viglink.com

Friday, July 6, 2012

Den nya tiden.

Metuselah via Zilanthrah, 2 juli, 2012



Den nya tiden

En god eftermiddag. Jag kommer med hälsningar och välgångsönskningar till alla som läser dessa ord och integrerar tankarna vid en högre vibration.

Allt som kommer till er i dessa tider är speciellt lämpade för den nya tidens energi. Därför att där finns energi som assimileras av er varelse och tas i bruk. Den tjänar er på många sätt: fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Energin kommer i paket snarare än som individuell energi riktad mot en specifik kropp. Den är designad för att absorberas och integreras med lätthet och omedelbart av era kroppssystem. Det finns så mycket som sker för er nu.

Det är så mycket som sker över hela världen i denna nya tid. De som är vakna förändras med stormsteg. Och ni känner det. Ni har förändrats på ett sätt så att ni saktar ner och tar er tid att göra bara det som är nödvändigt och viktigast, ni tar er tid för er själva när ni slappnar av och känner den frid inom som ni har manifesterat. Vi berömmer er. Vi firar det ni gör. På den viktigaste fronten så har alla förändringsprocesser för mänskligheten och Jorden intensifierats energetiskt och i frekvens. Detta leder allt som ni arbetar för så mycket närmare till att bli en realitet. Ni njuter av meddelanden som ni får och läser och undrar om detta verkligen är sant, kan det verkligen hända till slut.

Det HÄNDER verkligen. Det är subtilt för det mesta, men med er känsla av inre vetskap, finns det inget tvivel om att det är på riktigt. Den bästa och viktigaste sak som ni kan göra i denna tid är att utstråla ert Ljus, som vi har föreslagit i tidigare kommunikationer. Att skapa en energimiljö av frid räcker långt. Det snabbar upp alla positiva processer som inträffar med positiva, fridfulla och kärleksfulla vibrationer. Genom att sända ut den gudomliga energin som är er make up, omger och driver er heliga energi allting framåt. Detta är en mycket viktig uppgift som ni gör. Det är ingen svår uppgift och den för in positiva resultat i era liv.

Ni har alltid varit katalysatorerna och ledarna så var snälla och fortsätt med det magnifika jobb ni gör. Det finns nyttiga tjänster och produkter tillgängliga för användning i er resa genom mutation, som kan lindra symptom och samtidigt hjälpa till med förändringar. Genom er urskiljning kommer ni att veta vilka som är fördelaktiga för er.

Vår positiva stödjande energi snabbar på alla processer som sker på Jorden. Vår energi riktas till er och till Jorden för assistans. På samma sätt som vi utstrålar vårt Ljus, ber vi att ni gör detsamma. Detta påskyndar er individuella och kollektiva utveckling. Det finns nu en stark känsla av enighet som omger och genomsyrar Jorden. Det gör ni mycket bra.

Dessa förändringar som ni hör om kan bara ske med den hastighet som de gör, eftersom omedelbar manifestering inte skulle vara fördelaktig. Kom ihåg att det handlar om resan snarare än målet, i den meningen att ni är medvetna om det slutliga resultatet. Ni manifesterar medan ni reser. Ni har slutfört många stadier av processen och är medvetna om att det finns fler.

Och så fortsätter processen.

Ett av stadierna är vår sammankomst. När detta inträffar, kommer ni att ha förändrats och vuxit ännu mer. Era tankeprocesser kommer att ha förändrats. Era kunskaper kommer att ha ökat. Detta sker genom att era vibrationer stiger när ni blir mer och mer femtedimensionella varelser. Redan nu, har ni mer grepp om hur det kommer att vara när vår Älskvärda Kontakt sker. Det känns enklare för er. Ni förstår att när tiden är inne, kommer det att vara en tid med endast positiva tankar och positivt resultat. Ni kommer att brista ut i glädje och fira vår sammankomst. Vi kommer att känna igen varandra vid först mötet.

Det finns mycket spänning under dessa nya tider. Föreställ er egen upphetsning när vi hälsar varandra. Vi känner entusiasmen och accepterandet som finns i era hjärtan. Det finns ingen anledning till oro och vi är medvetna om att lättnad är en känsla som kommer att växa allteftersom mer framsteg sker.

Och nu finns det ingenting annat vi ber er att göra annat än att uttrycka ert Ljus. Stråla var ni än går. Tillåt er strålande energi att resa dit den söker sig och så långt som den går. Den är medvetet uppmärksam och söker efter att uttrycka sig själv. Genom att uttrycka sig själv, delar den allt som ni vet, allt som är ingjutet inom er varelse, och ända sedan början av era sejourer på Jorden. Ni ÄR det medvetna levande Ljuset. All den kraftfulla visdom som ni har samlat ska delas och spridas ut, föra den nya tiden än närmare. Det kanske inte verkar som mycket det vi ber er om, men det är en mycket mäktig handling och den bär en gudomlig aktivering som är nödvändig i dessa tider. Det är också vilka vi är och vad vi gör.

Så många ord för en liten önskan, men tillräckligt viktig för att vi ska ge så många tankar och ord som nödvändigt i vårt förslag till er. Vi förstår att ni går igenom prövande tider, obehag och smärta i era kroppssystem. Var goda och håll ert hopp och dela ert Ljus och vet att utan er, skulle detta inte ske.

När vi är här och den nya tiden är officiell, kommer er frigörelse att ge er inte bara glädje utan ni kommer att bli mycket bekväma i era egna skor. Vi ber om ert tålamod och att ni vet att allt sker som behöver ske på lämplig tidpunkt.

Det är genom Gudomlig Timing som vi styr oss själva. All information som är sann kommer att förverkligas. Det är en fråga om Gudomlig Timing. DNA aktiveringarna i era kroppar baseras på Gudomlig Timing. Älskvärda Kontakter baseras på Gudomlig Timing. Och det är så här det fungerar.

Varje sekund, vrider sig hjulen för uppstigning och för oss tillsammans. Ha tålamod, stråla ert underbara Ljus, var milda, sök vänlighet, älska er själva och varandra. Och njut av välsignelserna i era liv, för det som kommer är fantastiskt. Vi kommer att vara där, precis som vi alltid är här för er.

Jag är den uråldriga, känd som Methuselah.

__._,_.___

Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se 

No comments: