viglink.com

Sunday, July 8, 2012

Väderförhållandena


Veckomeddelande från Saint Hilarion
Via Marlene Swetlishoff

1-7 juli, 2012


Mina Kära

Över hela er värld håller väderförhållandena på att förändras och de skapar en stor upprensning när gamla stagnerade energier löses upp och försvinner. Dessa väderavvikelser kommer att fortsätta när mänskligheten släpper allt det som inte är Kärlek från sina Väsen. Den stora transformationen av allt fortsätter med oförminskad styrka när de nya högre energierna från Kosmos kommer in i atmosfären. Tappa inte modet under dessa tider, Mina Kära, och hjälp varandra när det behövs.

När de gamla uttryckssätten är upplösta i detta högre Ljus, kommer mer Ljus in i cellerna för att ta dess plats, och detta upplevs av mänskligheten på en mycket djup nivå. När mer Ljus kommer in i ert personliga energifält aktiveras ert DNA och fler strängar av det lyser upp ert inre. Era fyra lägre kroppar är i en omvandlingsprocess, som aldrig tidigare har inträffat med så många människor samtidigt, och det kommer att fortsätta att bli många tecken på denna process under tiden den äger rum. Dessa förändringar kan röra upp känslor som utlöses av hågkomster av gamla problem som fortfarande behöver bli granskade, erkända, accepterade och sedan släppta.

Det är därför vi råder er att vara snälla, förstående och kärleksfulla mot er själva. Det finns många djupt inbäddade tankar och historier inom er som kommer från tidigare generationer, som genetiskt har förts vidare genom DNA-kodningen och eftersom de har aktiverats till liv igen, kommer de att passera genom era fyra lägre kroppar. Om ni inte engagerar er eller tar till er dessa historier utan bara observerar dem, så kommer de att försvinna. Era kroppar är levande bibliotek av allt som tidigare har hänt, så historierna i dem som har förts vidare genom era släktlinjer kommer att aktiveras. Observera dem objektivt så kommer de att försvinna.

Många av er som frivilligt och medvetet har valt att gå igenom denna process kommer att uppleva längre perioder av glädje inom er och ni kommer också att känna mer och mer att allt är väl, allt är perfekt. En djup tillit i er kontakt med Källan kommer att bli tydlig i allt som ni upplever, och när denna känsla av glädje kvarstår kommer underbara synkroniseringar att uppstå i ert personliga liv som kommer att föra med sig mer av denna känsla till er, och kommer att bli ett normalt sätt för er att leva och uttrycka er.

Var medvetna om att alla gamla sorgliga historier försvinner och ni och alla andra i er värld blir förnyade på varje nivå av ert Väsen. Ni och Jorden och alla Hennes invånare får en nystart, ett nytt liv. Känn glädje i denna vetskap och upprätthåll er balans och jämvikt hela tiden i allt som händer. Behåll lugnet i stormen av förändringar som sker runtom er. Le ofta och praktisera medvetet medkänsla för er själva och andra. Ni påverkar mer än ni tror genom er närvaro.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com 

No comments: