viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

Ni är hårda som diamanter.




Ärkeängeln Haniel, 29 juli 2012



Detta är den tid ni har väntat på. Känner ni förändringen i vibrationerna, förväntningarna, spänningarna? Trots flera misslyckade försök, kan mörkret av naturliga skäl inte ta över ljuset. En spiral av hopp har stigit upp ur askan och liksom en ohejdbar tornado av kärlek som den är, far den över hela världen. Den är kraftfull och rör sig ganska snabbt och lämnar ingen person, djur eller institution oberörd. Den ödelägger allt som är ohälsosamt och raserar allt som inte är i harmoni med Ljuset. I våra ögon är den levande och gyllene, och den utgår från den djupaste inre kärnan hos dem som har ett medvetet hjärta. Vi menar er, Kära Själar, ni har ett vist och medvetet hjärta. Ni består av ren kärlek. Ni är de som är oförmögna att bli vilseledda av falska löften och trivialiteter. Er tro är orubblig. Och ja, det är helt naturligt för tron att vackla lite från gång till annan.



Bli inte ängsliga när det händer. Vi förväntar oss det av er, eftersom ni fortfarande är så tungt insnärjda i de lägre vibrationerna i era nuvarande mänskliga förhållanden. Men det är genom er tro som ni skall segra och triumfera, och det är genom ert arbete som Guds Vilja fysiskt ska uppenbara sig på er planet. Er styrka, er tro. Er uthållighet trots alla motgångar, och er tro på att det inte finns något att förlora och absolut allt att vinna. Vilka lysande stjärnor ni är! Vi liknar er vid en skattkammare av vackra juveler, för det är hur ni framstår i våra ögon. Ni är hårda som diamanter, mjuka som sammet, skickligt skurna ädelstenar i alla former och färger, gyllene mynt som aldrig mattas. Vi hedrar er ödmjukt för att ni är de ni är.



Det spelar ingen roll att det är så många av er som ännu inte har vaknat. Försök att inte låta detta påverka er beslutsamhet, eller er tanke att allt ert arbete har varit förgäves. Inget kunde vara längre från sanningen, det försäkrar jag er. Detta är de dyrbara sista dagarna i dualiteten. Ni framlever dem nu, och det är bäst att ni tar in allt som en sorts levande historia. Jag kallar dem ”dyrbara,” eftersom ni senare kommer att bli ombedda att berätta för andra om den här tiden, i vilken ni nu lever. Föreställ er själva som upptäcktsresande eller historiker, eftersom det kommer att ge lite guldkant på tillvaron medans ni väntar. Vi har talat om för AuroRa/Bella att hon kommer att bli kallad efter slutförandet av sitt uppdrag, för att presentera sig själv för det Höga Rådet. Hon måste berätta om sina upplevelser och dela med sig av sina personliga intryck av vad hon har sett och känt, och hon kommer att undervisa andra i den konst och de traditioner hon fann mest tilltalande.



Allt i era kulturer kommer inte att filtreras bort, när ni en gång går in i ett 5D tillstånd. Det finns mycket som är vackert och berikande i ert sätt att leva. En väldigt viktig, och enligt min åsikt, ofta förbisedd del av skapandet av er Nya Världs verklighet, är i valet av vilka njutbara aspekter ni vill packa ner och ta med er från denna dimension. Vi ser att ni ofta tänker att detta bara är en tråkig väntetid, men där har ni fel. Ni trodde att den här perioden av väntan skulle vara trist, men tristess är farligt, kom ihåg det. Så nu ger jag er uppgifter som kanske kan mildra tristessen och som kommer att hålla er mer sysselsatta än någonsin. Fler saker att undra över. Ni förstår, varje ögonblick som ni är här är ett ögonblick när ni kan lära er saker och förbereda er för det som ska hända. Använd er tid klokt för även det vanliga begreppet av linjär räkning har potentialen att försvinna på ett ögonblick. Det är intressant att fundera på det här, tycker inte ni det? Hur som helst så kommer ni att förklara vad ”tid” är för dem som aldrig har upplevt den



Ljus är ljus och mörker är bara frånvaron av ljus. Det är allt. Inget mer och inget mindre. Sanningen att säga, mörkret finns egentligen inte alls. Ni har fått höra om och om igen att mörker bara är frånvaron av ljus. Det väntar tålmodigt på att ni ska komma och lysa upp det, och härigenom lyser det som något fint och vackert. Och så blir mörker ljus. Att vara rädd för mörkret är att vara rädd för ingenting alls. Att förakta mörkret är att förakta ljuset på ett barnsligt sätt.



Vi i de Övre Världarna är lika entusiastiska och redo att inleda nästa fas, som ni är. Fäst inget avseende vid nummer och datum. Händelser kommer att ske när fler av er är beredda för dem. Hur mycket tydligare kan det bli? Vår roll är att hjälpa er på alla sätt ni behöver, och att vara omedelbart tillgängliga varhelst och närhelst ni ber om det. En njutbar syn som ni kanske vill föreställa er är att se oss sitta vid en telefon, längta efter att höra er röst och be att ni kommer att ringa upp oss och be oss att vara med i utmaningarna som väntar er framöver. Vi önskar verkligen att vara vid er sida och hjälpa er. Vi är er mest hängivna familj. Glöm inte att vi är här för att hjälpa till.



Ni kanske påskyndar er förflyttning ut ur dualiteten genom att vara fast rotade i Hjärtat, och genom att verka endast från en plats av uppriktighet och kärlek. Kärlek är det som sätter fart på Uppstigningens låga. Det krävs ständig omsorg för att hålla den brinnande. Med varje Själ som vaknar upp, breder infernot ut sig och dess flammor sprids ut i alla riktningar. Varje skur av kärlek, medkänsla och förlåtelse matar den elden så att den brinner högre och ljusare. När ni ger efter för tankar på blodtörst och söker hämnd och vedergällning, är det som att ni släcker Uppstigningens Flammor med iskallt vatten, och lämnar den som en värdelös hög med pyrande glöd. Vi talar om för er om och om igen, förlåt dem ni en gång inte trodde att ni skulle kunna förlåta. Gör det och ni ska se att Uppstigningen kommer snabbt. Tror ni att ni vet bättre och nonchalant avvisar detta råd, som är er rätt enligt Lagen om Fri Vilja? Oh, det är verkligen ert val att göra så, ja det är det. Men var medvetna om att det skulle vara ett stort misstag, och att det inte finns något lämpligare sätt att åstadkomma en effektiv fördröjning än det här. Det har varit många, många sådana fördröjningar tills nu, och alla har berott på den vacklande ljuskvoten på er planet. Gör ert bästa med att förbli konsekventa. Sträva efter att bevara ett klimat av stadigt uppåtgående tillväxt, och snälla, gör allt vad ni kan för att inte låta den kollektiva energin sjunka.



Kärlek, kärlek, kärlek och mer kärlek. Det är vem och vad ni är gjorda av. Var det och visa er själva som den kärleken för hela världen. Känn er fria att öppet ståta med er glans, er godhet och er prakt. Men bara från Hjärtat och inte från ert ego. Behandla alla varelser på ett sådant sätt som ni själva skulle vilja bli behandlade. Visa medkänsla och förlåtelse, oavsett hur hemsk situationen kanske verkat. Omfamna varje upplevelse av dessa livstider som en ovärderlig möjlighet för lärande. Gör dessa saker, och vet att i slutet av vägen väntar ett Paradis. Vi väntar entusiastiskt på er ankomst.



Jag är Haniel



Kanaliserat genom AuroRa Le



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.



Color Plate-Large golden yellow



CHF94.00

No comments: