viglink.com

Thursday, July 26, 2012

Er intention är av största vikt nu, som alltid

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 24 juli 2012



Idag skall vi tala om händelserna som händer på er planet med allt högre frekvens, men vilka inte än har fullt förståtts av majoriteten av ert folk.



Varje dag så ser ni nu fler och fler av er finansiella elit som häktas för sina kriminella sätt. Det tänker på sig själva som ovan lagen. Det var i själva verket målsättningen med många av de nya regleringarna och förändringarna. Det finns dock fortfarande krafter kvar som kriminella undersökare vilka inte är bundna till dem och de finner vägar för att föra dem inför rätta. Inte än, även om vissa har imponerande titlar, så har det inte börjat nå de tysta osedda manipulatorerna. Vi kan dock försäkra er att de ser hur det är på väg.



Vi säger er detta så att ni kan slappna av då det gäller detta ämne. Det finns andra som har tagit på sig uppgiften att frigöra er från den betungande bördan som har tyngt er. Åter andra kommer att se till att rensa ut de mindre än ärliga från era regeringar. Det blir inte så svårt när väl kassachefen inte kan betala längre.



Vi förstår att ni kände det som att inget hände för er, och att allt var tomma löften. Vi ber er nu att se omkring er och se att händer som lovat. Slappna nu av och ta bort så mycket av er uppmärksamhet från denna process som är möjligt. Utan tvekan så är det viktigaste för er nu er egen uppstigning. Det är, när allt kommer omkring, anledningen för allt annat.



Mycket skickas till er nu från många kanaler, vilket kommer att tjäna till att hjälpa till med att rensa ut era rädslor och vanor. Detta är mycket viktig för er snabba tillväxt. Alla ansträngningar som ni gör nu ger mer resultat än någonsin tidigare. Varje gång startar ni från en högre och mer förfinad nivå. Er intention är av största viktig nu, som alltid. Finn och håll i era hjärtan den allra högsta bilden av ert Jag, vilket ni i sanning är. Vi lovar er att det inte kommer att komma i närheten men det får duga. Och då ni växer varje dag och lär er mer om vilka ni är, så kommer det att ändras och växa också. Bjud in Jaget att hysa in sig i ert hjärta. Agera som om det redan är ni. Ni har ett uttryck som får oss le, ”Låtsas till att ni kan”. I detta fall är det mer en fråga om att ”Låtsas till att ni finner att det redan är sant”.



Snart kommer vi att introducera er till andra som kommer att medverka i våra konversationer. Tills vi talar igen, behåll er kärlek och fred och dela den med alla. God dag, mina kära vänner.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: