viglink.com

Sunday, July 22, 2012

TRANSFORMATIONEN AV ERA KROPPAR OCH VÅRA HAV




DELFINKOLLEKTIVET: 17 juli 2012


Kanaliserad av Méline Lafont.

Kära Ni,

Vi välkomnar er i de nuvarande kraftfulla förändringsmönstren och av Kärlek. Även om ni inte kan se Kärleksenergierna och det inte är alldeles klart för er ifall de kommer till er värld, så kan ni definitivt känna dem i era celler och ert DNA. "Mognadsprocessen" som är inblandad behöver tid att blomma och detta gäller också er. Er kristallina kropp har anpassats och givits en enorm mängd ljuskoder och kärleksenergier. Denna "mognadsprocess" är nu i full drift, något som ni kan känna men ännu inte se. När denna "mognadsprocess" väl är helt klar vad gäller förändringarna i er kropp, så kommer allt runt omkring er snart att följa efter. Som ni redan vet; allting börjar inom er själva! När denna process väl är avslutad, kommer allting annat såväl som er omgivning att följa efter. Ni skapar allt inom er själv.

Den kristallina kroppen är belägen i er fysiska kropp och dess storlek börjar nu expandera. Tack vare ljuskoderna och kärleksenergierna får er kristallina kropp näring för att fullbordas. Denna kropp är gjord av rena ljusceller och den innehåller mer kraftfulla kopplingar än ni redan besitter i er fysiska kropp. När er kristallina kropp väl har vuxit till full storlek kommer den att överträffa er fysiska kropp och kommer att utvidgas utanpå er synliga fysiska kropp. Därför kan det vara så att ni kommer att bli mycket påverkade av dessa förändringar, eftersom ert fysiska hölje måste genomgå väldiga förändringar för att er kristallina kropp skall komma till sitt fulla uttryck. Fysiska obehag såsom hjärtklappning, huvudvärk och yrsel kopplad till en känsla av extrem trötthet kommer att vara några av de olägenheter ni kan uppleva.

Det är en stark press på er fysiska kropp i dessa tider. Inte bara för er kristallina kropps expansion men också för det ihållande besvär i denna dimension av dualitet där högre Ljusenergier kommer in och kräver konstanta justeringar och konstant justering till de lägre vibrationerna av denna tredje Densitet blir riktigt ansträngande. Det ger en känsla av ständigt resande, fram och tillbaka, och varje gång på er väg tillbaka blir det tyngre att hantera allt och att anpassa sig till allt. Varje gång ni genomgår en transformation och reser i medvetande, tar ni ett steg högre och närmare er sanna fulla medvetenhet…Lyckligtvis är ni numera mer anpassade till dessa transformationer och ljusenergier till en sådan grad att svårigheterna ni mötte i början av detta år i anpassning till de högre vibrationerna, nu har blivit ganska lätta för er. Emellertid, att alltid behöva återvända till denna begränsade kropp och till denna värld av låga vibrationer, har nu börjat bli så svåra för er att det känns som om ni pressas in i en liten låda. Det känns mycket obehagligt och det krävs mer och mer tid att återvända och att hantera allt.

Allt i allt detta betyder endast en sak, mina kära, och det är att ni är på god väg att lämna denna värld av dualitet! Detta är en mycket stark signal att ni inte längre skapar dessa mönster och har gjort er av med vanan. Bakom dessa förut nämnda obehagliga upplevelser ligger det faktum att ert undermedvetna har nått en grad av medvetenhet där allting återigen blir kristallklart för er. De saker ni alltid har vetat undermedvetet (men aldrig medvetet) kommer nu snabbt till ytan för att materialisera sig själva. När allt blommar från insidan av er själv kommer ni att vara de första från vilka förändringarna kommer att uppstå ganska uppenbart före innan omvärlden plockar upp det. Ni är på god väg att ha nått en särskild grad av medvetenhet under loppet av dessa sista månader, vars utsträckning nästan blir obegripligt. Tack vare er uthållighet och er Kärlek för varandra och för oss har ni gjort det. Vi drog bara fördelen av dessa dygder för att assistera er i denna process och tills nu med stor framgång kan vi tillägga!

Vi, Delfinkollektivet, hälsar er mycket hjärtligt, kära ni…Vi älskar er så mycket; ni betraktas som vår familj på Jorden och bortom. För närvarande är det en stor reningsprocess som äger rum i våra hav, och vi bidrar väldigt mycket till dess konkretisering tillsammans med våra brorsöner, valarna. Det är redan stora förbättringar i dessa reningar av den en gång på vackra värld i haven, hur som helst, det finns platser som har blivit så förorenade att det kommer att ta tid att återställa dem till deras ursprungliga tillstånd. Rent allmänt har så gott som alla hav nu nått en viss grad av renhet. Allt kommer att glittra igen från havsbottnarna. Alla färger kommer att skina klart igen och våra havsinnevånare känner hur alla vibrationerna i haven snabbt förändras till renhet och till gudomlighet.

Vi är Delfinkollektivet och vi tackar er för ni delade detta meddelande. Vi älskar er!

Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se

Copyright©2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in it entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadeholphininfos.blogspot.com 

No comments: