viglink.com

Thursday, July 26, 2012

Era Tankar och Känslor kommer att Bestämma er Verklighet



Meddelande från Plejaderna




Plejadernas Höga Råd, 23 juli, 2012


av Wes Annac



Tidigare aspekter av er själva har skalats av och integrerade av er och framför era ögon, och detta har varit en intensiv process för många inkarnerade stjärnfrön som har varit vana vid de högre rikenas frekvenser, varifrån många av er att anlänt för ert sista Liv på Jordens yta.



Era själar kalibrerades till en speciell avspänd och underbar känslofrekvens mycket länge innan många av er fattade besluten att släppa era tredimensionella vibrationer, medan ni samtidigt valde att medvetet bibehålla en jämn och säker förbindelse till de högre rikena i de sista Liven, som många av er har anlänt till från femte dimensionens riken.



Många av er är närmare de högre rikena och för många av oss själva inom den Galaktiska Federationen än ni inser för närvarande, och det finns många ouppvaknade och uppvaknande själar i er värld i denna tid som precis börjar att finna de högre rikena själva utan att ännu uppleva det åtföljande minne av de underbara rötter som varje själ på Jorden innehar.



Ni befinner er själva på Jorden för ett antal orsaker, av vilket majoriteten har att göra med att hjälpa Jorden och alla på Hennes yta att bli redo att uppstiga. Många av er har valt att bibehålla och komma ihåg starka länkar och band till ert förflutna, medan andra har valt, före inkarneringen, att ännu inte veta och förstå sina länkar till det Gudomliga förrän en senare period i deras uppvaknande.



Många olika vägar leder till samma slutsats av att utvecklas tillbaka till de rena Källrikena vari otaliga uppstigna varelser gladeligen bistår er i att finna dessa medvetandetillstånd. Många av er har bibehållit de direkt kraftfulla länkarna och banden som gör att ni bättre kan veta och förstå de högre dimensionella upplevelserna som ni ges i denna tid, och vi säger att hela mänskligheten ges möjligheten att kika bakom slöjan och vända denna möjlighet till en möjlighet för den totala själsväxten och -utvecklingen in i Källans riken.



Man får inte en sådan möjlighet att massuppstiga, kollektivt sett särskilt ofta och som sådan, är denna uppstigning mycket viktig för er Jord och också för otaliga andra planeter och riken. Detta är ett ämne som har diskuterats mycket förut och det är för att Jorden har varit en planet som har innehaft mycket täthet (som ett resultat av) erfarenheterna på Hennes yta sedan Atlantis fall och faktiskt, även före det.



Jorden har haft så mycket täthet upplevd på Hennes yta och ni ser nu mycket av denna täthet rensas bort med små svårigheter för allmänheten.



Ett aktuellt exempel av denna rensning som sker på små men effektiva sätt, har varit den hetta som förekommit genom den västra regionen av er värld. Det mörka har försökt att utnyttja sin teknologi för att Skapa (otroligt) höga temperaturer i en akt av väderkrig mot de i väst, men istället har vi sett till att hettan och frånvaron av regn bara kommer att gå så långt som kollektivets fria vilja tillåter och begränsar.



Oroa er inte, kära själar, för deras aktioner att göra detta kommer att avslöjas och det kommer också att förklaras på ett klart och förståeligt sätt, hur vi kunde/kan utnyttja den kollektiva fria viljans energier för att blockera de mest förödande effekter av era mörkas teknologi, genom att arbeta med de kollektiva positiva energierna som manifesteras i er värld som höjs förunderligt i omfattning och renhet varje enskild dag av er upplevelse på Jorden.



Vi har iakttagit hur denna energi har börjat uttryckas och användas genom hjärtana och sinnena på så många kära själar som kommer ihåg sina band med de högre rikena som vi alla faktiskt innehar, och vi har möjlighet att använda denna energi för att neutralisera de värsta effekterna av de mörkas teknologi, samtidigt som vi arbetar med den fria viljans begränsningar och åtgärder på ett bestämt område av er värld.



Gaia har haft så väldigt mycket täthet som behöver frigöras och på grund av detta nya användande av vår teknologi, har vi möjlighet att annullera de värsta effekterna av vad era mörka har planerat, medan vi på samma gång har rensat ut enorma mängder av kollektiv täthet i väst, vilket, lita på oss kära själar, behövdes så väldigt mycket.



Det är därför som det mörka har använt Förenta Staterna och Förenta Staternas territorier som en gång var heligt land och togs ordentligt hand om av de som bebodde det; och era mörka har önskat att använda detta land som ett ökänt "Romarrike".



De ville visa sin "dominans" i världen genom att visa sin dominans i det västerländska samhället i Förenta Staterna, och många länder förstår och vet i denna dag det tyranni som har ägt rum i Förenta Staterna, men kära själar, även de åtgärder som vidtagits i US har inte varit så tyranniska som åtgärder som vidtagits i andra länder (av samma väsen).



Ert mörka önskade etablera den mest inflytelserika "sektion" av en världsregering genom att styra väst som ett slags imperium, samtidigt som de installerade marionetter i andra länder som skulle bli deras allierade och vilka skulle göra budgivningen av få utvalda själar som har spelat "spelet" i att kontrollera världen mycket länge, som har lärt sig mycket av detta från sina tidigare Annunaki överherrar.



Det kalla kriget var menat att fortsättningsvis skrämma kollektivet, för att hålla er alla i rädsla över kärnkraftsattacker eller bomber, medan de på samma gång (enheterna inom US) i hemlighet lierade sig med Ryssarna och installerade galjonsfigurer i det Ryska parlamentet som skulle ge "grönt ljus" och stödja krig med Förenta Staterna. Alla sidor av varje krig har finansierats av några få utvalda miljardärer som spelar från Annunakis (tidigare) handbok, och allt som behövs i dessa underbara dagar är en enkel internetsökning för att förstå den rena kontroll som det mörka har försökt att ha på er värld.



De tyngsta av deras planer kommer inte att hända och fortfarande fortsätter de att göra sina sista oreranden och mullranden för att försöka förstöra ett kollektivt samhälle som de länge har vetat att de inte kan förstöra.



De gavs falska profetior om hur vägarna i dessa sista tider skall spelas ut och som ett resultat, känna sig förvirrade varenda dag när de känner att Ljusstyrkorna oväntat har svept in helt obemärkt, och upplöst generationer av arbete som de före dem har strävat efter för att se det spelas ut i dessa sista tider ni är i.



Vi kan inte vara oense med dessa själar vad gäller detta begrepp. Vi kan uttrycka att Ljusstyrkorna emellertid har arbetat i er värld i varje generation av er tid, speciellt sedan Atlantis´ och Lemuriens fall.



Jorden hade en underbar möjlighet att uppleva en massuppstigning och Förenandet av Atlantis och Lemurien, och det var förvärvade lägre influenser som inte ville se att detta skulle hända och som istället hade planerat att skapa raser av slavar för att minera Gaia på Hennes resurser.



Ni ser liknande händelser eftersträvas idag genom de mörkas många oljeraffinaderier, som pumpar värdefull olja från kära Gaia för att driva teknologi som mänskligheten sedan länge kunde ha avancerat ifrån på 1940-talet, i ert nuvarande samhälle. Ljuset har sakta men säkert varit i spel och inflytande sedan de två större städerna i Atlantis och Lemuriens fall, och under de senaste årtiondena har vi gjort oss själva kända mycket djärvt. Att visa oss själva för er har hänt genom hela er historia, och ni har bara börjat att höra om de senaste generationerna och årtiondena där vi tog kontakt med er.



Många förutsätter att regeringarnas vetskap och inblandning med utomjordingar startade med "Roswell" -kraschen och många tror också att detta var första gången ett rymdskepp upptäcktes på Jorden, och vi säger att det inte är så för vi har varit på Jordens himmel, tagit kontakt med varierande civilisationer som vi kände var redo, hela tiden i Jordens historia.



Detta inkluderar uppbyggandet och fallet av Atlantis och Lemurien, kära själar, och med detta inträde ber vi er att fundera hur vi själar befann oss med er i Atlantis och Lemurien i första hand.



Vi tog redan kontakt med många samhällen, och Atlantis och Lemurien var två kolonier som nådde enorma framsteg, ganska mycket tillsammans eftersom dessa kolonier följde samma Jordcykler även vid sina starter, före sin blomstring till stora städer och upptäckten av varandra.



Vi såg möjligheten som de senaste framstegen sådana kolonier nådde som deras eget växande skulle lagra och så gjorde vi många kontakter med dessa själar, genom att först starta med uppvisandet av våra farkoster för dem på himlen.



Först ville vi visa våra farkoster flygande runt på himlen för både dessa kolonier, för att försäkra deras bekvämlighet med oss när de började uppfatta en verklighet som ännu var utanför deras ram av förståelse.



Vi gjorde försiktiga och djärva kontakter med dessa själar och när vi kände att de var redo och villiga att se de "metalliska fåglarna" slutligen komma ner på marken och avslöja oss själva, kände vi att det var säkert att göra det. Igen, var denna händelse i linje med och parallellt med båda kolonierna, så att de båda upplevde uppvisandet av oss själva för dem på samma gång, i enlighet med deras Jordcykler.



Vi började blanda oss med era kulturer när både Atlantis och Lemurien blev ganska bekväma för oss. Vi hjälpte er längs er tillväxtväg och vi delade framåtskridanden med er i era vetenskapliga och filosofiska områden, liksom de matematiska. Vi visade er (musik) instrument som fortfarande används och är ihågkomna i er värld till idag, såsom den akustiska gitarren. Vi Förenade oss med er och ni accepterade oss gladeligen i er värld medan många fler själar från avancerade planeter, genom hela denna underbara Skapelse, kom för att se vad som utvecklades på ytan av denna lilla vackra blå värld, vilkas kontaktexperiment med kolonierna hade varit en rungande framgång.



Det var så väldigt många av oss som levde lyckligt i er värld och vi hjälpte er att utveckla era två kolonier till underbara samhällen, med deras egna kulturer, doktriner och föreställningar. Sådana föreställningar var den bakomliggande orsaken till undergången av dessa två civilisationer, men kära själar, det finns inget behov av att fokusera på sådana händelser för om ni gör det sänker det bara era vibrationer.



Vi ber er att istället fokusera på skönheten som var och fortfarande är Atlantis och Lemurien, för medan ni har ridit på tidslinjerna vari dessa två kolonier förstördes, är det många Jordiska tidslinjer vari Atlantis och Lemurien inte förstördes utan snarare steg upp tillsammans och förgrenades ut i denna underbara Skapelse, och bebor många olika planeter efter att de utvecklades.



Många sådana själar som upplevde Atlantis och Lemurien i dessa tidslinjer vari de inte förstördes, är de (av varierande Råd av den Galaktiska Federationen) som har mest intressen av att se att Jordens uppstigning blir av.



Detta ämne är för många av oss som lever på våra egna planeter (efter uppstigandet från) de riken på Jorden vari Atlantis inte förstördes utan snarare uppsteg, ganska komplicerad och ett ämne som kommer att kräva mycket diskussion och förklaring om hur sådana förekomster kan vara möjliga.



Vi måste säga att efter spridningen till ett flertal olika planeter genom detta vackra Solsystem och genom denna vackra Skapelse, tillbringade vi generationer på sådana planeter och integrerades in i oss själva, de speciella atmosfäriska (och planetära) förhållandena och kulturerna på sådana planeter liksom på Stjärnan och Moderskeppen som var bosatta på sådana planeter, så detta erkännande antyder inte på något sätt att vi alla är Jordsjälar som helt enkelt tillhör Jorden, för det är inte så.



Igen, har vi antagit många Liv i er vackra värld, några som hade att göra med att tillbringa tid i de Atlantiska och Lemuriska kolonierna, längs vår egen evolution och enligt våra egna evolutionära val (att genomgå tidslinjerna där dessa kolonier steg upp) och angående den evolutionära väg av era Atlantiska och Lemuriska tidslinjer och själsridandet längs sådana tidslinjer: igen, hjälpte vi sådana själar längs deras tillväxt, för att utvecklas in i sina egna fantastiska och underbara civilisationer.



Vi har huvudsakligen, kära själar, varit med er så väldigt länge och i några avseenden delar vi era Jordiska seder och varseblivningar. Vi delar inte er begränsade tredje och fjärde dimensionella varseblivning av verkligheten eftersom vi har växt bortom sådana stadier i vår tillväxt, men vi assisterar var och en av er när ni går igenom Jorderfarenheten och vi har ägnat oss åt Jorden så väldigt mycket, att uppstigningen av Henne och alla på Hennes yta är (starkt) inrotade i vår "Missionslista".



Att tjäna andra är en hjärtbaserad hållning på en ovillkorlig Kärlek, genom att bry sig om (balanserad) de som går igenom den lägre dimensionella erfarenheten. Vi önskar med hela våra hjärtan att göra allt vi kan i enlighet med er fria vilja, att assistera er längs er kollektiva utveckling och detta är varför vi igen har vidtagit åtgärder för att neutralisera mycket av de mörkas teknologi och avsikter samtidigt som det garanteras att er kollektiva fri vilja -manifesterande täthet rensas på ett lämpligt sätt och på ett sätt som ser mycket av det bortrensas samtidigt som det därefter upplevs av mänskligheten, på ett sätt som inte är för dominerande.



Det är många av er på Jorden i denna tid som känner att lektionerna ni upplever är för intensiva, är för svåra och många vill runda av Jorderfarenheten.



Vi kan försäkra er, kära själar, att era Liv inte kontrolleras av något väsen med illvilja eller ont uppsåt. Era Liv kontrolleras av er och händelserna som kommer att manifesteras vid varje tillfälle av er upplevelse (manifesteras) i enlighet med tankarna och de vokala uttalanden ni ger ut varje enskild stund av er upplevelse.



Det är mycket viktigt att göra era försök att tona in er själva till vibrationerna som ges till er nu i denna tid, eftersom många av er upptäcker expansioner i er själva som ger er bättre tillgång till dessa kodningar på otroligt snabba och accelererande, rena sätt, och nu när det är så kommer ni att finna att många aspekter av de högre rikena öppnas upp för er och till era känslor.



Ni kommer att finna riken bortom er föreställning, som ni aldrig kunde ha trott eller känt vara möjligt att det kunde existera. När ni upplever dessa expansioner, fråga eller kalla på oss inom de högre rikena efter alla aspekter av stöd ni behöver under er resa för medan vi inte kan göra ert fria vilja baserade karmiska arbete åt er, kan vi transportera er till riken bortom era vildaste drömmar. Ni kan känna igen dessa som de uppstigna rikena: rikena i vilka vi glatt och tacksamt lever i.



Ni ges så väldigt mycket mer assistans än ni förstår för närvarande, och det krävs helt enkelt av en själv att tona in på sin öppning och expansion för att kunna känna energierna som ges till er liksom de kraftfulla signaturerna från oss uppstigna själar, vilka glatt ger er sådan energi. Var och en av oss är inblandade i att sända de Universella rena energierna till kära Jorden, men inte en enda av oss spelar en central roll i denna specifika händelse såsom varelserna i de högre astrala planen i er värld.



Dessa själar har bott inom de högre rikena på Jorden som ligger väldigt nära Solens lägre riken, för att ta emot energierna från sådana solriken som Skapar och upprätthåller varje verklighet genom kära Gaias struktur.



Dessa själar övervakar överföringen av energierna som Skapar och upprätthåller er verklighet, liksom överföringen av energier så rena att sådana energier måste ges stadigt och i måttliga doser på anpassade datum vilka kommer närmare och närmare tillsammans.



Gaia har väldigt många anpassningsdatum att passera genom i er värld, vilket kommer att medge dessa själar inom de högre rikena av er värld, den Gudomliga rätten att föra energier genom er yta och till alla andra riken inom Gaias struktur, som är (energierna) att se de högre rikena uttryckta i sin fulla gåva, ära och glans.



Oh kära själar, rikena av den femte dimensionen är så fantastiska, så himmelska och underbara att skåda. För närvarande har ni liten förståelse av upplevelsen som ni går emot och innan dessa rena energier börjar att göra sig själva kända på mycket klara och Kärleksfulla sätt på er himmel, ber vi er att fortsätta att lägga den Upplysta grunden som ni har lagt varje dag av er upplevelse.



Var och en av er som ser sig själva som uppvaknande i denna stund håller så väldigt mycket rent starkt Ljus inom er själva medan ni på samma gång arbetar er igenom djupt invand densitet som har varit allmänt förekommande i många av er genom många tidigare liv. Många av er har valt de speciella Liv ni innehar för närvarande, för att rensa upp karmiska rester som har tagits bort av Lagen om Nåd, och som tillåter många av er att stiga upp från Jordens yta (innan ni kommer tillbaka).



Faktiskt blir "blandningskärlet" av själar på Jorden så väldigt blandat, eftersom det finns själar som har tillbringat tusentals och faktiskt även miljoner Liv inom Jordens struktur och det finns också några nu som upplever sina andra eller tredje Liv på Jorden, under denna tid i vilken Hon och alla på Hennes yta som är redo kommer att "övergå" in i femte dimensionens riken.



Många har undringar och rädslor om den fysiska kroppen dör före eller när man stiger upp. Vi talar om för er att ni kommer att ha det fullständiga valet (huruvida) ni vill överge kroppen och uppleva femdimensionellt Liv som den rena Logosenergin i vilka vi alla i sanning är bortom kroppar och skal i vilka vi levde i för olika ändamål, eller huruvida ni vill uppleva den femte dimensionen i en uppgraderad, kristallin form av den mänskliga kroppen.



Denna form är (vanligtvis) mycket längre och större, och kommer att tyckas mycket hälsosammare, Ljusare och lättare att förflytta sig i. Vi säger att tillsammans med de lösa gränser i vilken en femdimensionell kropp vidhäftar och uppfyller, kommer ni att få möjlighet att välja fullständigt hur ni ser ut.



Varje tanke och känsla som ni har kommer att bestämma er form, närvaron och verkligheten runt er. Föreställ er kära själar att uppleva en tanke i er värld och upptäcka att den genast manifesteras inom ert upplevelseplan.



Några kanske är rädda för uppstigning eftersom de är rädda för det upplevda behovet av att "dö" från sin kropp för att uppleva uppstigning, och vi hoppas att vi har hjälpt till att dämpa rädslor som omger detta ämne genom att påminna er att ni kan uppleva uppstigning som en femdimensionell människa, precis som många av oss Plejader går före i att göra.



Många upplever fortfarande tillgivenhet till den Jordiska kroppen och till de specifika Jordiska fysiska nöjen och stimulantia som hjälper den Jordiska kroppen att känna annorlunda än det genomsnittliga medvetandetillståndet som har blivit normen i er värld och som har varit så väldigt begränsat, och önskan att uppleva ett högre och mer rent medvetandetillstånd är varför många i er värld väljer att ta del av missbruk av något slag.



Det är många som bara vandrar längs slöjan av er varseblivning av de högre rikena, och många själar har öppnat sig själva obetydligt, sina sinnen och sina hjärtan till verkligheten i de högre dimensionerna genom de erfarenheter som de upplever genom droger.



Vi säger att "verkligheten" som man upplever när man är påverkad av någon typ av stark drog blir en nöjesbaserad verklighet som det mörka har konstruerat som en ohälsosam spegel av de högre rikena med sidoeffekter som kontrollerar sinnet och kroppen på dem som tar dem.



Starka droger och läkemedel är detsamma, därför att de starkaste läkemedlen innehåller många lika ingredienser som starka droger, och detta är uppenbart för vem som helst som forskar på olika piller som skall ta bort smärta och som istället gör att man blir "hög".



Kära själar, vi säger att sanningen och ren höjd är en upplevelse i de högre rikena, som man kan växa mot utan att använda fysisk substans, och syftet med de allra tyngsta drogerna har varit att fånga en i en tillgjord fjärde densitet-negativbaserad verklighet vari de upplever ett förhöjt tillstånd av mental medvetenhet, medan de upplever vad som närmast kan definieras som helvetet när det lagras.



Inom en mycket snar framtid kommer vi inför er efter ni har lärt er sanningen om vår existens och sanningen om förekomsten av de högre rikena i allmänhet, såväl som er förestående utveckling mot dessa högre riken.



Det kommer att vara så väldigt mycket att diskutera och som alltid har diskussionerna och kommunikationerna som getts via kanaler varit ganska outvecklade och elementära jämfört med sanningarna, avslöjandena och insikterna ni kommer att få om vad som hänt i er värld och om vad som kommer att hända och när så väldigt många av er vaknar och gör era intentioner tydliga för att omfamna de högre rikena och Ljusenergierna som åtföljer er övergång (1) in i de högre rikena; kommer ni att finna oss alla här, vinkande och skrattande med leenden och Kärlek.



Tack så mycket till Plejadernas Höga Råd.



WesAnnac.com



AquariusChannelings.com



(1) Denna term är inte menat att representera "övergången" från Liv till död, från 3D Jord till Nirvanaplanen. Jag känner att Plejadernas Höga Råd målmedvetet gjorde detta känt efter att ha använt termen den första gången i denna kommunikation, men jag ville klargöra igen för att försäkra alla som de säger i detta meddelande, vi har valet att behålla våra kroppar och uppgradera dem när vi stiger upp.



Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

No comments: