viglink.com

Thursday, July 19, 2012

Den Hemliga Regeringen




Den hemliga  dagordningen



The Evil agenda Secret regeringen : Du måste få denna rapport
New World Order :
Årtusendet Special: Få $ 20 gratis, direkt :
Secret regeringens dagordning :
Kommande Earth Ändringar :
Illuminati : Secret Society
Den Anunnaki och Nibiru :
Städer i Ljus : The New Millennium städer
The Secret regeringens New Virus : Befolkning Control för America
Svart regeringen Cover-Ups : Svart regeringens Secrets
World of Light : Läs om varför The Secret Regeringen försöker stoppa The World of Light 





DEN HEMLIGA REGERINGEN
"Den Hemliga Regeringen"
För 300.000 år sedan utrymde varelser från en planet som kallas Nibiru, de som kallas Anunnaki (Wormwood People) utkämpades ett krig med välvilliga skapande gudar över ägandet av Moder Jord, och Anunnaki vann. Nibiru är den 12: e planeten i vårt solsystem.
De landade och tog kontroll över jorden och dess invånare. Under en tid våra DNA genetiskt ändrades av Anunnaki (som är mästar-genetiker) från 12e strängen helix till en 2 stativ spiral, och Adam och Eva skapades. Den andra saken de gjorde var att uppleva fysisk sex med människor för att ingå inkarnerande cykler genom att avla barn. Den "Bibeln" avser denna händelse i Genesis 6. Folket som heter den "Nefilim" i Första Moseboken är Anunnaki. På hebreiska Nephilim betyder gudar som kom ner till jorden. Därav benämningen av det kungliga "blå blodet" (Original kungarna)
Nibiru åker till planeter i närheten vart 3600 år och vistas i rymden. Medan de är borta, har de lagt en styrande grupp på plats för att organisera arbete på jorden. Detta styrande grupp kallas "Världsledningsgruppen". De grupper av människor som driver dessa lag byråer styrs av Anunnaki och instrueras att genomföra planer som gynnar Nibiru och inte jorden.
Den Hemliga Regeringen består av 13 permanenta inre medlemmar. Nyligen en defekt, vilket lämnar 12 inre medlemmar. Dessa medlemmar rekryterar löjtnanter för sitt lags ordning, som styr sina dagordningar på denna 3:e dimensionella jordplan. De delar sin makt och pengar med dem.

Några av dessa lags organ är följande:
1) Banker,
2) Skolor,
3) Världsregering (inklusive kungliga familjer),
4) katolska kyrkan (Vatikanen),
5) för Hälsovården (sjukhus), (Medicin Företag),
6) Hemliga Sällskap (se länkar),
7) Multi-Nationella Företag i världen,
8) Media (TV, radio, tidningar)

"Världsledningsgruppen" är idag känt som "Den Nya Världsordningen".
Anunnaki har underjordiska baser i Mellanöstern och över hela världen, där de kan utföra sina negativa dagordningar som är att skapa rädsla och kaos. Det Anunnaki har som födokälla, rädsla, ångest, kaos, hunger och förtvivlan. Känslor är en källa till föda för dem.
Det finns de vars näringskälla är kärlek såsom de ursprungliga planerarna (kreativa gudarna) har för avsikt att ändra frekvensen av jorden till den av kärlek. Genom att år 2012, kommer Jorden att vara i frekvensen av kärlek genom att gå in på 5: e dimensionen. (Vattumannens Tidsålder). Människorna kan hjälpa Jorden genom att bli delaktiga. De kan övervinna rädsla och låta den kosmiska strålningen kommer i jorden för att komma in sina kroppar och höja sin kropps frekvens till en av kärlek.
Innan de lämnar sin egendom "Jorden", kommer Den Hemliga regeringen försöka inleda det tredje världskriget. De kommer också att försöka ge alla människor en dator bio chip i sina kroppar (666) och spåra alla människor med deras system för spårning av låga satelliter i april 2001.
De människor som tar vilddjurets märke (666-dator chip) kommer att få sår som bryter ut över hela deras kroppar. Detta kommer att ske på grund av att biologiska chips kommer att läcka strålningen in i din kropp som därav får blodet att koka eftersom elektromagnetisk lågfrekventa chips blivit använda.
Det i sin tur kommer att orsaka sår som syns över  hela kroppen.
Så kristna och hela mänskligheten, bli inte lurade av detta chip och inte ta det i era kroppar. Insistera även på ett betal-eller Smart Card!

Det följande är en förklaring till hur Adam & Eva skapades.
Anunnaki tog ap-mannen (homo erectus) och implanteras på honom sin egen avbild och likhet (genetiskt material) och skapade Adam. Senare på Eva skapades på samma sätt.
Människan är en produkt av evolutionen (homo erectus), men den moderna människan (homo sapiens) är produkten av gudarna (Anunnaki).
Rekommenderad läsning om detta ämne är boken "tolfte Planet" av Zecharia Sitchin.

Den Hemliga regeringens uppdatering!

Den Hemliga Regeringen använder tekniker för hjärntvätt via TV luftvägarna. De skickar subliminala meddelanden via vår TV-apparater vilket tyder på att människor inte bör läsa och budskap om våld och andra negativa meddelanden. Dessa meddelanden kommer igenom, även om TV: n är stängd. De enda säkra TVapparaterna  tillverkades innan 1955.
Det är en bra idé att enbart använda en tv i ett hushåll och skära ned på användningen.
Den Hemliga Regeringen har tagit över alla "mörka" regeringar och alla använder organiserad brottslighet. Inom omkring ett års tid, kommer den hemliga regeringen vara helt exponerad. De tolv inre medlemmarna kommer att lämna planeten Jorden efter år 2012, eftersom jorden kommer att träda in i 5: e dimensionen och då kommer inte de energier att vara kompatibla för dem längre.

Det finns nu en Ljus allians på plats mellan Pleiadierna och Sirianerna (Sirius) med en helt ny order, inom en snar framtid, kommer de att frånta "den nya världsordningen" från Anunnaki


DEN HEMLIGA REGERINGENs UPPDATERING!



Fram till att Plejadenerna / Siriuis alliansen kommer att förverkligas på jorden med en ny världsordning, kan människor göra följande saker för att skydda sig mot den hemliga regeringen:

1) Lär känna din granne, har en gårdsfest.

2) Älska din nästa, oavsett hudfärg eller religion.

3) Använd inte olagliga droger, håll kroppen, själ och ande stark.

4) Håll din själs frekvens till en av kärlek och du kommer att stanna kvar på jorden när förskjutning av medvetande (5: e dimensionen) kommer till jorden inom en mycket snar framtid. Om du inte kan höja din själ energi till en av kärlek, kommer du att tas bort från planeten Jorden.

5) Ha ett öppet sinne när det gäller förekomsten av besökande utomjordingar såsom Pleiadierna, Arkturianer och Sirianerna. Den Hemliga Regeringen vill inte att du ska träffa och lära känna dem, eftersom du kommer att gilla dem.

6) När du tittar på TV och ser våld eller krig, skicka kärlek till båda sidorna.
 Tankens kraft och bön är enorm.

7) Försök att eliminera eller kraftigt inskränka TV-tittande. Den Hemliga Regeringen skickar negativa subliminala meddelanden via TV: luftvägarna. TV är deras främsta verktyg för att manipulera dina medvetande. Läs bra böcker i motsats till TV viewing.If du inte vill att deras negativa subliminala budskap att påverka dig, dra TV kontakten ur väggen.

8) Håll kontakten med dina känslor och känslor. Människor kan lära sig urskiljning med känslor. Mänskliga känslor är en av dina största krafter som du har. Med fri vilja, kan människan ändra frekvensen av kaos, rädsla och våld som genereras av den hemliga regeringen på jorden till en frekvens av kärlek.

No comments: