viglink.com

Sunday, July 15, 2012

Den Nya Jordens Födelse



Meddelande från Arkturierna





Hälsningar ni kära uppstigna. Vi, Arkturierna, är här för att assistera er under er uppstigning. När vi tittar på er aura ser vi att ert ego förminskas mer och mer för varje dag. Medan ert ego en gång var en dominerande komponent av er förmåga att överleva fysiskt, har det nu blivit ett sätt att fungera i en verklighet som närmar sig sin fullbordan.

Känn hur ert en gång så dominanta ego, med sina många kränkningar och skyddsutrustningar, nu har blivit ett ”gammaldags sätt att hantera det dagliga livet”...

Känn nu hur er hjärna har expanderat till sitt naturliga multidimensionella tänkande och ert hjärta har omvandlat sin energi till villkorslös kärlek ...

Känn hur denna kraft av villkorslös kärlek utvidgar ert medvetande bortom er tredimensionella jordiska farkost, genom den fjärde dimensionens aura och in till den valda femte dimensionens verklighet ...

Vilken verklighet väljer ni att uppleva?

Vill ni uppleva en verklighet av flödande, villkorslös kärlek och expanderande ljus, eller vill ni uppleva en verklighet av skrämmande möjligheter?

Kommer ni ihåg att ni har ett val?

Att komma ihåg att ni är skaparna av era egna verkligheter är ett hjälpmedel, genom vilket ni kan släppa de sista resterna av ert beroende av den tredje dimensionens illusion. En grundläggande illusion av den tredje dimensionen är illusionen av polaritet. Frekvensen i den tredje dimensionen är så långsam att endast kanten av ett energispektrum kan uppfattas. Till exempel, er tredimensionella uppfattningsförmåga upplever ofta spektrumet av villkorslös kärlek som ”rädsla” på ett sätt och ”villkorlig kärlek” på ett annat.

Som ni vet, villkorlig kärlek är en av de främsta orsakerna till rädsla, eftersom någon förutsätter att ni är ”tillräckligt bra” för att ta emot deras kärlek. Att försöka bli tillräckligt bra för att få kärlek förminskar er till tredimensionellt medvetande och begränsar er uppfattningsförmåga. Dessutom kan villkorlig kärlek få er att känner som om ni vore ett offer, som inte längre kan finna lugn och ro.

Det är ofta sant att ett tredimensionellt medvetande inte erbjuder mycket sinnesfrid. Lyckligtvis kan tron på en Högre Makt erbjuda lite lättnad. Men denna Högre Makt var alltför ofta begränsad till en dominant och krävande kraft, som hade makt över er. Därför kunde denna Högre Makt inte ge er så mycket sinnesfrid, eftersom sinnesfrid måste komma inifrån.

Nu har ni ökat ert medvetande tillräckligt för att uppfatta den fjärde dimensionens verklighet, där mer av energin emellan är märkbar runt de polariserade kanterna. Av denna nya information inser ni att de yttersta kanterna i varje given polaritet är väldigt lika.

Med denna insikt blir ni nyfikna på vad mer som kan finns emellan dessa polariteter. Det måste finnas något emellan dessa kanter som är Kärnan av dessa polariteter. Med en djupare inspektion kommer ni att upptäcka att rädsla och villkorlig kärlek är ytterligheter av villkorslös kärlek. I villkorslös kärlek ryms ingen rädsla och ingen villkorlig kärlek. Men detta spektrums kanter blev förvrängda i den tredje dimensionen till att bli rädsla och villkorlig kärlek.

Omvänt, Kärnan i detta spektrum, villkorslös kärlek, är för evigt förankrat i den Ende av den femte dimensionen och bortom. I själva verket är Kärnan i varje Gudomlig Egenskap förankrad i Gud. När dessa Egenskapers frekvenser, såsom villkorslös kärlek, sänks ner till tredje/fjärde dimensionella frekvensuttryck blir de förvrängda av den lägre verklighetens resonans. Denna snedvridning av oändliga Gudomliga Egenskaper skapar en illusion av separation mellan ytterligheter.

Därför är polariteten kärlek/rädsla faktiskt ett spektrum av:

Villkorlig kärlek -----------Villkorslös Kärlek-------------Rädsla.

Villkorslös Kärlek är Kärnan i denna polaritet.

Som vi har sagt många gånger, verkligheten har intervaller av resonanser och varje intervall ger återklang av den frekvensen. Kärlek i fjärde dimensionen, med undantag av det Lägre Astrala Planet, är inte så villkorlig som den är på det fysiska planet, och fjärde dimensionens rädsla är mindre giftig än på det fysiska planet.

http://www.multidimensions.com/Unconscious/uncon_dreams_travel.html fourth dimensional Sub-planes

När ni förflyttar ert medvetande bortom de Lägre Astrala Planet, vilket är en ännu lägre frekvens än den tredje dimensionen, och genom den fjärde dimensionens verkligheter, har varje fyrdimensionellt underplan (sub-plane) mindre och mindre polaritet. Polariteten minskar därför att ju fortare de högre dimensionernas molekyler snurrar, desto mindre separation och mer enhet skapas.

Dessutom är medvetandets tillstånd som låter er besöka den högre verkligheten fylld med mer andlighet och mindre materia. Det är den tredje dimensionen som skapar de långsammare rotationsfrekvenserna, som i sin tur skapar illusionen av separation.

Allt är förbundet med högre frekvensmolekyler, som inte kan uppfattas med era tredimensionella sinnen. När ert medvetande ger genklang till de högre frekvenserna, kommer era multidimensionella uppfattningsförmågor att bli direktanslutna för att avslöja mer och mer av det som finns emellan kanterna i varje spektrum.

Det Lägre Astrala Planets underplan i den fjärde dimensionen, vilken ger resonans till en ännu lägre frekvens än det fysiska planet, visar bara de lägsta frekvenserna av villkorslös kärlek som är extrem rädsla och kärlek som är förbunden med dominerande villkor och regler. Sedan när ert medvetande höjs till nästa fyrdimensionella underplan, det Emotionella Planet, finns det mindre rädsla och kärleken är mindre villkorlig.

I den fjärde dimensionens Mentala Plan kan ni uppfatta kärleksfrekvenser som är mer villkorslösa och rädsla som är mer hanterbar. Orsaksplanet (the causal plane) visar hur rädsla och villkorlig kärlek samspelar och skapar varandra, och det Andliga Planet vägleder er till er JAG ÄR Närvaro, som väntar på er på tröskeln till femte dimensionen.

Denna tröskel är Regnbågsbron, som gradvis bryter ner alla polariteter av tredje/fjärde dimensionellt ljus och jordbundna medvetanden in till den Ende av femte dimensionen och bortom. Det är i denna Ende som Kärnan, den högre frekvensens källa/Gudomliga Egenskaper, av alla polariteter existerar. Att gå över Regnbågsbron låter er bryta ner alla polariteterna in till den Enheten av multidimensionellt ljus och villkorslös kärlek.

När ert medvetande, om så bara kortfattat, besöker denna frekvens av verkligheten och upplever känslan av villkorslös kärlek, vill ni aldrig mer uppleva rädsla eller villkorlig kärlek på samman sätt. Ni kommer att komma ihåg att Kärnan av varje ytterlighet inte ligger i någon extern källa eller hos någon jordbunden ledare, utan inom ert eget multidimensionella medvetande som styr er inre resa in i de högre frekvensernas verklighet.

I detta ögonblick börjar ni förstå att ni bara kan förändra er fysiska verklighet på samma sätt som ni förändrar er själva, vilket är genom att fylla det med villkorslös kärlek. Villkorslös kärlek är Kärnan i polariteten av villkorlig kärlek och rädsla. Det var villkorlig kärlek och rädsla som drog ner ert medvetande och separerade er från er egen Gudomliga Kvalitè av villkorslös kärlek. Därför är det villkorslös kärlek som kommer att hela ert sårade ego och förena er med de högre uttrycken av ert Multidimensionella Jag.

Ni förstår också, att spela Polaritetsspelet fokuserar er uppmärksamhet på själva epitetet villkorlig kärlek och rädsla, som ni önskar frigöra från er verklighet. Denna insikt är ett viktigt ögonblick i er uppstigningsprocess, eftersom ni kommer ihåg att ni har makten att välja att ignorera vad som än drar ner ert medvetande. Sedan kan ni bestämma er för att rikta er uppmärksamhet på det som ni älskar villkorslöst. På det sättet kan ni klara av att uppfatta och delta i högre och högre frekvenser av verkligheten.

När ni väl erinrar er att ni kan välja er version av verkligheten genom att ställa in ert medvetande till den världens frekvens, då vet ni att det enda sättet att ändra en bestämd verklighet är att sänka eller höja dess resonans. Detta är ett faktum som de från Atlantis upptäckte för länge sedan. De upptäckte, om kärleken var villkorlig och rädslan var en ständigt närvarande kraft, att verklighetens frekvenser skulle sjunka i en utsträckning så att majoriteten av dem som levde i den verkligheten, skulle förlora kontakten med sin egen inre Källa av villkorslös kärlek. De som fann en väg att höja sin resonans till verklighetens högre frekvenser, skulle komma att försvinna från 3D-spelet, eftersom de inte längre var begränsade till ett så lågt frekvensuttryck av liv. Många tidigare invånare på den tredimensionella Jorden, valde att återvända gång på gång så att de kunde hjälpa andra genom att grunda och integrera villkorslös kärlek i de lägre uttrycken av verkligheten.

Denna grundning av villkorslös kärlek är lite som att pumpa in helium i en ballong, som först stiger upp mot taket för att därefter långsamt sjunker ner till golvet. Med varje ny tillförsel av helium kan ballongen höja sig högre upp mot taket och bibehålla den positionen under en längre tid. Själva tiden som låter ballongen stanna i taket en längre tid, är själva anledningen till varför ballongen kommer, så småningom, att falla till golvet.

Den enda lösningen på detta dilemma är att lämna tiden och återvända till Nuet av den Ende, i vilken Kärnan av villkorslös kärlek evigt existerar. ”Men hur är det med dem som har åsamkat oss denna rädsla med sina ständiga krav,” kanske ni frågar er. Vårt svar är: ”Vill ni stanna i den lägre verklighetens dimensioner så att ni kan skada dessa som har skadat er? Eller vill ni höja resonansen av den verkligheten in till Kärnan av den Ende, där det inte finns någon villkorlig kärlek och ingen rädsla?”

Vad är ert svar på den frågan? Några av er kanske säger: ”Nej, jag vill bara komma bort från denna verklighet NU.” På detta svarar vi. ”Välsignad vare er uppstigning. Ni kan ge hjälp från de högre frekvenserna.” Andra kanske säger: ”Jag känner mig färdig med dessa upplevelser, men jag vet att jag har ett ansvar för dem som inte kan hitta sitt inre ljus, såväl som mot Gaia som har erbjudit mig detta hem.”

På detta svarar vi: ”Vi är glada att ni upplever ett Enat Medvetande. Därför, vill ni låta oss Ena oss med Er så att vi tillsammans kan skapa en kedja av villkorslös kärlek från Kärnan av den Ende in till Kärnan av er uppstigna Jord? På så sätt kan vi erbjuda en ständig överföring av villkorslös kärlek till er värld, för att hjälpa er i höjandet av den in till den femte dimensionen och bortom.”

Vad är Ert svar på den frågan? Många av er kanske svarar: ”Men hur blir det då med dem som skadade oss och skapade stor rädsla i vår värld?” På det svarar vi: ”Vi är här för att hjälpa er genom att förvara dessa så att de inte längre kan sprida rädsla i er värld. Vi använder ordet förvara hellre än fängsla eller arrestera, eftersom förvaring inte är ett straff.”

Förvaring innebär att dessa negativa energier blir isolerade, ungefär som ett virus blir isolerat i ett smittat område. Ett virus, orsaken till sjukdomar, blir isolerat så att det inte kan smitta andra. I en isolering får viruset ingen ”mat” som det kan livnära sig av och inget sätt det kan föra vidare sin ”sjukdom” på till andra eller till planeten. Dock måste bärarna av denna sjukdom hantera sin egen ondska, eftersom de inte längre kan sprida ut den till andra eller planeten.

Som ni alla vet kan ondskan vara mycket smittsamt. Ni kan vara på gott humör, men när ni kommer in i ett rum där flera andra är på dåligt humör, så kan ert goda humör snabbt försvinna. Vi är inte intresserade av att straffa någon, eftersom vi ser den stora bilden av 3D-spelets polaritet. Å andra sidan har vi märkt att polariteterna av rädslan och villkorlig kärlek har blivit mycket extrema vid slutet av denna cykel.

Denna extrema ondska är partisk eftersom det finns många externa källor, som inte är medlemmar av det mänskliga riket, som har tagit över nyckelpositioner i er verklighet. Dock har rädslan påverkat många av era betrodda ledare. ”Rädslans smittbärare” invaderade er verklighet utan att följa den tredje dimensionens ”regler” genom att inkarnera in i er värld. Därför, eftersom de invaderade er värld, kan vi hjälpa er och Gaia genom att förvara dem tillräckligt länge för att de skadade ska återfå sin jämvikt och återvända till sitt sanna Multidimensionella Jag.

Många människor har blivit så nertrampade att de har förlorat allt hopp om en bättre framtid. Med de Mörka förvarade och isolerade från samhället har de, som i grunden är ärliga och kärleksfulla, en större chans att vakna. När de väl har återfått sitt hopp och börjat sin uppstigning måste de ta fullt ansvar för det liv de har skapat, precis som de uppstigna har gjort.

Att bli femtedimensionell är steg ett. Steg två är att förbli femtedimensionell. Om ni är oförmögna att ta fullt ansvar för den verklighet ni har skapat kommer ni inte att kunna behålla kontrollen över er energi. I de högre frekvensernas verkligheter manifesteras alla era tankar och känslor, så om ni har oroliga eller skräckfyllda tankar om att någon annan kommer att skada er, kommer ni att manifestera den verklighet i vilken det kommer att hända.

Att tillfoga någon annan skada är inte möjligt i en högre dimensionell verklighet, som är byggd på ett enat medvetande och villkorslös kärlek. Därför kommer era skräckfyllda tankar att sänka ert medvetande och fjärma det från den Ende och tillbaka in i tredje/fjärde dimensionen. Det bästa skyddet från detta rädslobaserade tänkande är att komma ihåg att ni valde er verklighet innan ni föddes in i ert nuvarande liv. Detta faktum kommer att ge er en bättre känsla för att ni är skaparna av ert eget öde, vilket är Sant.

Med kunskap om och förbindelse med ert sanna Multidimensionella Jag, kommer ni att återfå det högre perspektivet av era otaliga inkarnationer på Jorden. Då kommer ni sannolikt att se att ni också har liv där ni var förlorade till mörkret. Därför ge healing till den versionen av er själva innan ni försöker heala någon annan. Med andra ord, ”Innan ni försöker ta ut grandet ur någon annans öga, ta ut bjälken ur ert eget.”

Innan ni räds en yttre fiende, hitta fienden inom er själva som projicerar bilden av yttre fiender. Sedan kan ni med öppet hjärta ge opartisk medkänsla och villkorslös kärlek till dem ni har uppfattat som era fiender.

Det är genom inre helande av ert skadade ego och Enhet med ert högre uttryck av Jaget som ni kan Bidra till Födelsen av den Nya Jorden!

Vi, Arkturierna, är alltid med er.

Kanaliserat genom Suzanne Liephd

http://suzanneliephd.blogspot.com/

Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.se 

No comments: