viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

"Avskilj, Dröm OCH Radera."



SYBRA AV SIRIUS, 30 Juli, 2012



Av AuroRa Le




˜ Stjärnbröder och ärade Jordbevarare, jag är Sybra den Äldre, från Sirius. Jag talar med er idag inte bara som representant för Venusstrålens Råd, men också som en röst för De Äldre från Sirius´-Plejadiska Alliansen; så att vi kan dela vårt gemensamma perspektiv med er rörande de nuvarande trenderna som vi ser att era tankar vandrar mot, för några dagar sedan. Var snälla och tillåt oss att dela vårt eget perspektiv i frågan.



˜ Informationen ni absorberar är inte annorlunda än maten och drycken ni intar dagligen. Medan matens avsikt är att nära er och göra er kropp stark, så har också informationen ni väljer en omedelbar effekt på ert hjärtas vitalitet, sinne och ande. Ni blir ombedda att välja ert läsa och lyssna material med samma exakta omsorg ni utövar när ni inhandlar matvaror till er familj. Eftersom förändringar i er energetiska kropp ofta inte är lika lätt uppenbara som de är inom er fysiska farkost, är det enkelt och fullt förståeligt att ni inte associerar dessa två saker som faktiskt varande en och samma. Därför vill vi att ni är försiktiga och antar noggrann urskiljning när ni beslutar vilken information som skall gälla som sanning och vilken ni skall bortse ifrån som icke resonansrik.



˜ Avskilj, Dröm och Radera. Dessa är mina tre "ord för dagen", Kära Bröder. Vad menar Sybra med detta, hör jag er säga? Låt mig förklara och jag lovar att vara frispråkig och att hålla informationen mycket enkel. Först måste ni omedelbart avskilja er från det omgivande dramat. Jag refererar inte till det dagliga livsdramat, även om jag måste säga att det är klokt att undvika detta också. Denna dag talar jag om vad som verkar, för mig själv och mina vänner De Äldste, vara som en virvlande karusell av motstridiga, förvirrande och ibland skräckinjagande information. Hör här, vi dömer er inte eller de som presenterar dessa delar. Var och en har sina egna skapelser och valda verklighet. Men jag frågar er, speglar denna andra persons verklighet er egen? Fyller de skrivna orden ert hjärta med överflödande hopp och Gudomligt ljus? Är de i synkronicitet med vad era egna värdefulla guider talar om för er? Är det ett riktigt redskap att föra vidare i er strävan att väcka massorna? Eller på ett mindre glatt sätt, fyller dessa nya delar er med stor rädsla för framtiden? Tecken på icke-resonans omfattar en hård åtstramning av ert solar plexus, en droppe i er energinivå, en känsla att någonting har fäst sig på er och ni har svårighet att skaka av er er allvarliga sinnesstämning. När något av detta uppstår, sluta läsa eller lyssna och radera omgående den felande delen.



˜ Alla ord - oavsett om de är skrivna eller uttalade, kanaliserade eller inte kanaliserade - bär skrivarens energier och den motsvarande entitetens. Liksom er fysiska näring absorberas dessa energier in i den eteriska kroppen av deras mottagare. Många av dessa meddelanden, såsom det ni läser här, är laddade med aktiveringar. Om energierna och aktiveringarna är oförenliga med er egen blåkopia, känns på något sätt fel, är skamfilade eller har manipulerats, kommer ni omedelbart att veta det. Det är vad ni kallar en "magkänsla". Ert solar plexus chakra är var er kropp tar in och processar information och sålunda larmar er till några eller alla inkonsekvenser och oförenligheter. Var uppmärksam på vad ni känner där, för detta är detta chakras jobb.



˜ Nu går vi vidare till den lustbetonade konsten att drömma. Mina kära, kära vänner, försumma inte att koppla av och drömma, bönfaller jag er. Stäng era ögon, luta er tillbaka och fall in i en vibration av stillhet och fridfullhet. Det är helt upp till er vilken verklighet ni oundvikligen skapar. Mitt i den febrila strömmen av händelser har ett stort antal av er uteblivit från era dagliga meditationer och rensningar. Kom ihåg att detta, och bara detta, är er primära roll att spela i öppnandet. Medan vi tar bort det som är gammalt och förgängligt, är ni - den Mänskliga Rasen - de som skapar vad som så småningom skall ta plats. Dessa är de mest spännande uppfyllande tider, håller vi med om, och det är inte fel att bli upprymda av att dualitet faktiskt närmar sig sitt slut. Men ni har blivit fångade i frenesin när detta skall ske. När kommer våra familjer att avslöjas? När, när, när….. Vi ser att några av er är fruktansvärt uppslukade av oro över vad som skall hända härnäst. Ni räds Kabalens handlingar. Er rädsla att rättvisa inte skall fungera ordenligt mot förövarna. Ser ni inte att all denna oro, hur välmenande den än är, bara är en distraktion som håller er borta från att göra det jobb ni kom hit för att göra? Lämna avslöjandet till era Galaktiska Bröder. Vi skall inte svika er, verkligen. Var, när och hur avslöjandet skall ske är upp till oss att förverkliga, och varje "försening" är för en god anledning. Detta är den del vi spelar i Gaias uppstigning, och det är inte upp till er att oroas och blir arga för. Frågorna som omger någon typ av avslöjande är ytterst allvarligt, och detaljerna är inte att leka med. Var snälla och acceptera denna sanning och gå vidare för att avskilja er själva från att oroa er över det. Påminn er själva att detta är en Helig Händelse, och det är nödvändigt att ni avlägsnar allt ego-baserat, tredimensionellt tänkande från ekvationen. Återför Gud i mixen och överlämna sedan all kontroll, alla potentiella resultat till hans Allmäktiga välvilja. Kom ihåg, Bröder, att ni inte kan detaljstyra det Gudomliga!



˜ I sammandrag, ber jag er att var snälla och arbeta på höjningen av det planetariska medvetandet. Odla trädgården där ert nya utvecklande och omvandlande Själv växer. Hela planeten, vårda nätet och sträva efter att väcka upp andra till sanningen i dessa underbara tider. Dröm om att vara er ideala värld, ert perfekta liv, och fokusera er energi på skapelsen och manifestationen av den Nya Jorden. Avskilj er från det som inte tjänar er och dröm om att bli den som gör det. Ni kan inte dödas. Ni dör inte. Gud skapade er som gränslösa Varelser av Ljus. Förlora inte siktet av dessa fakta, liksom att göra det är att köpa in illusionen. Ingenting har makten att utrota det som är odödligt.



Svensk översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.se



Copyright©Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice and accompanying links. http://theangeldiaries.org/

No comments: