viglink.com

Monday, July 23, 2012

Fokusera er mer på er egen transformation...



Ärkeängeln Michael via Ron Head, 22 juli 2012

Fokusera er mer på er egen transformation av ert jag och mindre på kaoset som omger er.

Ni närmar er snabbt tiden som är känt som Lejonporten. Återigen så kommer energierna som flödar till och igenom er att höjas en till nivå. Vid det här laget, så vet de som läser dessa meddelanden att vi kommer att råda er att öppna er själva helt fullt till vad det än må ge er.

Eftersom ni har vant er vid dessa trappstegsliknande ökningarna så kan ni assimilera dem med lätthet. Detta kommer att bli en stor förändring, men det bör inte orsaka er onödigt obehag. Ökningarna är nödvändiga för att förbereda er för vad som ligger inför er. Vi kan dock säga att ni som har valt att göra denna resa uppväckta och medvetna hanterar det mycket väl. Om vi skulle ge mer råd vid denna tid så skulle det vara för er att fokusera på er egen transformation av ert jag och mindre på kaoset som omger er.

Ni vet att allt måste förändras. Ni vet att det blir många försök till att distrahera er. Ge inte dessa någon uppmärksamhet annat än att skicka kärlek och helande till de som är mest drabbade. De är fallna kamrater på vägen. De kommer att bli ärade för allt de har valt att uppleva. Omge dem i ljus och gå vidare, så att deras bortgång inte blir förgäves.

De som slår blint omkring sig nu i sina försök att undvika den oundvikliga segern av den Gudomliga Viljan upptäcker att färre och färre av er kan nu luras av deras upprepade mönster av samvetslöst blodbad. Deras tidigare kriminella agerande exponeras nu för vad det är. De finner det omöjlig att gömma sig. De bakom vilka de alltid har kunna gömma sig vänder sig nu emot dem. När man för evigt bara har levt för sina egna intressen så finner man nu att man inte har några allierade som man kan lita på.

De som alltid har förefallit, åtminstone för sig själva, att inte ha någon makt alls börjar att känna den enorma kraft som de i sanning har. Nu kommer ni börja se hur den nya världen av mänskligheten kommer att börja höja sig från den gamla. Mycket lite mer exponering av det korrupta kommer att vara nödvändigt för att tippa balansen. Förnekande kommer inte längre att vara möjligt.

Under tiden, då de som är bäst kapabla att utföra dessa ting fortsätter att driva på, så är det viktigt för er att bibehålla er mycket bestämda övertygelse av att rensa ut all negativitet från era liv. Vad än det är som dyker upp för er att hantera vid denna tid så är det bara en sista chans för er att bevisa för er själva att ni har lärt er vad det är ni har kommit för att lära er. Tacka det för lärdomen och låt det gå vidare. Ni kommer snart att finna er själva utom räckhåll för dessa ting. I själva verket så kommer ni att förundras över att de kunde ha påverkat er alls.

Er nya värld närmar sig nu. Där det fanns lögner och undanflykter blir det öppenhet och sanning. Där det fanns brist blir det överflöd. Där det fanns sorg blir det glädje. Där det fanns hat kommer kärlek. Och ni skall veta kära bröder och systrar allt detta kommer att ha gjorts av er. När det har blivit den uppenbara sanningen så kommer det att finnas mycket, mycket mer hjälp och helande tillgänglig åt er. Er vackra värld, vilken redan nu får er att tappa andan, kommer att blomma ut som den inte har gjort på många tusentals år.

Under dessa nästa veckor så kommer ni känna oss nära er om ni försöker. Var inte blyga att be om vår hjälp om ni behöver det. Vi är i varje av era ögonblick av den anledningen. Inget förtjuser oss mer än er kommunikation med oss. Vi älskar er som vår familj. Snart talar vi igen. God dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: