viglink.com

Friday, July 13, 2012

Hälsningar från Rymdskepp Alfa!



Kris-Won, den 11 juli, 2012

Det faktum att jag inte skriver till er så ofta som jag brukade betyder absolut inte att jag har glömt er, kära bröder och systrar.

Det finns dock andra frågor som kräver min fulla uppmärksamhet, för om vi vill hjälpa människorna på den här vackra, blå planeten att gå över till en högre sfär, så förtjänar en sådan åtgärd att vi går in i uppgiften helt och hållet, vilket lämnar oss lite tid för andra saker. För att uppnå detta mål har vi alla kommit hit och vi gör det med stor glädje och engagemang, eftersom vi vet att i slutändan kommer våra ansträngningar, som inte är små, att krönas med framgång.

För att ni inte skall tro att jag har brutit min kommunikation med er har jag nu gått ner än en gång för att ta kontakt med min kontaktperson och sända er ett budskap där jag skulle vilja fortsätta med att lägga in hopp i era hjärtan. Och jag vill be er, snälla, att ha lite tålamod, vänta till ögonblicket för er slutliga befrielse som vi alla vet att ni önskar skall komma, ju förr ju bättre.

Ni vet hur man reagerar på ett sublimt sätt, även hur man spontant och osjälviskt erbjuder sig själv att hjälpa, något som vi uppskattar mycket. Det är med detta bilaterala samarbete bland alla civilisationer som besöker er i dessa tider av stora förändringar, och bistånd från er alla, våra värderade Jordallierade, som vi kommer att kunna besegra de bakåtsträvande mörka krafterna, ingen tvekan om det. De är nu i sina dödsryckningar och försöker förgäves överleva medan de fortfarande är förankrade i sina gamla livsstilar.

En ny Gyllene Era närmar sig, i vilken det inte kommer att finnas utrymme för de som ännu låtsas fortsätta med den trend som existerat fram till nu. Det är bara några få människor som är utrustade med en oerhörd makt och som låtsas att de kan fortsätta med att dominera de flesta av sina medmänniskor, totalt främmande för deras lidande och umbäranden.

Varelser från Sirius, Orion, Plejaderna och Andromeda, samt många andra civilisationer, är här för att förena sina ansträngningar för att ta bort alla dessa människor med mörka hjärtan och miserabla sinnen från sina plattformer av förslavande makt och etablera, tillsammans med e,r en ny ordning som är baserad på jämlikhet, kärlek och broderskap.

Ett nytt och aldrig tidigare skådat och absolut revolutionerande system kommer att förändra det föråldrade, ekonomiska systemet som de låtsas förlänga. Men deras tid har kommit till sitt slut och trots misslyckandet med att få dem att ändra attityd så är vi nu skyldiga att, tillsammans med våra Jordallierade, ta bort dem från makten och förändra det politiska ledarskapet till personer som verkligen är intresserade av att främja medborgarnas välfärd, utveckling av era städer och samtidigt skydda den miljö där ni lever.

Vår kärleksfulla och storsinta Skapare har försett er med en utomordentligt vacker natur på den här planeten Jorden, och det är er plikt att ta hand om den, för ni är dess invånare, ni är en del av henne, och bör vara de som huvudsakligen är intresserade av att upprätthålla Gaias skönhet och renhet. Precis som hon tidigare var och nu skall ni hjälpa henne att återhämta sig, hela sig och rena hennes planets jord, vatten, inre eld (magma), luft (atmosfär) och eter.

Allt det där skall ske utan att spara några ansträngningar, för rengöring, rening och underhåll av de fem elementen som utgör er fysiska natur är av avgörande betydelse för att senare uppnå ett mycket mer ambitiöst och transcendentalt mål, som är den andliga förbättringen av människan på den här planeten.

Så snart ni har upplevt denna inre, andliga utveckling, så snart ni har förångat gemenhet och vanor som lämnats kvar i era lägre kroppar och ni har omvandlat dem till gudomliga dygder och egenskaper. Då kommer ni att bli verkliga människor, långt från de djuriska instinktena, som omfattar kärlekfulla och broderliga känslor som är passande hos de himmelska varelser ni är i denna Nya Era som vi har meddelat tidigare.

Det blir då ni kommer att bli i linje med de framstående varelser som finns inom Galaktiska Federationen, reserverad endast för civilisationer som har lärt sig att samexistera med samma principer som änglar och varelser med stor visdom lever i och som bebor det oändliga Universum.

Det kommer att bli med stor tillfredsställelse från vår sida vi välkomnar er till vår Federation där vi kommer att samexistera med glädjerikt samarbete och stor hjärtlighet.

Frid och kärlek.

Källa: Commander Sohin.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

---------------------------------------------------------

No comments: