viglink.com

Monday, July 9, 2012

En intensiv önskan...





Sananda, 8 juli, 2012

Kanal: John Smallman


En intensiv önskan att inte göra någon skada.

Spänningen ökar då ögonblicket för ert uppvaknande kommer allt närmare, särskilt eftersom majoriteten på Jorden har stora svårigheter att känna dess annalkande. Förändringar sker över hela världen vilka signalerar, till alla som väljer att se, att något av stor vikt kommer. Ni Ljusarbetare vet vad det är, men även ni har föga förståelse av vad det verkligen betyder och när det kommer att hända. Ögonblicket är nära, men eftersom tid är en oprecis aspekt av illusionen så är det inte möjligt att ge exakta datum och tider. Illusionen och dess synbara tidslinje är illusoriska, och som för sig i enbart en riktning, vilken som förefaller mycket verklig för er.

Ni känner stor oro då ni väntar på att denna enorma händelse, och det har förekommit få av vad man kan kalla konkreta exempel för att skingra era tvivel om att väsentliga och nödvändiga förändringar som leder fram till det görs. I vilket fall som helst så förändras saker och ting inom illusionen, vilket tillåter er bli än mer medvetna om hur falsk den är, då det ologiska bekräftar vansinnigheten då det gäller myriaderna av förslag på meningen av livet. Livet inom illusionen är ett tillfälle för mänskligheten att utvecklas spirituellt, och så småningom kommer alla människor att utvecklas. På grund av den egoistiska karaktären av mänsklighetens tankeformer har dock det mesta av era tankeprocesser och ord och handlingar som blev resultatet blivit mycket splittrande, vilket har fått er att se varandra som separata från varandra.

Som förkroppsligade varelser så förefaller detta absolut att vara fallet, och ni upplever denna separation nästa hela tiden, då era kroppar är en del av illusionen och tjänar på det sättet till att stärka den uppfattningen. Er vetenskap visar dock idag på det motsatta, helt klart: att det inte finns någon separation, att allt är förbundet och påverkar allt annat. Inget som någon gör är oberoende, privat, eller gömt, för förbindelserna mellan alla livsformer finns det myriader av, och något som händer påverkar det hela. Ofta så är förstås detta dock inte helt uppenbart, men det är ett fakta – allt som händer inom illusionen har en påverkan på allt annat.

Ekologistudier har påvisat många exempel på uppenbarligen orelaterade aktiviteter och händelser som påverkar och förändrar ting långt borta från där händelserna och aktiviteterna inträffade. Detta har lett till en oro om den enorma kraft som föroreningar från giftiga avfall har för att allvarligt skada miljön under en mycket lång framtid. Som ett resultat av detta har många blivit involverade med försök att stoppa de skadliga aktiviteterna som utförs på en sådan global basis runt planeten, och för att reparera skadan som redan har gjorts.

Detta är ett tecken på spirituell utveckling. Inledningsvis var det ganska självtjänande, ett syndrom av ”inte hemma på min bakgård”, men ett medvetande växer snabbt som säger att ”för att ta hand om mig själv måste jag också ta hand om min granne”, och för att göra detta måste man känna sig granne, och i kännandet av honom kommer ni att uppskatta och älska honom. Det expanderande medvetandet om detta faktum orsakar enorma förändringar i folks attityder och uppförande runt om i hela världen, och det kan ses i små saker, såsom att återanvända era matkassar, och i stora ting då lagar förändras för att se till att föroreningar orsakade av industrin reduceras och kontrolleras, samt där det är förorenad så rensas det upp. Inledningsvis så kanske dessa ansträngningar såg blygsamma ut i jämförelse med storleken på problemet, men ert växande medvetande, hjälpta av nya teknologier, kommer att möjliggöra en lösning av alla dessa frågor om föroreningar som är av global betydelse.

Då ni tar er an dessa frågor på ett mer intelligent sätt, och med växande förståelse av förbundenheten av allt, så kommer er omsorg för andra, för alla livsformer och för planeten att för med sig en mycket högre känsla av ansvar för alla era tankar, ord och handlingar, och en intensiv önskan att inte göra någon skada. Detta är spirituell utveckling i handling.

Ni utvecklas nu snabbt spirituellt, och ni har nått ett tillstånd från vilket ni med intensitet önskar vakna upp från och in i tillståndet av Gud där ni vet att allt existerar i evig frid och glädje. Det har förefallit som en dröm som ni alltid har vetat var sann, medan ändå, på grund av era erfarenheter under många liv i illusionen, så har ni hyst många tvivel angående denna sanning – kanske att det bara är en dröm! Dessa tvivel löses nu upp då ögonblicket för uppvaknandet närmar sig, och assistansen ni får för närvarande från de spirituella rikena, att läggas till er egen beslutsamhet att vakna upp, kommer att se till att inget annat slutresultat är möjligt. Ert uppvaknande är säkrat.

Er högst älskande broder, Jesus

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se 

No comments: