viglink.com

Thursday, July 26, 2012

Försummade personliga problem kommer upp,


Saul via John Smallman, 25 juli 2012



Försummade personliga problem kommer upp, ibland mycket kraftfullt



Uppvaknandet – den fabulösa händelse som så många ser fram emot med stor förväntan – är på gång enligt schemat, för att inträffa precis som planerat av mänsklighetens kollektiva vilja, vilken nu är tillräckligt i linje med Guds vilja för att se till att det inte blir några bakslag eller tillbakavisande. Slutmålet är tydligt fastställt och kan inte bli förhindrat. Släpp därför all er oro och ängslan. Vad ni har hoppats på, drömt om, bett om och längtat efter är inte ett galet och inbillat koncept, eller ett önsketänkande. Det är Verkligheten, ert eviga hem som illusionen har hållit höljt i dimma och dolt för er alldeles för länge.



Det är, och har alltid varit er avsikt att vakna (ni har bara tillfälligt gått vilse i drömmarnas värld), och ögonblicket för att det ska inträffa närmar sig med stormsteg. Er önskan är att vakna och Guds önskan för er är att ni ska vakna, ni bara lät er själva bli avledda från Verkligheten genom lockelser av illusionen för ett ögonblick eller två, och nu är den inte längre intressant för er. Ni önskar intensivt att vakna och när intensiteten i denna önskan sprids ut bland människor kommer den inte längre att bli negligerad.



Varje människa är engagerad i den oundvikliga processen att ta itu med sina personliga problem, som han/hon har försummat eller förnekat, oavsett vad orsaken har varit, så bryter den igenom hans/hennes medvetande, ibland mycket kraftfullt. För dem som har varit ovetande om sin andliga sida – eller har undvikit att överväga möjligheten att de kanske har en – kan dessa problem, som objudna kommer upp i deras medvetande, framstå som mycket alarmerande. En del kanske tror att de håller på att bli galna, andra att de håller på att få ett nervöst sammanbrott.



För dessa som har haft sina känslor, som de har inbillat sig, helt under kontroll och som har tenderat att döma dem som visar sig känslomässigt svaga, ineffektiva, hysteriska etc., är detta en allvarlig chock. Att bli överväldigad av känslor är oacceptabelt. De kanske söker läkare för medicinska råd och ordineras mediciner, eller kanske ökar sitt alkoholintag eller tar andra droger. Men när effekterna avklingar kommer de inte att kunna strunta i närvaron av dessa problem. De måste bli behandlade och släppta, för den förlåtelsen är viktig både för dem själva och för andra.



Förlåtelse, förlåtelse, förlåtelse – är nyckeln till mental hälsa och inre frid – och ännu mer förlåtelse. Det löser upp skuld och leder till frihet. Utan förlåtelse för er själva, någon annan eller någon grupp som kanske har förolämpat er på något sätt, förblir ni fångna i ett tillstånd av fördömande och beskyllningar, vilket orsakar ständig missbelåtenhet och bedrövelse, eftersom ni hela tiden grubblar över ord och handlingar som begåtts mot er, medan ni frågar er hur människor kan vara så ovänliga och sårande mot er. Om ni lever så här, då är ni förmodligen medvetna om andras lycka, och det framstår ofta som mycket orättvist mot er. Och detta tankemönster bara fortsätter att upprepa sig, utan att erbjuda er varken respit eller lösning, och hindrar er från att leva, glädjas eller uppleva varje ögonblick när det kommer.



För att bli lyckliga måste ni sluta att hela tiden spela dessa eviga gamla mentala band, som påminner er om hur orättvist livet är och hur illa ni har blivit behandlade! Alla som upplever livet i illusionen har lidit ofta och outhärdligt under eoner, och att uppehålla sig vid detta bara distraherar er från att leva och bli medvetna. När ni lever i nuet uppfattar ni all glädje – lyckliga barnskratt, fågelsång, en vacker solnedgång, musik, ett leende från en främling – de finns hela tiden runt omkring er. Hur svårt ert nuvarande liv än är, så finns det alltid ögonblick att glädja sig åt. Så fokusera på dem och inte på era trauman, hur smärtsamma de än kan tyckas vara.



Ni kommer att vakna! Och det är denna kommande händelse ni behöver fokusera er uppmärksamhet på. Allt lidande, elände och all disharmoni, kommer att försvinna och det är verkligen lysande utsikter. Ja, det verkar ofta som om ni har väntat i oändlighet på denna underbara händelse, och medan ni väntat har tvivel och ängslan uppstått. Men bara påminn er själva dagligen att Gud alltid levererar vad Han lovar, och fortsätt att hålla Ljuset högt.



Ni är vägvisarna och fältet av Gudomlig Kärlek, vilket ni har öppnat ert hjärta till för att acceptera och dela, och det flödar genom var och en av er för att hjälpa hela mänskligheten i sitt uppvaknande. Det flödar mer och mer kraftfullt ju närmare ögonblicket för ert uppvaknande kommer. Ni är alla viktiga delar i detta enormt kraftfulla fält, så påminn er själva ofta om att ni är oändligt och för evigt älskade av Gud, och känn värmen, friden, tilliten och över allt annat Kärleken i Hans Gudomliga omfamning när ni väntar på ert oundvikliga inträde i ert naturliga och mest heliga tillstånd. Genom att låta er själva känna allt detta, intensifierar ni era positiva vibrationer som flödar genom och ut från er, och har då en fantastisk effekt på alla ni interagerar med, och detta är orsaken till att ni finns på Jorden i denna tid i Hennes andliga utveckling.



Med så mycket kärlek, Saul.



Kanaliserat genom John Smallman.wordpress.com



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



[Below is the link to my radio interview with Stephen Cook to be broadcast on Wednesday July 25th July at 9.00pm New York time. Afterwards it will be archived and available through the same link to listen to at your convenience, should you choose to do so, or, of course, not. http://the2012scenario.com/2012/07/john-smallman-from-the-jesuits-to-jesus-via-saul-the-light-agenda ]

No comments: