viglink.com

Tuesday, July 31, 2012

det heliga rummet i ert hjärta.


Veckomeddelande från Saint Hilarion

Via Marlene Swetlishoff



29 juli – 4 augusti, 2012



Mina Kära


När den ena dagen efter den andra flyter på, finns det en fräschör av energier som genomsyrar allt. Detta är en tid för återanknytning med det Väsen ni verkligen är inom er. Alla svar som ni söker finns inom det heligaste av det heliga, det heliga rummet i ert hjärta. Det finns många distraherande störningar som försöker förleda er från er väg, och det är viktigt att ni är i kontakt med er egen kraft och er egen del i den Gudomliga Planen. Vad som är rätt för någon annan behöver inte vara rätt för er, så vi råder er att vara sanna mot er själva.



Många gånger har det sagts: ”Sök först Guds rike och allt annat kommer att följa,” och detta gäller idag mer än någonsin tidigare. Ni kommer aldrig att bli vilseledda om ni följer er inre vägledning, för ni vet då att er väg är säker, er väg är perfekt för Er. Genom att anpassa er till er Högsta JAG ÄR Närvaro, er ÖverSjäl, strävar ni alltid efter att nå stjärnorna och bli en manifestation av er högsta vision. Detta är det många av er som gör med stor entusiasm och vi säger till er, ge inte upp strax innan gryningen när allt det ni har hållit kärt ska manifesteras här på Jorden.



Som broar mellan Himlen och Jorden har ni hjälpt och fortsätter att hjälpa till att forma framtiden för den värld ni lever i. Varje enskild tanke, ord, handling och beslut har en effekt på det kollektiva medvetandet som råder på er planet, och genom att välja att hålla era tankar på en hög nivå för ni in en ny mall till er värld, som den nya världen kan grunda sina regler på. Vid denna tidpunkt verkar det som att ni är en fisk utan vatten, som rör sig mot strömmen av rådande tankeformer och etablerade mönster.



Varje gång ni lyckas övervinna denna ström av medvetande, anger ni en ny standard som frigör dessa omkring er från drömmen om deras liv.



Ibland är det inte lätt att gå denna Ljusets Väg in i det okända. Det finns förtrogenhet i det man är van vid och det kan kännas betryggande att förbli i detta en tid, men ni måste framhärda i att upprätthålla er högsta vision för den värld ni önskar skapa och leva i. En värld som tillgodoser allas behov, där var och en får sina grundläggande krav på livet bemötta utan att nödtorftigt hanka sig fram, vilket inte lämnar mycket utrymme för att upptäcka praktfullheten av ert sanna Jag. Detta är det Jag ni måste börja tala med och ge en mer framträdande roll i ert dagliga liv. Kalla på detta större och högre uttryck av er själva att komma in och manifestera sig i er vardag.



Ert Högre Jag har skapat ett energifält omkring er, som kommer att öppna dörrarna till en större förening med den Gudomliga aspekten av ert mänskliga jag. Det återstår nu för ert medvetande att uppmärksamt och villigt anpassa sig till detta nyligen skapade fält, som vibrerar på en högre nivå än tidigare. Det är er vilja som måste anpassa till den Högre Viljan och överlämna sig i förtröstan till Gud, som finns inom er. Gör detta till ert högsta syfte varje morgon och allt som behöver manifesteras kommer att göra det. Vandra alltid i Guds nåd, Mina Kära, för ni är omåttligt välsignade.



Tills nästa vecka...



JAG ÄR Hilarion



Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.se



©2011 Marlene Swetlishoff



Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.

www.therainbowscribe.com

No comments: