viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

Lägg bort alla önskningar om att fördöma och bestraffa

Sananda, 29 juli 2012



Livet är knepigt för en del av er nu när ögonblicket för mänsklighetens stora uppvaknande närmar sig. Alla personliga problem, som ni har försummat eller förnekat, håller på att bryta sig igenom ert medvetande ganska kraftfullt om än nödvändigt, och det kan vara väldigt störande. Allt ni behöver göra är att låta dem presentera sig för er. Ni behöver inte göra någonting med dem eller åt dem, de har en energi som måste befrias, eftersom den orsakar blockeringar i ert energifält. Bara observera dem och upplev känslorna som kommer upp inom er – och bara iaktta dem. De kanske kan stanna kvar hos er ett bra tag, och förmodlige vara ganska smärtsamma, men om ni tillåter dem, kommer de att passera och lämna er med en känsla av förnyelse eller befrielse.



Detta är en tid av enorm förändring i hur människor behandlar varandra – en förändring som är viktig för er att ta till er när ni förbereder er för att vakna upp från mardrömmen av våld, konflikter, lidande och svek, som har dominerat Jorden i årtusenden. Er sanna natur är Kärlek, eftersom det var i Kärlek ni skapades, men era jordiska upplevelser har varit långt ifrån det, på grund av den misstro som separationen har uppmuntrat och närt.



Förändringen som krävs, är för er att förstå, erkänna och sedan släppa dessa attityder som har tjänat er så illa. Varhelst ni väljer att kasta blickarna, kan ni se den enorma skada som dessa attityder har orsakat, och fortfarande orsakar över hela världen, och ni kan också se hur totalt verkningslösa era försök att förändra dessa situationer och mäkla fred har varit, vilket det har varit inom era egna familjer eller mellan nationer, när ni ”förklarar krig mot” de problem som ni tror behöver åtgärdas. Att förklara krig mot en situation, fråga eller ett problem är att ta ett beslut om att andra har fel, ni (eller ”er sida”) har rätt och att ”de” behöver lära sig en läxa som kommer att tvinga in dem i ledet. Och hur många läxor har mänskligheten försökt att lära sig själva genom eonerna, och med vilken framgång?



Vad människorna håller på att göra skulle vara underhållande, om det inte orsakade så mycket obefogat och onödigt lidande för så många. Hur många gånger försöker inte människor att förändra andras beteende genom ogillande eller genom våld, bara för att komma fram till att det inte fungerar, och sedan när andra situationer uppstår, använda samma taktik? Och arrogansen i att tro att ”mitt lag/min sida/jag har rätt” är ganska häpnadsväckande. Slutligen har detta blivit uppenbart även för dem som är ivrigast med att fortsätta ”skjuta sig själva i foten.”



Mänskligheten har kollektivt beslutat sig för att förändra sina attityder och beteenden, och som en följd av detta har de Gudomliga energierna som strömmar ner över planeten intensifierats så att ni har styrkan att göra det ni bestämt er för, trots hån och förakt från dessa som håller i tyglarna, och som påstår sig vara klokare och intelligentare, visar era ansträngningar. De kan inte lyckas för det är de som saknar visdom och intelligens och som fortsätter att tro att deras rättmätiga och orubbliga åskådning kommer att vinna. De är på väg mot stupet och det kommer inte att dröja länge nu.



Ni, de upplysta, i den mån ni slutligen har insett till vilket sorgligt tillstånd era gamla tillvägagångssätt har fört er, måste acceptera att de människor som har designat, planerat och begått dessa korrupta och hjärtlösa handlingar själva är, precis som ni, älskade av Gud. Det vilar därför på er att lägga undan alla önskningar om att döma och straffa dem, och försäkra att alla försök till repressalier mot dem stoppas. Alla som någon gång har bott på Jorden har vid något tillfälle betett sig avskyvärt – ingen är utan skuld.



Er kärleksfulla broder, Jesus



Kanaliserat genom John Smallman



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



No comments: