viglink.com

Sunday, July 15, 2012

...uppstigning och ny teknik


Ashtar Telefonkonferens, 10 juli, 2012



Ashtar om förberedelse för uppstigning och ny teknik



“Hälsningar, Älskade Familj! Det är så glädjande att vi är här tillsammans, och jag, Ashtar, står med Mentorerna och vi talar som En. Och det eftersom att vi vet att ni har välkomnat oss i era Hjärtan, och sannerligen i hela era varelser, så att vi är en enighet när vi samlas, en Enhet, en Gemenskap, om ni vill! Och vi ska gå än högre, när Sekhmet leder oss i ännu en av hennes Kristallövningar,* som verkligen är en medskapelse av oss alla, och är redan i stor rörelse över hela Planeten och bortom! De har redan gjort de förändringar som vi har medskapat tillsammans, och där kommer mer, eftersom dessa är pågående och det är på så sätt att när de en gång satts igång dessa våra skapelser är de ett evigt stöd och upplyftande för hela Planeten Jorden och Universum utanför, eftersom alla tonar in sig till Jorden!



“Detta är som ni säger, ’Där det händer’, i hela Universum. Och så är det att vårt arbete för en ännu större betydelse än vad ni kan ha föreställt er, eftersom ni alla är här frivilligt, och ni har alla anmält er frivilligt för att vara till hjälp i detta uppdrag. Och därför tackar vi er, Kära Ni, för att ni framträder, för att ni förstår hur viktigt detta är, och vad ert syfte är i att vara i Enheten av alla oss och med dem som kommer från de Upplysta Världarna bortom och med Ljusarbetarna i Världen. Det är dags för alla oss att stå tillsammans som En, eftersom att vi tillsammans verkligen skapar mirakel, pågående och ständigt. Och så är det att vi kommer igen i denna Enhet in i denna Gemenskap, men först har vi några andra frågor vi skulle vilja diskutera med er.



”Ni hörde Rösten nämna att vi har nyhetsteamet Tara och Rama och de är verkligen mycket anslutna. De har kopplingar och kontakter som ingen annan förmedlare av nyheter har på Planeten Jorden! Och vi är hedrade över att de gett oss tillstånd - inte bara att de kommer med sina Hjärtan öppna och redo att ta emot och dela den Kärlek som de är, utan också att de har gett oss vid Ashtar on the Road tillåtelse att publicera deras nyhetsrapporter.** Och detta är en ny riktning att gå för oss. Och det är allra högsta nyheter. Och det är en helt otrolig gåva som de ger den här Familjen. Nu säger vi inte att det finns några nyhetsrapporter som ni bör kringgå, om ni dras till andra. Det är helt enkelt för att säga att ni kan lita på det ni hör i Tara och Rama eller ’A&A Report!’. Vi är också glada att berätta som vi sa i vår, det ni kallar förhandsgranskningen (the Preview***). Ja, det finns fortfarande censur, särskilt i Amerikas Förenta Stater, så att nyhetsmedierna fortfarande inte fullt når ut, eller eliminerar censurprogrammet, men ni kan finna nyheter i andra delar av världen på Internet, eller på era satelliter, om ni har den typ av tillgång, och så är det att vi är mycket bekväma med att ni får nyheter från andra ställen.



”Där finns också motsatsen till nyheter, det vill säga, de olika skapade saker som ofta inblandas med det som är de sanna nyheterna. Det är bara så att ni behöver titta inom er själva, Kära Ni, och framkalla er urskiljning, och ni kommer att veta Sanningen. Det är inte att vara klumpiga, därför att ett datum ges och passeras, utan att nyheterna bekräftar det som skulle hända den dagen. Där finns många, många, många, talrika förändringar i tidslinjerna varje ögonblick. Det är en stor, stor, världsomfattande och däbortom, insats att samordna denna Förberedelse för Uppstigning. ”Och som ni vet är det vårt primära uppdrag. Vi i Ashtar Command är här för att stödja och underlätta, på alla sätt som vi får göra, Förberedelsen för Uppstigning. När vi först började komma igenom denna Röst, hade vi inte rätt att göra tillnärmelsevis så mycket som vi har nu, och det är för att det har varit ett stegvis ökande till olika nivåer av deltagande, så att vi är där vi är nu, eftersom Kära Ni, ni har hört kallelsen. ”Ni har vaknat och ni har gjort oss välkomna, inte bara i era Hjärtan som är så vackra, inte bara med allt underbart arbete vi gör tillsammans, men också genom att ta en stor del av stora kategorier av Förberedelserna för Uppstigningen. Såsom healing, såsom healing av Planeten Jorden, såsom att åstadkomma Fred av det bestående slaget – den frid som börjar i Hjärtat hos varje individ och smälter samman till ett magnifikt uttryck och verkligen livsstilen Fred på Jorden. Och när Jorden kommer in i denna Frid, denna Gyllene Ålder, denna Kristusmedvetenhet, så går också de andra medlemmarna av Universum, som ännu inte har åstadkommit det som Planeten Jorden gör, vilket är upplyftningen, om ni vill, in i Uppstigningens livsstil. Nu förstår vi att ni tittar i era kalendrar och för varje dag som går i er kalender, när ni vänder bladen för månaden säger ni, ’Där finns så mycket att göra, hur ska vi möjligen få det gjort till det datumet!’, som i allmänhet förstås vara ’A’ Dagen, ni vet, Ascension Day (Uppstigningsdagen).



”Tja, låt oss först diskutera det datumet som Uppstigningsdagen. Ja, det kommer att bli en storslagen upplyftning. Det behöver inte vara varenda varelse på Planeten Jorden. Detta är vårt mål, som vi ständigt stödjer, men det behöver inte vara på det sättet. Det kommer att finnas många, många Uppstigningsmöjligheter och många, många frivilliga som stödjer, hjälper och underlättar Uppstigningen för dem som inte kommer att vara riktigt redo den dagen. Nu vet ni vilka ni är och vi säger inte detta för att väcka tvivel i era sinnen, Kära Ni.



Vi talar om dem som är väldigt mycket i slummer. Vi talar om dem som har riktigt, riktigt stora rensningar att göra. Vi talar om dem som inte har gett det en tanke. Och när dessa förändringar bokstavligen bryter fram som så många raketer på Planeten, kommer detta att få dem att stanna upp och tänka på var de är nu och var de vill vara. Ni vet, Uppstigning är inte en diskussion som ni ser särskilt ofta i era traditionella nyhetsmedier, gör ni? Inte ens Obama själv talar om detta offentligt, åtminstone inte än, men medvetenheten om Uppstigningen är enorm. Och engagemanget för Kärlek är fast förankrat i medvetenheten hos alla på Planeten Jorden, oavsett om individen är medvetet medveten om det eller inte. Så det finns ingen återvändo och för alla er som har engagerat er i Uppstigningen, låt mig bara säga att ni befinner er i frontlinjen, eftersom ni gjorde det frivilligt, eftersom ni har stigit fram, eftersom ni utför era uppdrag med så vackra Hjärtan och sådan Kärlek!!!



Och låt oss så inte tänka på om ni är eller inte. Vi säger bara att ni är!!! Vad vi verkligen vill diskutera här är healing och rening, och vi talar om toxiciteterna. Ni känner alla till toxiciteterna på Planeten Jorden. Tänk bara på de största, de som har varit på nyheterna, även om inte hela historien har sagts om dem. Vad sägs om Katrina? Resultaten av Katrina är fortfarande mycket påtagliga och verkliga för de människor, och djuren, som förlorade sina hem, träden och alla medlemmarna i växtriket, som också rycktes upp. Det är fortfarande mycket verkligt. Det behöver fortfarande healing. Det, plus oljespillet i Golfen [Mexikanska] har skapat toxicitet i den delen av världen.



”Och nu har vi stormarna som kommer varv på varv, och vädersituationerna som faktiskt är en del av rensningen och reningen. Detta är saker Moder Gaia måste göra. Och ja, det har varit skador på fysiska saker, och medlemmar av växtrikena, djurrikena och på människorna. Men detta är en del av Hennes sätt att göra sina reningar. Om det kom an på dem som fortfarande håller fast vid sina mörka hattar, skulle dessa situationer ha mångdubblats och förstorats till katastrofala proportioner, eftersom de är opportunister, ni vet –de har alltid varit det, och vissa vill fortfarande vara det, även om vi ständigt presenterar dem för den största möjligheten av alla på Planeten Jorden, vilket är att komma till Ljuset, och byta färg på sina hattar, eller borde vi säga transmutera. Och vi gjorde en hel del av det när vi senast samlades för det syftet!!!****



”Men det är så att rensning av toxiciteter måste ske – även de vilda bränderna som verkar så meningslösa, sådan förstörelse av skogarna och djurens livsmiljöer och ibland också människornas livsmiljöer. Och ja, ibland går liv förlorade från alla dessa riken, många liv. Men det, också, har varit en del av reningarna, särskilt på den platsen i Colorado-området. Och gifterna därifrån har spridits – ni vet om ni sätter det området i centrum och ser hur de strålar ut.



”Det var en som engagerade sig i att avaktivera de särskilt destruktiva tornen. Vi talar inte om era allmänna, vanliga, vardagliga mikrovågstorn. Vi talar om tornen med ett mycket kraftfullare ändamål, att sprida det ni kallar ’EMF:s’, som är giftigt. Han gav sitt liv för den särskilda strävan. Så det finns mycket som har behövt rensas på marken och under marken i det särskilda området i Colorado, och områden där dessa olika gifter och ’EMF’, och så vidare, har spridits. “Och detta kommer att ske löpande, vi är inte här för att diskutera skrämmande händelser. Vi är här för att säga, ’Var uppmärksamma, lyssna på er själva, och var där ni blir vägledda att vara, och allt är väl i ert rike, och allt är väl på Planeten Jorden’. Moder Gaia har stigit fram för att ta sin plats bland healers, även om Hon själv kommer att bli helad. Hon är redan i stor glädje över de helanden som vi kommer att erbjuda henne, när vi är i vår gemenskap med Moder Sekhmet. Men under tiden har hon fortfarande stort behov av vår hjälp i renandet, även om ni bara säger, 'Ho'oponopono,' varje gång ni tänker på henne – är det en stor rening! Och om ni gör mer är det så uppskattat, för hon älskar var och en av er, Kära Ni, bortom ord.



”Och eftersom ni gett oss tillåtelse, rensar vi mer och mer bort gifterna från er luft, från era vatten, från era marker. Även nu arbetar vi med de modiga på den där Fukushima fabriken i Japan. Det var, hmm, en skapelse av de mörka hattarna och det är och kommer slutligen, helt att tjäna syftet av att rättfärdiga, faktiskt av uppvaknande och framkalla samstämmighet i medvetandet på Planeten Jorden att alla kärnkraftverk måste stängas!!!



”Ni vet, vi har redan stängt ner vapendelen av kärnvapen. Vi kräver fortfarande att alla kärnkraftverk ska stängas ner. Obama är helt överens om detta, liksom andra, såsom Dennis Kucinich och Putin och ledaren för FN och andra över hela planeten. Och dagen är inte långt borta i era kalendrar när detta ska ske, men under tiden är det bra att se det som gjort!



”Hela, ska vi kalla det hemligheten, bakom hemligheten att manifestera är helt enkelt att se det och veta att det är gjort. Faktum är att när ni är i läget att skapa är det lämpligast om ni säger, ’Och jag ger allt tack för att detta är gjort! OCH SÅ ÄR DET!!!’ Förstår ni, betoning på SÅ ÄR DET! Eftersom det ni gör är att ni anför det som Sanning, och som så är det ett ganska hjälpfullt slut som ni kan sätta i slutet av er meditation, och era befallningar och ert framkallande av vad än det är ni väljer att skapa. Ni är alla Mästarskapare, ni är alla Mästarreplikatorer, om ni vill använda denna term.



“Vad är en replikator? Det är en teknik som faktiskt finns för att ge verklig skapelse av vad än det är av fysisk natur, och bortom, som ni väljer att skapa. Gissa vad? Ni kommer alla att ha replikatorer mycket snart – högteknologi! Sedan är nästa steg för er att säga, ’Jag ÄR replikatorn!’. Och kanske ska vi då inleda ett återvinningsprogram för att ta iväg alla era använda replikatorer till någon plats som nu är redo för dem, eftersom ni inte kommer att behöva dem längre, Kära Ni. Vad tror ni om den bilden?!!! ”Under tiden är det så att era ansträngningar kombinerat med våra kommer att göra skillnad. En del av er är mycket medvetna om att ni ser våra fågelskepp på himlen, som rensar bort chemtrails. Några av er är medvetna om det faktum att platser på planeten som brukade vara, ska vi säga förorenade, renas av sig själva. Och ni är alla medvetna om den effekt ni har inom era varelser när ni gör rensningar, och reningar, så att ni sedan strålar från en högre, ska vi säga högre vibrationsnivå, en högre frekvens, som ni sedan delar med Planeten och Universum utanför!



”Och detta är vad vi säger när vi säger att Kärlek är väl förankrat, fullständigt, permanent förankrat på Planeten Jorden, även bland dem som inte är medvetna om det. Det är gjort, det är en avslutad affär! Ja! Det är det! OCH SÅ ÄR DET! Ok, ni har bilden riktigt klar och vi är mycket nöjda med att vi har denna information till er. Inte alla känner det, inte alla är säkra på det, inte alla är säkra på att tidvattnet verkligen har vänt, så att säga, och att alla dessa saker som jag talar om verkligen händer. Men jag försäkrar er att allt detta är Sanning och mycket mer!!!



”Nu deltar vi i största möjliga utsträckning i rening eller vad man kan kalla sanering av toxiciteter. Och med er hjälp och assistans, Kära Ni, får vi jobbet gjort! Ingenting kommer att vara utan proportioner någonstans på Planeten Jorden. Vad betyder det när jag säger utan proportioner? Ingenting kommer att vara så förkrossande i vägen för toxiciteterna att saker börjar gå baklänges. Det finns bara framåt in i den Gyllene Åldern, och det betyder en renare och orörd Planeten Jorden. Ja!



”Och det finns många giftiga känslor som flyger omkring nu. Men så länge som ni behåller er Kärlek och er visshet om att Kärlek finns segrar, den har segrat, den segrar och den ska fortsätta att göra så. De giftiga känslorna kommer inte riktigt att inverka negativt på er, men ni kan observera dem, och ni kan se var ni kan hjälpa till.



”Samhällen är precis vad de låter som. De är platser där människor och medlemmar av resten av Moder Gaias riken samlas i vanligt förekommande, gemensamma uppdrag, kanske. Kanske finns det ett samhälle som vill odla mat för att försörja sig själv, och för att dela med en grannkommun, och kanske finns det ett annat samhälle där musiker vill samlas, och så vidare. Detta överskrider gränser Kära Ni, förstår ni? Gränser är användbara nu. De har ett syfte, men det finns inte riktigt något sådant i de högre dimensionella nivåerna.



”Så börja tänka i termer av att vara en hjälpare först och främst i ert samhälle. Och ert samhälle definieras som utan gränser, som grupper av människor som delar en gemensam sak, gemensamma mål, gemensamma passioner. Så ni kan ha några grannar som knyts samman eller ni kan vara i gemenskap med en eller flera vackra varelser tvärsöver världen från där ni geografiskt befinner er. Det gör ingen skillnad!



”Gränser har varit ett lämpligt – ett mycket lämpligt objekt - att strida över. De har tjänat Planeten Jorden ganska bra med att skapa krig, har de inte? Även gränser mellan grannar kan skapa konflikter och ilska som fortsätter och fortsätter, ut ur generationen där de har sitt ursprung och vidare till ättlingarna. De har tjänat ett syfte att skapa erfarenheter, så att världen kan se på erfarenheterna och komma ihåg varför det är så att gränserna har bidragit så mycket till krig och inte så mycket till Fred, om ni verkligen vill titta på det. För när ni säger: ’Okej vi ska skapa en gräns, vi ska skapa en gräns här, vad gör den? Tja, för det första är gräset alltid grönare, är det inte? Och så har ni folk på både sidor om gränsen som säger, ’Hmm, jag skulle verkligen vilja flytta den här gränsen utåt från min del av landet.’



”Det är när gränserna tas ner som Kärlek visar sig universellt!!! Titta på den mycket berömda gräns som skapades under era livstider, Kära Ni, eller under några av era livstider, ska vi säga. Vi vet att ni alla föryngras ändå, så åren i kalendern gör inte mycket skillnad, men vi säger det bara för hanshistoria/henneshistoria (history/herstory). Titta på Berlinmuren. Det var en gräns! Hela världen fokuserade på Berlinmuren. Hela världen grät av sorg över just den muren. Och hela världen hurrade när den gränsen föll!!! Inte bara de varelser som levde på endera sidan muren, men det var över hela världen och utanför. Ni kan ha hört ett och annat hurra från oss också, eftersom vi fanns med varenda en av er i Hjärtat och i Glädje när den gränsen föll!



”Så tänk på gemenskap. Tänk på era passioner, tänk på era grannar om ni vill, er familj, och tänk på vad det är ni ska göra med ert kommande överflöd. De av er som kommer att få bankkonton i St. Germains bank, de av er som kommer att ta emot gåvor från dem som får välståndsmedel från humanitära projekt – ert enda stora uppdrag med dessa dollar är att spendera dem!!! Men det finns så många sätt som ni kan spendera dem på. Vad ni än gör med dem – gör det med ert Hjärta och med er passion! Alla kommer att få så mycket överflöd, och det kommer att komma fort och möjligheterna att spendera dem kommer att finnas där.



”De nya teknikerna är till stor del här. Vi tar dem med oss – vi har faktiskt redan placerat dem på vad ni skulle kalla säkra platser, redo att delas ut. Vi har frön med oss, Kära Ni, frön som kan ge återväxt i en gammelskog på så kort tid som en månad efter er kalender; frön som kan producera grödor för att föda hela planeten på så kort tid som en vecka efter er kalender! Vi har tekniker för att bygga. Kommer ni ihåg replikatorer? O ja. Vi har, låt oss säga distributionscentraler, fulla av replikatorer redan. Så det är inte så att vi var rätt ute på huvudgatan med en stor skylt, ’Få din Replikator här!’ För övrigt är det gratis, eller det kommer att kosta ett litet, bara ett litet korn av ert nya överflöd, om det är det bästa sättet att ställa upp det på. Ni förstår, vi behöver samarbeta med människor som har klivit fram och redan indikerat att de vill samarbeta med oss.



”Förresten finns ni på den listan, var och en av er. Det är helt enkelt bara för er att säga er passion. Och, ja, vi respekterar er integritet. Vi har en ansvarsfriskrivning på det – ert privatliv är ert! Om ni väljer att vi inte får se vad er passion är, så att vi kan möta er i ert passionsläge, är det helt korrekt. Om ni vill ge oss tillstånd behöver ni bara säga, ’Jag ger er tillstånd att se vad min passion är, för jag är redo att stiga in i dess livsstil!’ Hur lätt är det? Och om ni inte har varje lite detalj på plats, desto bättre eftersom saker förändras ständigt. Tidslinjerna förändras, detaljerna förändras. De måste!



”Låt mig nu se – vad finns det mer som kommer att ge er Glädje? Åh, energi, energi, energi, vi talar om all slags energi. Vi talar om er energi-föryngring – ja, kolla, det är på listan! Det är stora tider och det kommer att hända riktigt fort. Energi till drivkraft – ni har alla dessa underbara maskiner, men de är ganska ålderdomliga och behöver inte längre drivas med vad ni kallar sladden och ’emf’, och så vidare, och så vidare. Det finns nya sätt att komma åt energi som är tysta.



” Föreställ er att varje gång ni håller er hårtork mot huvudet, och ni vet inte bara att ni får en del ’EMF’ som kommer i er väg, utan också lite oljud. Föreställ dig det tills ni kommer dit där ni faktiskt bara framkallar era drömmars frisyr, eller bara hår, om det skulle vara fallet. Föreställ er att ni i absolut tystnad kan få ert hår att falla på det sätt ni vill ha det – inte fälla – falla, i ett mönster som ni väljer, och i nästa stund kan ni ändra det eftersom ni kommer att ha en magisk apparat som inte kommer att avge några gifter. Jag kanske till och med går så långt att jag säger att det kommer att bli hälsosamt för er, och det kommer inte att göra några ljud!



”Ni kommer att höra era egna röster, era röster av era Guider, era röster av era Högre Jag, era röster av er Gudomlighet, och av era Hjärtan, Kära Ni, mycket lättare när man inte har så mycket ljudförorening. Vad tror ni om det? Vad tror ni om det? Och vi kommer att ge löpande hjälp och stöd. Vill ni lära er lite musik från sfärerna; vill ni kommunicera med djuren, vill ni göra det ena, vill ni göra det andra – säg det, låt era passioner visa sig!!! Gör en lista. Vad sägs om när vi har avslutat detta samtal, och när ni kommer tillbaka ner till 3D Jorden, eller var ni nu än vill komma tillbaka till – det finns ingenting som säger att ni inte kan stanna i de Högre Dimensionerna om ni vill – kanske ni vill göra en Passionslista! Vad har ni passion för? Allt är bra, allt är värt det, så länge som det är höga vibrationer, så länge som det kommer från Kärleken! Och börja sedan säga, ’Och så är det! DET ÄR GJORT!!!’



”Jo, jag är så glad att vara här, och jag har gett er rapporter om vad som redan påbjudits för Planeten Jorden. Och så vill jag tacka er, Kära Ni, alla ni som har kommit, alla ni som kommer när ni läser, eller lyssnar igen, till det som vi ger som vårt meddelande till er. Det kommer från våra Hjärtan; det är Sanning, och över allt annat, är det vår obegränsade och oändliga Glädje att vara så välsignade av er medvetna närvaro med oss! Och, o ja, eftersom ni är här ger ni dessa ord kraft att nå långt bortom där ni är, till att gå ut till hela Planeten. Älskade Jorden glänser i Solen och utstrålar ett ständigt budskap om Kärlek och Glädje och den Frid som övergår allt förstånd, sannerligen. ”Och så är det! Salut!”



http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=71148927&msgid=974976&act=H25C&c=363026&destination=http%3A%2F%2Fwww.ashtarontheroad.com%2Fascension_new_technology.html



Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se



* Sekhmet's Crystal Exercise - 'Healing Mother Gaia,' will be published in a later email.



** http://www.ashtarontheroad.com/tara__rama_news_reports.html



*** Ashtar's Preview. Also here:



http://www.facebook.com/pages/Ashtar-On-The-Road/181825795227386



**** http://www.ashtarontheroad.com/change_dark_hats_to_white.html





No comments: