viglink.com

Friday, July 20, 2012

Kära Ni, Jag är Sananda!

Sananda, 18 juli 2012


Mitt meddelande idag till er är mycket enkelt; tillåt er inte att störas, varken mentalt eller emotionellt! Vad som än inträffar i ert liv! Var snälla och förstå att detta är mycket viktigt i denna fas i er värld, eftersom detta är ERT bidrag till en grundläggande förändring.

Ni KAN göra detta, eftersom ni alltid har varit härskare i ert eget liv, men många av er visste inte detta. Ni har uppfostrats med förståelsen att ni är underlägsna era tankar och känslor och att de bara händer er!

Men detta är inte sant! Det är upp till er vad ni väljer att tillåta ockupera ert medvetande! Tankar är inte lagrade i er hjärna, men de är en del av ett större vibrationsfält i vilken er hjärna existerar. Tankar, som ni vet, är vågor som rör sig genom er hjärna och ni kan välja, vilka tankar ni vill ha, vilka tankar ni vill använda och repetera eftersom ni har erkänt deras sanning och värde.

De flesta av er har inte uppfostrats i förståelsen, hur ni klokt skall välja vad ni vill tänka! Så denna kapacitet är nu ganska svag i de flesta av er, eftersom ni inte lärde er hur ni skulle handskas med dessa vågor från tidig ålder i ert liv. Nu är ni vana vid att bara känna och vara som ett offer för era tankar, men detta är bara så därför att ni har fåtts att tro att ni är det.

De flesta av er är emellertid medvetna om att känslor följer era tankar och ju längre ni repeterar en tanke, oavsett om den är behaglig eller obehaglig, ju tydligare alstras vissa känslor. Så snart som tankarna är kopplade till respektive känslor, vad ni skapar ser ut att bli sanna för er och ni börjar sätta i rörelse dess påtagliga manifestation förr eller senare i ert liv.

Nu vet ni också att så mycket som positiva tankar skapar positiva känslor och händelser, som höjer ert energifält, så skapar dessa negativa tankar negativa känslor och händelser, och detta försvagar ert energifält. Er vibration blir tätare och tyngre, lycka och lätthet försvinner och ni blir lättare benägna att bli manipulerade av de som vill härska över er.

Det är min djupaste önskan att påminna er om denna onda cirkel av era egna negativa skapelser, som börjar i er hjärna så fort som ni börjar att vila på en viss idé och uppfattning, som inte är av Gudomligt ursprung. Det är mycket viktigt att ni praktiserar dagligen och mer och mer konstant med att observera ert tankemönster, och avsiktligt ersätter negativa mönster med vad som känns rätt och får er att känna er glada och belåtna.

Och om ni även vill fortsätta ett steg till: överlämna ert hjärta till den lycksaliga Gudomliga Verkligheten och bli så inspirerade och fria från begränsningar när de uppstår i dualiteten.

Genom att stadigt välja lycka hindrar ni negativa vibrationer och varelser, som fortfarande klamrar sig fast på er planet, att bli förstärkta igen och igen.

Ni behöver bli medvetna om att det är upp till er att motstå och förändra denna täthet och låga vibrationsfält som håller mänskligheten i sitt nuvarande tillstånd av fångenskap. Detta är verkligen ert fängelse!

Därför, för ert eget välmående, kom ihåg att föda era tankar med känslan av kärlek, i första hand, så att negativa känslor inte kan uppstå! Föd era tankar med hjärtats tolerans, så att onödiga konflikter inte kan uppstå! Föd era tankar med ert hjärtas jämnmod, så att aggresiva tankar inte kan uppstå! Och så skapar ni er nya värld!

Kära ni, detta är er stora inlärningsprocess, och ni kom alla hit för att förstå vad ni kan göra för att stödja denna strålande mänskliga frigörelse! Ni har alla redskapen alltid tillgängligt, att göra detta, de är ert egna medfödda mänskliga arv. Ni behöver inte söka någon annanstans, eftersom ni är direkt utrustade med ert Gudagivna mänskliga medvetande och medvetenheten att ta denna medvetna process i anspråk.

Detta har ingenting med moral att göra! Det är inte en religiös uppgift eller fromhet eller att vara en "god" person, som sträver efter en belöning! Detta är en uppgift som ni vill göra, eftersom ni vill öva på er sanna Gudomliga natur, ni vill förändra er värld för er egen skull, välbefinnande och lycka, och därigenom för alla andra!

Därför är det det största tjänande ni kan göra nu, att hålla er ande högt och er energikropp i så kraftfull vibration som möjligt, fria från störningar, vad som än händer med er och i er värld, eftersom ni behåller den i ett kärleksfullt och fridfullt hjärta.

Vad ni än försummar kommer inte att vårdas och stödjas och det måste försvinna och förgå, speciellt nu i den stora Välsignelsen av Gudomligt Ljus, som vill etablera sig på er planet!

Jag Är med er, kära Ni, med mitt Hjärtas Kärlek, för att inspirera er att lita på ert Eget.

Jag Är Sananda på tröskeln till det Galaktiska Centret.

Meddelande förmedlat via Ute

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/07/message-form-sananda-10-task-to-change.html

No comments: