viglink.com

Sunday, July 1, 2012

Omvälvningar är högst väsentliga




Saul via John Smallman, 1 juli 2012

Omvälvningar är högst väsentliga




Många bland er känner er ganska deprimerade då tiden går och ni inte får någon personlig känsla av framsteg på er individuella väg mot uppvaknandet. I själva verket förefaller allt att ha kommit till ett totalt stopp. Det är inte så; det bara förefaller så. Väldigt många av er är på Jorden för att vara Energiledare för att bistå mänskligheten och planeten i uppvaknandeprocessen. Att vara en Energiledare är mycket tufft på era mänskliga kroppar och en del av er upplever detta som extrem trötthet. Ni är inte ensamma i detta, men det kan mycket väl vara så att ni inte har någon med vilken ni kan prata om detta, och kanske ni undrar om ni inte, kanske, håller på att bli lite tokiga då världen runt omkring er förefaller att gå på som normalt – kriser överallt! Och alla går på som om inget olyckligt håller på att hända!

Bakom scenen har enorma framsteg gjorts, medan den västerländska nyhetsmedian fortsätter att fokusera på de ekonomiska problemen, de politiska rackartygen, och det ovanliga vädret som många områden upplever. Så, ni får en känsla av att något är på gång, men ni vill ha mer – företrädesvis dramatiska bevis på att de nödvändiga och väsentliga förändringarna för ert uppvaknande sker. Var lugna, de sker absolut, och de fysiska bevisen börjar att visa sig.

Era förväntningar har höjts; det är sagt att den Gyllene Åldern nästan är här, men ändå… Det är svårt för er att hålla en positiv attityd då ni upplever denna känsla av osäkerhet, men om ni vänder er inåt och ber om hjälp, så kommer ni att finna frid och en lättnad i er stressnivå. Den stora driven har nu startat, och som ett resultat är det gudomliga energiflödet som översköljer planeten mycket intensivt, och alla ni energiledare är översköljda, där av er trötthet. Ni gör ett storslaget arbete, för vilket ni är högt hedrade. Så fortsätt med vad ni gör – allt är gudomligt ordnat.

En översköljning av gudomlig energi är naturligtvis helt renande, och renandet som pågår är renandet av alla negativa attityder och uppförande som mänskligheten har uppehållit sig med under så många eoner av tid. De bland er som kan se eller känna energi kan också bli medvetna om renandet. Fokusera på det, och observera hur effektivt det är. Ni kommer att kunna se en skinande aura hos de som har släppt allt eller det mesta av deras kärlekslösa bagage då de för sig mot sitt uppvaknande, och demonstrerar till alla runt omkring dem det enorma energiflödet, och uppmuntrar alla att ta del av det.

Detta är absolut en tid av stora förändringar och stora omvälvningar. Förändringar som mänskligheten har behövt göra, har betts att göra, och har undvikit att göra, sker nu i vilket fall som helst, för de kan inte längre skjutas på framtiden. Omvälvningarna är mycket väsentliga, och är ett mycket positivt tecken på att ni för er mot ert gudomliga och himmelska öde.

Ert mänskliga tillstånd är ganska underligt, i och med att ni ofta vet att något behövs tas om hand om, tas upp, klaras upp, och ni tillbringar mycket tid med att diskutera möjliga sätt att hantera situationen, och så uppstår en annan situation. Ni övergår då till att diskutera den nya situationen, och glömmer bort den gamla, eller sätter den på sparlåga. Och så ökar antalet frågor utan tecken på att de löses upp. Humören ilsknar till och det börjas ett spel av att skylla på varandra. Helt underligt! Men nu, med all den andliga assistansen som översköljer planeten så håller detta på att ändras.

Det är oerhört hur snabbt inrotade och kärlekslösa attityder frigörs runt världen. Mänskligheten har tagits av en känsla av brådska, ett ökande medvetande om att attityder och uppföranden drastiskt måste förändras eller så kommer mänsklig existens att inte kunna vidmakthållas på Planet Jord. Detta medvetande växer snabbt, och mycket snart så kommer till och med era politiker att bli medvetna då deras väljare kräver förändringar mer och mer högljutt. Allt går framåt mycket tillfredsställande och detta medvetande om Mänsklighetens Enhet – för att en skall leva väl, måste alla leva väl – sprids och sprids vidare. Det gudomliga slutresultatet vilket av förseglat vid separationen kommer nu till mognat, vackert och perfekt, precis som gudomligt menat.

Med så mycket kärlek, Saul.

http://johnsmallman.wordpress.com/

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se http://johnsmallman2.wordpress.com/

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: