaknande var förutbestämt den stund ni gick in i illusionen och började drömma drömmen - även om det för många är en hemsk mardröm - vilket ni upplever som liv på Jorden, därför att er Fader kunde inte och skulle inte tillåta er att förlora er själva permanent i detta olyckliga tillstånd. Kom ihåg, att som Guds Son, har ni enorma kreativa förmågor när ni arbetar med Hans gudomliga Vilja, eftersom Hans Vilja också är er.



Att bygga illusionen var emellertid något ni gjorde för att gömma er för Gud - det var inte i linje med Hans Vilja - och er Fader, medan Han omsorgsfullt utrustade er fria vilja när Han skapade er, skulle aldrig tolerera att ni förintar er själva, vilket är vad som skulle hända om Han inte hade ingripit i detta ögonblick. Så, illusionen var född, men den var inte och kunde inte vara lika en gudomlig skapelse, som har evig existens; det var enbart ett mycket temporärt tillstånd som var ödesbestämt och snart skulle blekna bort, ej ihågkommet och ej sörjt.



Inom illusionen har ni dödat varandra i evighet, och några av er har även försökt att förinta er själva permanent genom att begå självmord. Anledningen till detta är att ni alla nästan fullständigt har förlorat minnet och ert gudomliga tillstånd, ett i Kärlek som är Gud. Utan Kärlek finns det ingen motivation att överleva, och driften att förinta dessa vilka ni oense med blir intensiv.



Ja, ni har kärleksfulla relationer - föräldrar, barn, makar, goda vänner - men ofta bryter dessa kärleksfulla relationer ihop när egoistiska agendor och olika önskningar leder er att tro att ni är separerade och individuella varelser som skulle vara mycket lyckligare om ni inte var bundna i en relation som har blivit kylig och motbjudande. Om detta händer någon tillräckligt många gånger, uppstår en känsla av cynism för att hjälpa till att hantera smärtan som förlusten av kärlek orsakar, medan något förtroende som kanske har utvecklats upplöses.



Kärlek, såsom ni upplever den i illusionen, är en mycket skör sak som behöver konstant näring om den skall överleva känslostormarna och desillusionerna som så ofta uppstår och destabiliserar relationer. Många har förblivit instängda år i eländigt olönsamma relationer allt eftersom bitterhet och agg har vuxit, och andra har brutit ut i liknande situationer och försökt att förinta sina partner för att straffa dem för misären de har upplevt.



Över de sista få årtiondena har emellertid ett ökande antal av er insett vansinnet med ett sådant beteende, och sakta har lagar ändrats och attityder har mognat för att möjliggöra för människor att lossa eller upplösa överenskommelser (och kontrakt som hittills hade varit svårlösliga) som hade ingåtts med avtalsförpliktelser som varken kunde lösas eller ändras. Som människor har ni utvecklats, eftersom Ljuset som är inplanterat i er i denna stund av er skapelse kräver det, och följaktligen fanns det inget sätt som ni kunde fortsätta i oändlighet att behandla varandra så oförlåtligt. Och resultaten av era utvecklande attityder visar sig över hela världen eftersom människor kommunicerar och försöker att komma överens genom visdom, förståelse och samförstånd.



Det finns, förstås, många områden på planeten där våldsam oenighet och den resulterande konflikten orsakar enormt lidande. Men tidvattnet har vänt, och den enorma styrkan och påverkan som de gudomliga energierna tillhandahåller kommer att garantera att dessa mörka områden och lidanden kommer att översköljas med Ljus, och leda till större skiften i inställningar och beteenden. De som väljer att befrias från våld och konflikt kommer då att kunna göra det.



Det kommer att bli svårt för många eftersom så mycket lidande har uthärdats, och det känslomässiga begäret om återbetalning är ännu mycket stark. Icke desto mindre, på grund av den ständigt intensifierade styrkan hos det gudomliga Kärleksfältet som omsluter planeten, kommer vem som helst som i sanning söker att finna kärlek och frid, istället för att fortsätta engagera sig i hat och krig, att möta, ofta ganska oväntat, de exakta möjligheterna som behövs för att möjliggöra för dem att befrias från dessa konfliktsituationer. Så småningom, kommer de som fortsätter att besluta sig för att kämpa på att lämnas, och för så länge de väljer kommer denna väg att vara tillgänglig. Men de kommer inte längre att kunna påtvinga denna väg av förtvivlan och lidande på andra.



Ert uppvaknande från vansinnet avseende hat, oenighet och krig är oundvikligt. Och denna stund kommer ännu närmare. Fokusera på Kärleken och på Ljuset som så många håller högt, släpp dem helt från sina skulder som ni försökt att införa en känsla av skuld på - oavsett orsak och hur mycket rätt det kan tyckas för er - och förlåt er själva och hela mänskligheten för smärtan och lidandet som alla har uthärdat. Tiderna av lidande, av synd, av skuld, av fördömande, och straff som ni har uthärdat så länge kommer att avslutas, permanent. Det är en ny tid som väntar er, och allt eftersom ni går in i den kommer er glädje att vara gränslös.



Er kärleksfulla broder, Jesus.



Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se



http://johnsmallman2.wordpress.com/







No comments: